Rabbim korusun inş kuzuBaşıma ağrılar girdikaçkez sallandık burda ama benim oturduğum yer depreme dayanıklıymış binevi rahatladı içim
geçmiş olsun canım. mide sıkıntısı da fena, anksiyete de... Allah şifa versin. burun spreyimi kullandım. biraz damak ve çokça gözler kaşınıyor. öyle olunca da alerji hapımı aldım. olmazsa birkaç gün içeyim.Çok geçmiş olsun canım, benimde midem tuttu,doktora gitmek zorunda kaldım. Sende birşeyler kullan ki yoksa geçmiyor denedim
O gün yapacaktım
Hepimiz çok etkilendikgeçmiş olsun canım. mide sıkıntısı da fena, anksiyete de... Allah şifa versin. burun spreyimi kullandım. biraz damak ve çokça gözler kaşınıyor. öyle olunca da alerji hapımı aldım. olmazsa birkaç gün içeyim.
Sana da canımmerhaba arkadaşlar mutlu, huzurlu, sağlıklı ve afiyette bir gün diliyorum
herkes öyle. içimiz grileşti. ama toparlanmak zorundayız.Kaç gündür içim, ruhum herseyim buruk hayattan keyıf almıyor gibiyim temel ihtiyacları karşılama dısında bısey yaptıgım yok cok etkılendım bende olanlardan ya atamıyorum bir turlubirebir yasayanları tahmın edemıyorum nasıl toparlanılır ama bir şekilde toparlanılmalı
Canım eşime izin vermiyorlar. İzin alır almaz çıkacağız. Büyük ihtimal bu hafta gideriz.Nevreste canım Nevşehir'e ne zaman gideceksiniz? belli oldu mu?
doğru tabi orada ihtiyaç var. hayırlısı olsun canım.Canım eşime izin vermiyorlar. İzin alır almaz çıkacağız. Büyük ihtimal bu hafta gideriz.
İnşallah canımdoğru tabi orada ihtiyaç var. hayırlısı olsun canım.
Burada neredeyse bütün evler ya yıkıldı ya yıkılacakaslında dolapları elden geçirmek lazım. her türlü kıyafet- çanta olsun, mutfak eşyası, yorgan- yastık- nevresim, her türlü örtü, ihtiyaç fazlası mobilya vs. fazla yok desen de illaki her evde var az çok... dolapları karıştırınca ortaya çıkıyorbunları ayrıştırmak gerekli hazır olsun el altında...
çünkü depremin olduğu hafta deprem bölgelerine gönderen gönderdi ama şimdi bulunduğumuz illere gelen de oluyor. ben bazı kişilerle karşılaştım. dün söylendi bir tanıdığımızın yakınında ev tutmuşlar ama hiç eşyaları yokmuş.
evet keşke herşey kötü bir rüya olsaydı ve uyandığımızda rutinimize devam etseydik. bazı gerçekleri kabullenmek zor oluyor kuzumKeşke her şey bir rüya olsa
İnşallah canımevet keşke herşey kötü bir rüya olsaydı ve uyandığımızda rutinimize devam etseydik. bazı gerçekleri kabullenmek zor oluyor kuzumama herşey Allahtan
her zorluktan sonra bir kolaylık vardır. dua edip sabredeceğiz, yardımlaşacağız.
haklısın canımBurada neredeyse bütün evler ya yıkıldı ya yıkılacakHiç kimsenin eşyası yok Çoğu kırıldı. Diğerlerini almamıza izin vermeyebilirler
Bomboş bir eve gideceğiz bizde