KeşkeKeşke her şey bir rüya olsa
Yapacağız canım sağ olNevreste oraya gittiğinizde hemen valilik, kaymakamlık sosyal yardımlaşma vakıflarına kayıt yaptırın. belediyeye başvurun. ilgileniyorlar. herşey yoluna girecek kuzum merak etme.
İnşallahelele tutuşarak aşacağız tüm zorlukları. Rabbim birliğimizi daim etsin
evet onlar daha zor canım. insanların canı gitti. eşya, Allahın izniyle zamanla olur. baştan tabi eşyasız zor olur ama zamanla her şeyiniz olur yeniden.İnşallah
Üzülmeye utanıyor insan
İnsanlar evlatlarını, anne, babalarını kaybetti
Eşimin aileden 9 kişi bizde 3 kişiarkadaşlarımın çocukları, komşularımız
Öyle tabi kievet onlar daha zor canım. insanların canı gitti. eşya, Allahın izniyle zamanla olur. baştan tabi eşyasız zor olur ama zamanla her şeyiniz olur yeniden.
Sende çok sağol canısıAllah razı olsun canlarım, inşallah
Günaydın bitanem ben iyiyim sağol aklım sizlerde hep ne yaptınız ev durumunu bulundu demi,evden haber varmı eşyalar için alma durumu olacakmı.Günaydın ablacım iyi olmaya çalışıyoruzSen nasılsın
Ablacım eşime izin vermiyorlar verince hemen gideceğiz.Günaydın bitanem ben iyiyim sağol aklım sizlerde hep ne yaptınız ev durumunu bulundu demi,evden haber varmı eşyalar için alma durumu olacakmı.
Şu anda gitmekte zor gibi yani,izin verilincede gitmek gerekiyor.Ablacım eşime izin vermiyorlar verince hemen gideceğiz.
Eşim iki defa girdi ufak tefek bir şeyler aldı. Kıyafet, kitap, çarşaf, havlu gibi...
Dün bize söylemeden ikinci kez girmiş. TV ve pcyi alayım demiş. O sıra deprem oldu. Ev nasıl sallandı anlatamam. Eşimi aradım işim var iyiyim dedi. Meğer evdeymiş.
Dün yasaklandı eve girilmesi. İzin verilmezse eşyalarla yıkılacak
Abla zaten dolaplar, masalar kırılmış. Tabaklar, bardaklar hiç yok. Benim gardrop eskiydi.Halılar çok batmış ve alınmaya bilir. Ondan çok kurtaracak eşya yok
Abla inan koltuk, masa, dolap hiç umrumda değil ama işte insanın biriktirdiği anıları var. Onları bırakmak zor geliyor.Şu anda gitmekte zor gibi yani,izin verilincede gitmek gerekiyor.
Kötü olmuş depreme ykalanmasıda,neyseki bişi olmamış çok şükür.
En azından ufak tefekte olsa bişileri almış bunada şükür,giden eşyaya olsun canınız sağ sonuçta eşya alınır nasılsa.
Sen korkma diye söylememiş oda haklı,aklın kalacaktı yoksa.
Kesinlikle haklasın insanız sonuçta giden hayallerimizede üzülüyoruz,eşya dediğimiz nedir ki nasılsa alınır yerine konur gene.Abla inan koltuk, masa, dolap hiç umrumda değil ama işte insanın biriktirdiği anıları var. Onları bırakmak zor geliyor.
Pc yi evden alma sebebi içinde 20 yıllık fotoğraflarımız var
Öyle ablacımKesinlikle haklasın insanız sonuçta giden hayallerimizede üzülüyoruz,eşya dediğimiz nedir ki nasılsa alınır yerine konur gene.
1 tabağın bile hatırası olabiliyor,üzülmemek mümkün değil ki.
Keşke elimizden daha fazla bişiler gelebilse.Öyle ablacım
Dua edin ablacımKeşke elimizden daha fazla bişiler gelebilse.