Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Canım teşekkür ederim trendyoldan aldım masa sandalye takım olarak ama tek sandalyede satılıyor link atabilirim istersen
Evet link at üzerime. Bir kafede görmüştük bunlardan. Sert plastikti, indirip kaldırması da kolay olur demiştik. Sen memnun musun?

Evet link at üzerime. Bir kafede görmüştük bunlardan. Sert plastikti, indirip kaldırması da kolay olur demiştik. Sen memnun musun?
İlk geldiğinde böyle yaslandığımda sanki geriye gidip kırılacakmış gibi geldi ama sonra baya alıştık ve çok memnunum hiç sorun yaşamadım tek sorun çok toz tutuyor sürekli silmek gerek birde ben ekstra siyah oturma minderide aldım diğer türlü biraz rahatsız edebilir

Siyah ve toz kısmı önemli, çünkü camlı balkonda duracak. Bunu söyleyeyim de sonra beynimi yemesin.

Dimi katılıyorum hemsorellam, ağzımın suyu akarak akıyorum. Çok hoş parçalar birleştiriyor. Evin genelini aşırı merak ediyorum ama darlamak istemiyorum
Evimin geneli çok beklenildiği gibi değil aslında arada instaya atıyorum kahve snapleri bakmak istersen takipleşebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…