Asosyal in yüreğine inecekKatılım olursa neden olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asosyal in yüreğine inecekKatılım olursa neden olmasın
O bayram sonu ancak
Ben fasulye turşusu çok tuzlu değil ise suda bekletmem. Zaten bol soğan ile birleşiyor, o ekşiliği de gitmesin.Geçen sene birkaç veliyle toplanıyorduk sırasıyla arkadaş olmuştuk. Hepimiz 1 çeşit yapıyorduk gittiğimiz yere zorlanması diye. Arkadaş fasulye turşusu kavurması yapmış, diğer arkadaş da ilk defa yemiş. Bu ney dedi. Anlattık sarımsak, tuz katılıyor turşusu oluyor falan. Ama tuzsuz dedi. Kavurma dan önce tuzu gitsin diye suya konuluyor denince kafası hepten karışmıştı. O zaman niye yapıyorsunuz ki normal fasulyeyi kavurun demişti, aklıma o geldi
Üzdün beni nevosO bayram sonu ancak
İçinden belki kurt çıkar fasulyenin. Erimiş olur suyu uzar. Ağzının sulanması gitti miBen fasulye turşusu çok tuzlu değil ise suda bekletmem. Zaten bol soğan ile birleşiyor, o ekşiliği de gitmesin.
Ağzım sulandı
Kavurması erimeye durmuş turşudan olur zaten, o yüzden daha da ağzım sulandıİçinden belki kurt çıkar fasulyenin. Erimiş olur suyu uzar. Ağzının sulanması gitti mi
Ay nolmuş nolmuşJOYz nerdesin gız, görseli e makyaj yaptıracaktım dükkanın kapalı gelsene
Bildirim gitseydiSıfırrr, sıfırrr, sıffııırrrr
Elde var yine sıfır 0
Senin niye gözün yaşlı nevoşBildirim gitseydi
Fasulye olmasam mı diyorumSenin niye gözün yaşlı nevoş
Bence hiç güzel değil, keyfi çıkmıyor böyleFasulye olmasam mı diyorum
Çok iyi bilirimBence hiç güzel değil, keyfi çıkmıyor böyle
Nasılsınız nevoş, neler yapıyorsunÇok iyi bilirim
Gel kanka yapayım sanaTadına da baksak çok güzelll olucuuuuğ; ben yapamıyorum-kanka siz yapın ben tadıcaaam
İyiyim canım sağ ol Sen nasılsınNasılsınız nevoş, neler yapıyorsun
Bende iyiyimİyiyim canım sağ ol Sen nasılsın
1.gün çok ta hareketli olmuyordu zaten oylamaNe güzel bir yarışma oldu ya, oylama kimsenin umurunda değil