Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Hava çok soğuk ve bir sürü enkaz var. Enkazların bazılarını hiç çalışma yapılmıyor
Diğer şehirleri bilmiyorum ama Malatya'da oturacak ev kalmadı
Rabbim dayanma gücü versin
Şimdilik iyiyim
Lokma lokma olsada yemeye çalış
Biliyorum zor, boğazına diziliyor lokmalar. Ama çocukların için ayakta durmak zorundasın. Şekerin düşer lütfen

Artık dakikalar bile çok kıymetli canım
yaşadığım şehirde bugün sabah soğuktu ama hava düne göre az yumuşamıştı. öğlen yine bir tık daha iyiydi. ama akşamüzeri eve gelirken bir soğuktu ki, bir de rüzgar çıktı aman Allahım üstümde uzun palto, elimde eldiven, başımda çift katlı bere olmasına rağmen donarak eve geldim. eve girerken inan şöyle dua ettim: Rabbim kaderimizi sen yazıyorsun, ben bu burada bu halde bu kadar üşüdüysem onlar kimbilir nasıldır. göçük altındakilere merhamet et, ecelleri geldiyse tez al, gelmediyse de tez kurtar dedim Sokakta kalanlara da sığınacak yer, sıcacık bir çorba ver

Bakude de insanlar koli koli yardimlar topluyolarmis.annem gecen sene cocuk giyim magazasini kapatmisti elinde kalan tum giyimleri koliledi ben de yarin cocuklarin kendimizin kiyafetlerinden ayiricam babam goturecek.Bakude degiliz ama 2 saatlik mesafedeyiz.bizim de elimizden gelen bu insallah birilerine yardimimiz dokunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…