Amiiinnn canımyaşadığım şehirde bugün sabah soğuktu ama hava düne göre az yumuşamıştı. öğlen yine bir tık daha iyiydi. ama akşamüzeri eve gelirken bir soğuktu ki, bir de rüzgar çıktı aman Allahım üstümde uzun palto, elimde eldiven, başımda çift katlı bere olmasına rağmen donarak eve geldim. eve girerken inan şöyle dua ettim: Rabbim kaderimizi sen yazıyorsun, ben bu burada bu halde bu kadar üşüdüysem onlar kimbilir nasıldır. göçük altındakilere merhamet et, ecelleri geldiyse tez al, gelmediyse de tez kurtar dedimSokakta kalanlara da sığınacak yer, sıcacık bir çorba ver
Hatay'daTam olarak neredeydi?
Aynen aşkom, sadece ondan haber alamiyoruz hiçHatay ile ilgili şeyler görünce yüreğim ağzıma geliyor ah beHAbibte bir gelip yazsan
İstanbul da olsa idi şu surum bilemiyorum dışarı kaçsan bile bir adım sonramız yine binaİnşallah olmaz ama uzmanlar öyle demiyor
Ablaa bir ihtiyacınız var mıİyiyiz ama artık bir evimiz olmayabilir.
Allah korusunİstanbul da olsa idi şu surum bilemiyorum dışarı kaçsan bile bir adım sonramız yine bina
Ah kukrisim Marmara da olsa daha büyük felaket olur. Çünkü dar alan nüfus fazla, bina fazla. Binalar sağlam değil, Düşünmek istemiyorumİstanbul da olsa idi şu surum bilemiyorum dışarı kaçsan bile bir adım sonramız yine bina
Hala mı var sarsıntıBu sarsıntılar kesilsin artık
Bende sosyalimAh kukrisim Marmara da olsa daha büyük felaket olur. Çünkü dar alan nüfus fazla, bina fazla. Binalar sağlam değil, Düşünmek istemiyorum
Başınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesinLiseden arkadaşımk kaybettimüniversite den arkadaşım anne babasını kaybetti çok üzgünüm elimizden birşey gelmiyor
Başın sağolsun kuzumLiseden arkadaşımk kaybettimüniversite den arkadaşım anne babasını kaybetti çok üzgünüm elimizden birşey gelmiyor
Var bizde hissediyoruzHala mı var sarsıntı
Evet hâlâ var, sürekli takip ediyorum. Beş Dakika arayla çok sık devam ediyorHala mı var sarsıntı
Başınız sağ olsun kuzuLiseden arkadaşımk kaybettimüniversite den arkadaşım anne babasını kaybetti çok üzgünüm elimizden birşey gelmiyor
Başınız sağ olsun minnoşumLiseden arkadaşımk kaybettimüniversite den arkadaşım anne babasını kaybetti çok üzgünüm elimizden birşey gelmiyor
Sağol canım rabbim göçük altındakilere yardım etsinBaşınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesin