- 28 Haziran 2011
- 59.470
- 150.043
Artık dakikalar bile çok kıymetli canımbir kısmı zaten donarak vefat etmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık dakikalar bile çok kıymetli canımbir kısmı zaten donarak vefat etmiş
99 depremi ağustostu kuzum, hep sokaklarda yattik ama en azından usumemistikHepte kışmı zamana denk gelir yaa
Bizde parkta yatmıştık99 depremi ağustostu kuzum, hep sokaklarda yattik ama en azından usumemistik
Ama şuan insanlar bizden daha kötü durumdalar canom, keşke bu kadar soğuk olmasaydıBizde parkta yatmıştık
Öyle canım. Kara kış durum o zamandan daha kötü bu deprem ondan da beter. Olası bir İstanbul depremini düşünemiyorumAma şuan insanlar bizden daha kötü durumdalar canom, keşke bu kadar soğuk olmasaydı
Marmara depremi inş olmaz amiinnÖyle canım. Kara kış durum o zamandan daha kötü bu deprem ondan da beter. Olası bir İstanbul depremini düşünemiyorum
İnşallah olmaz ama uzmanlar öyle demiyorMarmara depremi inş olmaz amiinn
Ama yemelisin nevoş suan sen ayakta saglam saglıklı kalmalısın ki evdekılerı cekıp cevırıp moral olasın
YiyemiyorumZaten hastasın,zor da olsa ye lütfen aşkom
Ahh nevoşum Hepten halsiz düşeceksinYiyemiyorum
Şimdilik iyiyimAhh nevoşum Hepten halsiz düşeceksin
Evett doğru ozaman ben5 yaşındaydım kardeşim 1yaşındaydı99 depremi ağustostu kuzum, hep sokaklarda yattik ama en azından usumemistik
Rabbim dayanma gücü versinHava çok soğuk ve bir sürü enkaz var. Enkazların bazılarını hiç çalışma yapılmıyor
Diğer şehirleri bilmiyorum ama Malatya'da oturacak ev kalmadı
Lokma lokma olsada yemeye çalışŞimdilik iyiyim
Bu sarsıntılar kesilsin artıkRabbim dayanma gücü versin
Lokma lokma olsada yemeye çalış
Biliyorum zor, boğazına diziliyor lokmalar. Ama çocukların için ayakta durmak zorundasın. Şekerin düşer lütfen
yaşadığım şehirde bugün sabah soğuktu ama hava düne göre az yumuşamıştı. öğlen yine bir tık daha iyiydi. ama akşamüzeri eve gelirken bir soğuktu ki, bir de rüzgar çıktı aman Allahım üstümde uzun palto, elimde eldiven, başımda çift katlı bere olmasına rağmen donarak eve geldim. eve girerken inan şöyle dua ettim: Rabbim kaderimizi sen yazıyorsun, ben bu burada bu halde bu kadar üşüdüysem onlar kimbilir nasıldır. göçük altındakilere merhamet et, ecelleri geldiyse tez al, gelmediyse de tez kurtar dedim Sokakta kalanlara da sığınacak yer, sıcacık bir çorba verArtık dakikalar bile çok kıymetli canım
Kesilecek Allahın izni ileBu sarsıntılar kesilsin artık
YokKizlar HAbibte den bi haber var mi?
Tam olarak neredeydi?