Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Fasulye turşusu kavurmadını Samsunlu bir arkadaş yapmıştı. Çok beğendim cidden çok güzelmiş
Geçen sene birkaç veliyle toplanıyorduk sırasıyla arkadaş olmuştuk. Hepimiz 1 çeşit yapıyorduk gittiğimiz yere zorlanması diye. Arkadaş fasulye turşusu kavurması yapmış, diğer arkadaş da ilk defa yemiş. Bu ney dedi. Anlattık sarımsak, tuz katılıyor turşusu oluyor falan. Ama tuzsuz dedi. Kavurma dan önce tuzu gitsin diye suya konuluyor denince kafası hepten karışmıştı. O zaman niye yapıyorsunuz ki normal fasulyeyi kavurun demişti, aklıma o geldi

Bende bu kış yedimSamsunlu arkadaş bize Karadeniz sofrası kurmuştu. Ben en çok Bafra nokulunu ve fasulye kavurmasını sevdim.
Arkadaşın damak tadı yokmuşBazıları yeni tatlara açık olmuyor. Ben yöresel seviyorum

Yeni kategori ne zaman açılacak nevos, ilk ben sordum ilk ben sordum

Yapan arkadaş ta Samsunluydu. Herkes güzel yapamıyor ama. Mesela o yapan suda çok bekkettiği için turşu tadı hiç gelmiyordu yavan geliyordu. Tadını bilmediği için tadı öyledir sanar

Yapan arkadaş ta Samsunluydu. Herkes güzel yapamıyor ama. Mesela o yapan suda çok bekkettiği için turşu tadı hiç gelmiyordu yavan geliyordu. Tadını bilmediği için tadı öyledir sanar
Yok bu arkadaş çok güzel yapmıştı. Yeni evliydi ama bayağı becerikliydi.
Dediğin gibi turşu olduğu belliydi. Lahana kavurması da yapmıştı. Ama ben fasulyeyi beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…