Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Bir saat içinde ya da sabah yine büyük olacak dediler panik olduk. Artçılar kesilmiyor zaten
Ne olur büyük olmasın
O haberlere inanmayın nevoş. Kim neresinden uyduruyor bilemiyorum.
Dünde 5 7 arası deprem olacakmış vs diye ortalığa yaydılar. İnsanlara korku panikten başka ne yapıyorlar

O haberlere inanmayın nevoş. Kim neresinden uyduruyor bilemiyorum.
Dünde 5 7 arası deprem olacakmış vs diye ortalığa yaydılar. İnsanlara korku panikten başka ne yapıyorlar
Uyumaya çalışıyordum ama yok uyuyamıyorum aklım gitti. Az kaldı kafayı yiyeceğim

Uyumaya çalışıyordum ama yok uyuyamıyorum aklım gitti. Az kaldı kafayı yiyeceğim
Az biraz uyumaya çalış uyumasan bile gözlerini dinlendir. Kolay değil yaşananlar Biz bile heran deprem olacak mı diye endişe duyuyoruz. Sizi düşünmüyorum Rabbim korusun. İnşallah olmaz bidaha. Bitmiştir

Allah aşkına HAbibte den haber alonca beni etiketleyin. daha fazla dayanamıcam, beynim akacak sanki gözlermden. dünden beri bi hastane bi mahkeme koşturduk biz de, vücudum artık yorgun düştü. Zaten oğlan da 1 saate uyanır, o zamana kadar azıcık uyuyayım. Nevreste sen de uyumaya çalış, en azından gözlerini kapat, beynini boşaltmaya bak. Evlatların sana muhtaç, sağlam kalman lazım.

Ederiz canım, yeter ki ses versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…