allah sabır versin mekanı cennet olsınHabibte, kendisi ve çocukları iyi ancak babasını kaybetti
abla daha ıyı olmanıza sevındım yapacagımız bırsey olursa soylemen yeterlı ne olursa yaparız uzakta olsak belkı bır yardımımız dokunurSağ ol canım
Sağ ol canım benim:)abla daha ıyı olmanıza sevındım yapacagımız bırsey olursa soylemen yeterlı ne olursa yaparız uzakta olsak belkı bır yardımımız dokunur
Kıyamam, Allah şifa versin cancağızım, hemen duzelirsin inşallahBenim işler karışık Cancağzım. Cuma günü idrar kültürü çıkacakmış ve ilaçlarım sonuçlara göre değişecekmiş.
Enfeksiyonun ne kadar olduğu belirlenince durumumun vahamiyetini anlayacağız.
Birkaç ay süren bir tedavi gerekebilirmiş.
Transferden sonra kullanılan ilaçlardan şüpheleniyorlar.
Ağrılarım yoğun, nefes alamıyorum desem.
Ben ne denir inan bilmiyorum Allah'ım yardımcınız olsun kötünün iyisisiniz maalesefHayattayız çok şükür canım ama iyi değiliz. Korkuyoruz
Evlerimiz kullanılacak durumda değil bir yakınımızın evinde kalıyoruz. Burası tek katlı bir ev. Ama ne kadar kalırız bilmiyorumSonra ne yaparız.
Şimdi tek derdimiz tekrar olmasın daha fazla yıkım olmadın.
Çünkü yıkılan yerlere kurtarma bile yetişmiyor
Kaldığın yerde kalırsın
Hava soğuk, eşyalarımı yok. Rezil durumdayız. Çok şükür sağlıklıyım yaşıyoruz. Çocuklarım yanımda
Yanlış bir şey yazıyor muyum bilmiyorum ama kafam iyi değilNe duysam, okusam, kiminle konuşsam ağlıyorum.
Allah razı olsunBen ne denir inan bilmiyorum Allah'ım yardımcınız olsun kötünün iyisisiniz maalesef
Dayanmak çok zor. Allah sabır versin
Rabbim şifa versin canımBenim işler karışık Cancağzım. Cuma günü idrar kültürü çıkacakmış ve ilaçlarım sonuçlara göre değişecekmiş.
Enfeksiyonun ne kadar olduğu belirlenince durumumun vahamiyetini anlayacağız.
Birkaç ay süren bir tedavi gerekebilirmiş.
Transferden sonra kullanılan ilaçlardan şüpheleniyorlar.
Ağrılarım yoğun, nefes alamıyorum desem.
Allah razı olsun canım benimNevreste çok geçmiş olsun Rabbim dayanma gücü versin inşallah, sizin ve çocukların için her ne ihtiyaç olursa yaz lütfen gönderelim.Dualarımız sizinle.
Söylenti çok canımAltı şiddetinde deprem şuanda batida bekleniyormus, ne kadar doğru bilmiyorumins olmaz
Nevo nerde kalıyorsunuz peki?Allah razı olsun canım benim
Ah nevoşum ya ne denir bilmiyorum bız uzaktayken bıle durumu aklımız almıyor sız içimdesiniz allah metanetinizi arttırsın guc kuvvet versın, saglıgınız canınız yerınde olduktan sonra dıger hersey toparlanır hallolur nevosum gectr olsaSağ ol canım benim:)
İyi olmak zorundayız
Tek iyi şey hayatta olmamız. Malatya 'da oturulacak ev bile kalmadı
Hiçbir şeyimiz kalmadı. Giyecek kıyafetimiz bile yok
Canım dayımın evinde kalıyoruz. Dayım yok ama yengem bizi evine aldı. Yalnız yaşıyor. Kızları burada, 20 kişi falan kalıyoruz. Bugün birkaç kişi başka yere gitti.Nevo nerde kalıyorsunuz peki?
Canım inan burada ev kalmadı çok hızlı bir çözüm bulunması zor.Ah nevoşum ya ne denir bilmiyorum bız uzaktayken bıle durumu aklımız almıyor sız içimdesiniz allah metanetinizi arttırsın guc kuvvet versın, saglıgınız canınız yerınde olduktan sonra dıger hersey toparlanır hallolur nevosum gectr olsayanı cogu il mahvolmus durumda yetkılıler nasıl onmel alacak bılmıyorum bu kadar insan dısarıda kaldı nerelere yerlestırılecek yenılerı yapılana kadar bence bır kac gun ıcınde bunuda acıklasalar ıyu olur en azından depremzedeler bu konuyu aklından cıkarır bı nebzede olsa
Ah mevosum inşallah, rabbimin takdiri ama cok soguk zamanda oldu bıde buda dez avantaj oluyor ekstra allahım yardım etsınCanım inan burada ev kalmadı çok hızlı bir çözüm bulunması zor.
Oturduğum semtte her sitede en az 80 daire var ve inan yüzlerce site var hiçbiri oturulacak durumda değil
10 il var. Hangi birine yardım edilsin.
Tek isteğim çocuklarımla eşimle bir odalı bile olsa bir evim olmasıFazlasını istemiyorum
Aynen hava çok soğukAh mevosum inşallah, rabbimin takdiri ama cok soguk zamanda oldu bıde buda dez avantaj oluyor ekstra allahım yardım etsın
Allah yengenizdende razi olsun abla. Biran önce geçip gitsin su kötü günler inşallahCanım dayımın evinde kalıyoruz. Dayım yok ama yengem bizi evine aldı. Yalnız yaşıyor. Kızları burada, 20 kişi falan kalıyoruz. Bugün birkaç kişi başka yere gitti.
Ev tek katlı en azından sallanınca hemen dışarı koşuyoruz.
Eşim görevde yanımıza gelemiyor.
Evimiz çok hasarlı ya kullanılamaz ya da yapılır. Ama bu en az 6 ay falan sürer.
Şimdilik buradayız ama sonra bilmem.
Allah razı olsun canımAllah yengenizdende razi olsun abla. Biran önce geçip gitsin su kötü günler inşallahbizim burda yüreğimiz dayanmiyor geceleri uyuyamıyorum bile, sizi dusunemiyorum zor yasananlar Rabbim güç kuvvet sabır versin inşallah çok şükür hayattasiniz herşey hallolur inşallah abla inşallah tekrarı yaşanmaz Rabbim korusun Yanindayiz neye ihtiyacıniz olursa .
Allah'a emanet olun inşallah ablacimYemene icmene dikkat et sağlığına dikkat et .