Sağ olasın canımSana da geçmiş olsun canım, Allah hayırlısını versin
Çok geçmiş olsun canımın içiBebekler gitti canım, kimyasalla sonuçlandı.
Ağır enfeksiyon ve bakteri varmış. Böbreklerim bitirdi beni, kum çıkışı tıkamış. Nefes alamıyorum.
Ama inan üzülmedim, üzülmekten utandım resmen diyebilirim.
Sular çamurlu akıyor bildiğin kahverengiHaberleri izleyemiyorum, bugün yardım kolileri için gittik. inanılmaz bir dayanışma var. Herkes tek yürek olmuş Yalnız Haluk leventin “yardımları başka araçlara aktarıyorlar” röportajına denk geldim. Böyle fırsatçılık yapanların da Allah belasını versin. İnsanlığımdan utanıyorum. uyumaktan, yemek yemekten, işe gitmekten utanıyorum.
Allah ın belaları felaketi bile fırsata çeviriyorlarSular çamurlu akıyor bildiğin kahverengi
Bu sebeple hazır su aldık. 2liralık su 8 lira olmuş gerisini siz düşünün
Allah cezalarını versin inşallahSular çamurlu akıyor bildiğin kahverengi
Allah ın belaları felaketi bile fırsata çeviriyorlar
Rabbim vicdan versinAllah cezalarını versin inşallah
zor vicdansizin vicdanli olmasi cok zor boylleeine merhamet degil bela okumali bosuna nefes almasin !Rabbim vicdan versin
G.tlerine soksunlar o 6 lira farkıSular çamurlu akıyor bildiğin kahverengi
Amin kuzumÇok geçmiş olsun canımın içihangisine üzüleceğimi şaşırdım. Böbrek ağrısı çok zor, bilirim. Hamileyken 2 taraflı böbrek büyümesi yaşamıştım, öyle bir ağrı yok… bebekler için de çok üzüldüm Ama yine diyorum, vardır bir hayırdır. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Allah gönlüne göre versin tez zamanda
O an insan kendinden çok evladını düşünüyorEnkaz altında ölen kızının elini bırakmayan baba, beni bitirdiallahim bu nasıl acı
Ahh nevos can nasıl dayanirO an insan kendinden çok evladını düşünüyor
Yasom yapma yaBebekler gitti canım, kimyasalla sonuçlandı.
Ağır enfeksiyon ve bakteri varmış. Böbreklerim bitirdi beni, kum çıkışı tıkamış. Nefes alamıyorum.
Ama inan üzülmedim, üzülmekten utandım resmen diyebilirim.
Daha once bobreklerınden sorunun var mıydı kuzumBöbrekler patlak verdi Cancağzım, dünyaya gelmemi sorgulattı resmen.
Ama yemelisin nevoş suan sen ayakta saglam saglıklı kalmalısın ki evdekılerı cekıp cevırıp moral olasınÇok yiyemiyorum canım
Zaten hastasın,zor da olsa ye lütfen aşkomÇok yiyemiyorum canım
bir kısmı zaten donarak vefat etmişŞuan enkaz altında bizde olabilirdikkar üzerimize yagabilirdi. Depremden değilse bile soğuktan ölecek insanlar
Insaallahh şarjı bitmiş olurda girememiş olurr
Hepte kışmı zamana denk gelir yaaŞuan enkaz altında bizde olabilirdikkar üzerimize yagabilirdi. Depremden değilse bile soğuktan ölecek insanlar