İnş verirlerCanım valilik izin vermezse eşyaları almadan yıkacaklarmış.
Camdan boşaltılıyormuş galiba böyle durumlarda.Canım valilik izin vermezse eşyaları almadan yıkacaklarmış.
İnşallah canımİnş verirler
Evin halini görsenCamdan boşaltılıyormuş galiba böyle durumlarda.Öyle tahliye edilmez mi kat kat
Çok şükür canım çocukların sağ sen ve eşin iyi. Ailen iyi şükür daha güzel anılar biriktirirsiniz inşallah zamanlaCanımız sağ daha güzeli olur. Ama işte
İnşallah canımÇok şükür canım çocukların sağ sen ve eşin iyi. Ailen iyi şükür daha güzel anılar biriktirirsiniz inşallah zamanla
Allah korumuş
İyi kurtulduk o evdenAllah korumuş
Öyle canım benimİyi kurtulduk o evden
Çok aminÖyle canım benimRabbim bidaha yaşatmasın.
Yine iptal oldu bu ay. Artık bu doktorla ilerleyemiyorum, embriyoları başka merkeze taşımaya karar verdik, doktor değiştireceğiz
Hakkınızda hayırlısı olsun canım benimYine iptal oldu bu ay. Artık bu doktorla ilerleyemiyorum, embriyoları başka merkeze taşımaya karar verdik, doktor değiştireceğiz
Allah hayırlı kapilar açsın canım kuzucumYine iptal oldu bu ay. Artık bu doktorla ilerleyemiyorum, embriyoları başka merkeze taşımaya karar verdik, doktor değiştireceğiz
Mucizeler var nevos çok şükür, sizi kurtardıArkadaşım mesaj yazmış. Kayınvalidemin yazlığı ağır hasarlı eşyayı boşalttılar. Siz aldınız mıEvin videosunu attım bir daha girmeyin diyor Bu evden nasıl çıktınız mucize diyor
Çok şükürMucizeler var nevos çok şükür, sizi kurtardı