Nevoşum şuan her yer aktif yaaa, şimdi baktım. Aydın ve balikesir de de olmuş
Zaten 1 sene surcekmiş boyle sarsinti5. 3 yine sallamış
18 marta kadar nolacak merak ediyorum, sana söyledim ya canom
Yerin altı kaynıyorNevoşum şuan her yer aktif yaaa, şimdi baktım. Aydın ve balikesir de de olmuşsizin oraları söylemiyorum
Allah ne yazdıysa o kuzuDüzelecek bebeğimm elimizden birşey gelmiyo
Valla bende merakla bekliyorum. Tedbirleri alalım18 marta kadar nolacak merak ediyorum, sana söyledim ya canom
Aynen canım benim millet kudurdu çünkü allah bize ders veriyorAllah ne yazdıysa o kuzu
Uç aylarda deprem çok olur, ins o yüzdendir. Sonra biter alkahim inşYerin altı kaynıyor
Amin inşallahUç aylarda deprem çok olur, ins o yüzdendir. Sonra biter alkahim inş
Kim demiş 18martı kız töbe bismillahh18 marta kadar nolacak merak ediyorum, sana söyledim ya canom
Şok içindeyim, aşırı merak ediyorumValla bende merakla bekliyorum. Tedbirleri alalımbu depremi 3 gün önceden tahmin etmiş
Son zamanlarda ortalık inanılmaz kötüydü zaten kuxumAynen canım benim millet kudurdu çünkü allah bize ders veriyor
Ramazan üstüŞok içindeyim, aşırı merak ediyorum
Bir tane astrologKim demiş 18martı kız töbe bismillahh
Allah yardımcimız olsun heran kızımı yanımdan ayırmıyorumSon zamanlarda ortalık inanılmaz kötüydü zaten kuxum
Anksiyetem tutuyor,ben çok korkuyorum. Biz hiç layık bir kul olamadık kiRamazan üstü
Bu sene de hiç iyi gelmedi.
Kıyamet alametleri bir bir gerçekleşiyor
fayları tahmin ediyolarda ondanBir tane astrologharita okuması yapıyor yazdı yer göstererek sonra deprem oldu
Çok haklısın ki kuzuAllah yardımcimız olsun heran kızımı yanımdan ayırmıyorum
Aynen kuzumfayları tahmin ediyolarda ondan
Başıma ağrılar girdiÇok haklısın ki kuzu