Nasip kiminse o alır biz bilemeyizDeğişmesin sus
Dün konuştuk evren diyorum.Nasip kiminse o alır biz bilemeyiz
Bende uyudum. Gece uyuyamıyorum iyi olduBugün pazar ya çoğu kişi fırsattan istifade uyur zaman daha çabuk geçsin diye
Gayet güzel olmuş zatenTeşekkür ederim canım
Güzel planlarım vardı böyle oldu
Tamam kesin bendeDün konuştuk evren diyorum.
Birde hevesim heyecanım gelse daha iyi olurGayet güzel olmuş zaten
Artık önümüze bakma zamanı Nevoş. Geçmişe üzülerek değişmiyor ki daha kötü oluyoruz. İyi düşünelim iyi olsunBirde hevesim heyecanım gelse daha iyi olur
İnşallah canım bende toparlanmaya çok istiyorum. İnan çok uğraşıyorum. Ama arada geliyorlar. İki gecedir yine uyuyamıyorum.Artık önümüze bakma zamanı Nevoş. Geçmişe üzülerek değişmiyor ki daha kötü oluyoruz. İyi düşünelim iyi olsun
Bu lanet olası yerde neden üç oy hakkımız yok ha? Tandır çorbasına oy veremedim.
Ramazan’a alışma süreci elticim. İyiyim çok şükür, fakat klasik göz ağrım ve safra reflüm başladı. Olabildiğince telefondan uzak kalmaya çalışıyorum.
Normal Nevoş, birden tabii biraz zor. Ama kendi kendini motive etmek, umut etmek gerekiyor Yoksa üzüldükçe hep kötü oluyoruz. Anneler nasıl Onlar alıştı mı?İnşallah canım bende toparlanmaya çok istiyorum. İnan çok uğraşıyorum. Ama arada geliyorlar. İki gecedir yine uyuyamıyorum.
O karalahana çorbasından 1 kase yolla iftara, yanına da fasülye turşusu kavurmasıOy verip gitmiş kerata
Katılım az olunca yeter dedimBu lanet olası yerde neden üç oy hakkımız yok ha? Tandır çorbasına oy veremedim.
Çok geçmiş olsun elticimRamazan’a alışma süreci elticim. İyiyim çok şükür, fakat klasik göz ağrım ve safra reflüm başladı. Olabildiğince telefondan uzak kalmaya çalışıyorum.
Sen nasılsın elticim?
Geçmiş olsun yasom. Safra reflüsünü ilk kez duydum. Tabii mazeretin var da gözümüz arıyor seniRamazan’a alışma süreci elticim. İyiyim çok şükür, fakat klasik göz ağrım ve safra reflüm başladı. Olabildiğince telefondan uzak kalmaya çalışıyorum.
Sen nasılsın elticim?
Onlar iyiler canımNormal Nevoş, birden tabii biraz zor. Ama kendi kendini motive etmek, umut etmek gerekiyor Yoksa üzüldükçe hep kötü oluyoruz. Anneler nasıl Onlar alıştı mı?