Sağ ol canım Allah razı olsunAblaa bir ihtiyacınız var mı
Bir saat içinde ya da sabah yine büyük olacak dediler panik olduk. Artçılar kesilmiyor zatenHala mı var sarsıntı
O haberlere inanmayın nevoş. Kim neresinden uyduruyor bilemiyorum.Bir saat içinde ya da sabah yine büyük olacak dediler panik olduk. Artçılar kesilmiyor zaten
Ne olur büyük olmasın
Uyumaya çalışıyordum ama yok uyuyamıyorum aklım gitti. Az kaldı kafayı yiyeceğimO haberlere inanmayın nevoş. Kim neresinden uyduruyor bilemiyorum.
Dünde 5 7 arası deprem olacakmış vs diye ortalığa yaydılar. İnsanlara korku panikten başka ne yapıyorlar
Az biraz uyumaya çalışUyumaya çalışıyordum ama yok uyuyamıyorum aklım gitti. Az kaldı kafayı yiyeceğim
İnşallah bitmiş olsunAz biraz uyumaya çalışuyumasan bile gözlerini dinlendir. Kolay değil yaşananlar Biz bile heran deprem olacak mı diye endişe duyuyoruz. Sizi düşünmüyorum Rabbim korusun. İnşallah olmaz bidaha. Bitmiştir
Nevosum biraz dinlenmen gerekiyor, en azından kafanı biraz koyİnşallah bitmiş olsun
Önceden bilme şansları yok ki,anca korkutuyorlar insani ,Allah korusunUyumaya çalışıyordum ama yok uyuyamıyorum aklım gitti. Az kaldı kafayı yiyeceğim
Ederiz canım, yeter ki ses versinAllah aşkınaHAbibte den haber alonca beni etiketleyin. daha fazla dayanamıcam, beynim akacak sanki gözlermden. dünden beri bi hastane bi mahkeme koşturduk biz de, vücudum artık yorgun düştü. Zaten oğlan da 1 saate uyanır, o zamana kadar azıcık uyuyayım. Nevreste sen de uyumaya çalış, en azından gözlerini kapat, beynini boşaltmaya bak. Evlatların sana muhtaç, sağlam kalman lazım.
Nevoş annelner ne durumda görüşebildin mi, birbirimize destek olurdunuzUyumaya çalışıyordum ama yok uyuyamıyorum aklım gitti. Az kaldı kafayı yiyeceğim
Annem yanımda canım :)Nevoş annelner ne durumda görüşebildin mi, birbirimize destek olurdunuz
Güya bunu söyleyen diğerlerini bilmiş.Önceden bilme şansları yok ki,anca korkutuyorlar insani ,Allah korusun
YatamıyorumNevosum biraz dinlenmen gerekiyor, en azından kafanı biraz koy
Yok be canım ,mabadlarindan uyduruyorlarGüya bunu söyleyen diğerlerini bilmiş.
Böyle bir zamanda anne şefkati aranır. Tek de değilsin, dinlen ki güçlü ol canım çocukların için.Annem yanımda canım :)
İnanmayın nevos provokatörGüya bunu söyleyen diğerlerini bilmiş.
Ne istiyorlar bilmiyorum ki, zaten psikolojik olarak kötü durumdasınız, korkutmalarının prim yapmalarının alemi ne.Güya bunu söyleyen diğerlerini bilmiş.
Canım nevosum çok haklısın ama daha ne kadar dayanabilecek vücudunYatamıyorum