Canım perişkom benimYiiaaa gel birayağğğsenide çok seviyorum lım kuzummmmm
Hayırlısı canım benim
Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim
Çok sağolun canlarımAllah hayırlı kapilar açsın canım kuzucum
Şükür canım sen nasılsınmerhaba arkadaşlar. herkes iyidir umarım
Uykusuzum bebeğimm ama uyumak istemiyorum
ben de çok şükür diyeyim canım. 1 haftadır alerjim coştu. yoğun üzüntü ve stres sonucu karaciğer yorulduğu için alerji, egzema, sedef coşarmışŞükür canım sen nasılsın
Alerjen çok berbat birşey allah yardımcın olsunben de çok şükür diyeyim canım. 1 haftadır alerjim coştu. yoğun üzüntü ve stres sonucu karaciğer yorulduğu için alerji, egzema, sedef coşarmışspreyimi sıktım.
amin canım. valla hapşur hapşur bir hâl oldum. sinir bozucu ve yoruyor. çok şükür diyelim yine de. elbet geçer.Alerjen çok berbat birşey allah yardımcın olsun
Sağol Deynom
Elbet geçer tabikiiamin canım. valla hapşur hapşur bir hâl oldum. sinir bozucu ve yoruyor. çok şükür diyelim yine de. elbet geçer.
Bugünümüze şükür kuzum, arada anksiyetem tutuyor arada geçiyorUykusuzum bebeğimm ama uyumak istemiyorumsen nasılsın conemm
Çok geçmiş olsun canım, benimde midem tuttu,doktora gitmek zorunda kaldım. Sende birşeyler kullan ki yoksa geçmiyor denedimben de çok şükür diyeyim canım. 1 haftadır alerjim coştu. yoğun üzüntü ve stres sonucu karaciğer yorulduğu için alerji, egzema, sedef coşarmışspreyimi sıktım.
Nereyi5. 3 yine sallamış
MaraşNereyi
MaraşNereyi
Durmuyor
Düzelecek bebeğimm elimizden birşey gelmiyoBugünümüze şükür kuzum, arada anksiyetem tutuyor arada geçiyorbu günlerde geçer inş