- 24 Eylül 2018
- 97.343
- 292.756
Ah insallaaahKazen abi yazdı şimdi habibin watsabına düşmüş mesaj hafi inşallah yazar belki kısa süre sonra cevap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah insallaaahKazen abi yazdı şimdi habibin watsabına düşmüş mesaj hafi inşallah yazar belki kısa süre sonra cevap
Başın sağolsun kuzum Rabbim mekanlarını cennet etsin
Başınız sağ olsun kuzu
Sağolun canlarım yardım gwç gitti kurtaramadılarBaşınız sağ olsun minnoşum
Ben göremedim aretim ,nerde ?Kazen abi yazdı şimdi habibin watsabına düşmüş mesaj hafi inşallah yazar belki kısa süre sonra cevap
Allah sonumuzu hayır etsin kukrisimBende sosyalim
Habibtenin profilde hemsosuBen göremedim aretim ,nerde ?
Ben göremedim aretim ,nerde ?
Gördüm şimdi aşkom,ağlayasım var çok
Amin balım amin inşallah olmasın hiç bir yerde durulsun Rabbim merhamet etsinAllah sonumuzu hayır etsin kukrisim
Gelecek o da Allah ın izni ile aretimGördüm şimdi aşkom,ağlayasım var çok
Evet kukrisim rabbimizin merhametine çok ihtiyacimiz var,bebeklerin yaşlı insanların yüzü suyu hürmetine bize acısınAmin balım amin inşallah olmasın hiç bir yerde durulsun Rabbim merhamet etsin
İnşallah aretim,gelsin sataşsin hepGelecek o da Allah ın izni ile aretim
Amin inşallahİnşallah aretim,gelsin sataşsin hep
Sağol canımMinnosprenses başınız sağ olsun canım
Rabbim korusun fazla boş alanda yokİstanbul da olsa idi şu surum bilemiyorum dışarı kaçsan bile bir adım sonramız yine bina
Başınız sağ olsun canımLiseden arkadaşımk kaybettim üniversite den arkadaşım anne babasını kaybetti çok üzgünüm elimizden birşey gelmiyor
Sağol canım Allah razı olsunBaşınız sağ olsun canım
Geçmiş olsun canım.Geç olsun güç olmasınAğlama elticim, ben ağrımdan bebeklere hiç üzülmedim.
Hele sizleri düşündükçe, ağrılarıma bile üzülmedim.
Rabbim tez zamanda cümlemizin ayağa kalkmasını nasip etsin.
Yasom yapma ya hayırlısı olsun saglıkla gelsın dıgerınde ınsallah dıyelım. Allahım tez zamanda sanada saglık versın suan onemlısı sensın
Yoktu Pari’m ya da ben bilmiyordum.Daha once bobreklerınden sorunun var mıydı kuzum
Allah razı olsun Deynep’imGeçmiş olsun canım.Geç olsun güç olmasın