- 21 Kasım 2017
- 27.618
- 120.925
Yüzyıldır çorba yarışması yapıyormuşuz gibi. Yetti gari bitsin bu işkence.Katılım az olunca yeter dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzyıldır çorba yarışması yapıyormuşuz gibi. Yetti gari bitsin bu işkence.Katılım az olunca yeter dedim
Fasulye turşusu kavurmasını Samsunlu bir arkadaş yapmıştı. Çok beğendim cidden çok güzelmişO karalahana çorbasından 1 kase yolla iftara, yanına da fasülye turşusu kavurması
Bana oy vermemissin lanet gadin git burdanBu lanet olası yerde neden üç oy hakkımız yok ha? Tandır çorbasına oy veremedim.
İki ay oldu ve milyon olay yaşadıkBenim içim milat bir daha çorba yapmayacağımYüzyıldır çorba yarışması yapıyormuşuz gibi. Yetti gari bitsin bu işkence.
Geçmiş olsun yasocanimRamazan’a alışma süreci elticim. İyiyim çok şükür, fakat klasik göz ağrım ve safra reflüm başladı. Olabildiğince telefondan uzak kalmaya çalışıyorum.
Sen nasılsın elticim?
Bugüne kadar çorba mı kalır İnanır mısın sunumda düşündüm mısır ekmeği ve kavurmayı.Iygun zamanı buluyunca yaptım gitti. Dedim abartma, çok karıştırma sunumuO karalahana çorbasından 1 kase yolla iftara, yanına da fasülye turşusu kavurması
Evin işleri hepten sende o zamanÇok geçmiş olsun elticim
Ben henüz oruca başlayamadımO taraftan daha iyiyim. İyi sayılırım çok şükür
3 oy olsa kesin 1.olurdum benKatılım az olunca yeter dedim
Biz hep tatlı yapalım. Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım.İki ay oldu ve milyon olay yaşadıkBenim içim milat bir daha çorba yapmayacağım
Yok aslında Firdefs yapıyor çoğunluk ama oğlan beni yoruyor. Okula gidip gelmek oyalıyor. Yemeğide genel olarak ben yapıyorumEvin işleri hepten sende o zaman
Rabbim daha da iyilik versin inşallah elticim.
Bende başıma gelene kadar bilmiyordum. Midede reflü bilinen bir şey, ama safradaki daha da berbatmış.Geçmiş olsun yasom. Safra reflüsünü ilk kez duydum. Tabii mazeretin var da gözümüz arıyor seni
Tamam bayram tatlısı yapalımBiz hep tatlı yapalım. Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım.
Yazıklağr olsun banaaaaaBana oy vermemissin lanet gadin git burdan
Safra sıkıntılı zaten yaBende başıma gelene kadar bilmiyordum. Midede reflü bilinen bir şey, ama safradaki daha da berbatmış.
Bende özleyip-gelip-okuyup kaçıyorum, özledim hepinizi.
Maşallah 27.haftaya gelmişsinizYazıklağr olsun banaaaaa
Elticim, eminim sende çok güzel yaparsın. Eylül gibi topluca turşu kurumu yaparız.Fasulye turşusu kavurmadını Samsunlu bir arkadaş yapmıştı. Çok beğendim cidden çok güzelmiş
Ooo Antep plaka sjskksksMaşallah 27.haftaya gelmişsiniz
Sağolasın Frida’mGeçmiş olsun yasocanim
Yapalım elticimElticim, eminim sende çok güzel yaparsın. Eylül gibi topluca turşu kurumu yaparız.
YakışırOoo Antep plaka sjskksks