Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun canım, benimde midem tuttu,doktora gitmek zorunda kaldım. Sende birşeyler kullan ki yoksa geçmiyor denedim🥺
geçmiş olsun canım. mide sıkıntısı da fena, anksiyete de... Allah şifa versin. burun spreyimi kullandım. biraz damak ve çokça gözler kaşınıyor. öyle olunca da alerji hapımı aldım. olmazsa birkaç gün içeyim.

aslında dolapları elden geçirmek lazım. her türlü kıyafet- çanta olsun, mutfak eşyası, yorgan- yastık- nevresim, her türlü örtü, ihtiyaç fazlası mobilya vs. fazla yok desen de illaki her evde var az çok... dolapları karıştırınca ortaya çıkıyor 🤦‍♀️ bunları ayrıştırmak gerekli hazır olsun el altında...
çünkü depremin olduğu hafta deprem bölgelerine gönderen gönderdi ama şimdi bulunduğumuz illere gelen de oluyor. ben bazı kişilerle karşılaştım. dün söylendi bir tanıdığımızın yakınında ev tutmuşlar ama hiç eşyaları yokmuş.

Kaç gündür içim, ruhum herseyim buruk hayattan keyıf almıyor gibiyim temel ihtiyacları karşılama dısında bısey yaptıgım yok cok etkılendım bende olanlardan ya atamıyorum bir turlu 😢 birebir yasayanları tahmın edemıyorum nasıl toparlanılır ama bir şekilde toparlanılmalı

Kaç gündür içim, ruhum herseyim buruk hayattan keyıf almıyor gibiyim temel ihtiyacları karşılama dısında bısey yaptıgım yok cok etkılendım bende olanlardan ya atamıyorum bir turlu 😢 birebir yasayanları tahmın edemıyorum nasıl toparlanılır ama bir şekilde toparlanılmalı
herkes öyle. içimiz grileşti. ama toparlanmak zorundayız.

aslında dolapları elden geçirmek lazım. her türlü kıyafet- çanta olsun, mutfak eşyası, yorgan- yastık- nevresim, her türlü örtü, ihtiyaç fazlası mobilya vs. fazla yok desen de illaki her evde var az çok... dolapları karıştırınca ortaya çıkıyor 🤦‍♀️ bunları ayrıştırmak gerekli hazır olsun el altında...
çünkü depremin olduğu hafta deprem bölgelerine gönderen gönderdi ama şimdi bulunduğumuz illere gelen de oluyor. ben bazı kişilerle karşılaştım. dün söylendi bir tanıdığımızın yakınında ev tutmuşlar ama hiç eşyaları yokmuş.
Burada neredeyse bütün evler ya yıkıldı ya yıkılacak🥺Hiç kimsenin eşyası yok🥺Çoğu kırıldı. Diğerlerini almamıza izin vermeyebilirler🥺
Bomboş bir eve gideceğiz bizde🥺

Burada neredeyse bütün evler ya yıkıldı ya yıkılacak🥺Hiç kimsenin eşyası yok🥺Çoğu kırıldı. Diğerlerini almamıza izin vermeyebilirler🥺
Bomboş bir eve gideceğiz bizde🥺
haklısın canım :KK43: dört duvar eve gideceksiniz. illaki orada çevreden yardım eden olur.
mesela bize söylendi. o aile için yarın yanımızdaki aparmanın yanına eşya yığacaklar. mesela biri oğullarına ait 2 çekyat verecekmiş. biz de battaniye, örtü, nevresim ve mutfak eşyası ayarladık. yarın oraya koyacağız. komşular da öyle bir şeyler verecekler. belediyeden araç istemişler. yarın gelip alıp o aileye teslim edecek.
siz gittiğinizde de illaki çevredeki insanlar, sosyal yardımlaşma vakfı, belediye yardım eder.

Nevreste Nevreste oraya gittiğinizde hemen valilik, kaymakamlık sosyal yardımlaşma vakıflarına kayıt yaptırın. belediyeye başvurun. ilgileniyorlar. herşey yoluna girecek kuzum merak etme.

X