Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Bizim burası büyük bir site zaten yapan aile şirketi bir çok inşaat işleri var.
Edirneyi hiç bilmiyorum görmedim mutlaka güzeldiroralarda.
Anladım ablacım iyi bari sağlamlığı iyi olsun da ,bakalım belediyeler de herhalde denetlemeye başlayacak gibi zaten .
Ben de birkaç kez öyle günü birlik gitmiştim Edirne ye dolaşmaya güzeldi .

Yok abla ağır hasar doğru ise tehlikeli olabilir
Abla görümcemin iş yerine az hasarlı yazmışlar.Adam başkasını getirmiş kendi baktırmış kolonda çatlak var girmeyin demişler.
Kayınvalidemin evine az hasarlı yazmışlar alt katlar çok kötü durumda güvenilecek gibi değil hasar durumlarına.
Daskla ilgili işlem yaptılar dün akşam e-devletten hasar durumunu soruyor ama ne kadar güvenilir.Sigortacısını aradı binalara tekrar bakacak Dask öyle basit değil demiş.

Anladım ablacım iyi bari sağlamlığı iyi olsun da ,bakalım belediyeler de herhalde denetlemeye başlayacak gibi zaten .
Ben de birkaç kez öyle günü birlik gitmiştim Edirne ye dolaşmaya güzeldi .
Aynen sağlam olması önemli zaten,aslında gene baktırmak lazım belediyeye olmazsa burası 9 katlı bina çünkü.
Tarihi bir şehir aslında bende görmek isterdim orayı.

Aynen canım bakılacak tekrar.
Benim binada yaşayanlar peşini bırakmaz

Bu arada biz görümcemi hastaneye götürdük geldiği gün polis kaydını almıştı depremzede diye.
Kaymakamlıktan geldiler kayınvalidemin,anneannenin de bilgilerini aldılar.Psikolog,sosyal hizmetler yönlendirecekler.
Sanırım ilk ödeme de çıkmış aramışlar gelin diye.

Eşimin halasının oğlu, kızı ve ikinci eşi ve onun kızıda enkaz altında kalmışlardı. Vefat etmişler
Rabbim sabır ve güç kuvvet versin. Kelimelerle ifade edilebilecek gibi değil.

Halamın oğlu ve ailesi 2. gün ancak çıkarılmış, bana söylememişler. Çok şükür yaralı da olsa iyiler.

Rabbim bir daha yaşatmasın diyoruz ama, bu bu coğrafyanın bir gerçeği.

Sizede çok geçmiş olsun canım. Rabbim böyle acılar bir daha yaşatmasın

Biz gittiğimiz yerde bakacağız. Psikologa gitmemiz şart.

Bulca sen nasılsın durumlr nasıl orda iyisiniz demi.
Teşekkür ederim abla biz iyiyiz burasıda çok kötü sallandi artık buraya kadarmış dedim hiç bitmeyecek gibiydi burada yıkım olmadı ama psikolojik olarak çöktük ve komşu illerde oldu yikim aile dostlarimizin komşularımızın eşleri dostları vefat etti hala Enkaz altında kalanlar var rabbim bir daha yasatmasin.

Amin, Rabbim yardımcınız olsun inşallah canım
Sanada çok geçmiş olsun canım
Sağolasın canım

İyi olmanıza sevindim, çok sallamış demi orasıda kızımda oradaya koridorda zor gittik dedi.
Çok acı üzücü birşey başınız sağ olsun sizlerinde,sen merkezdesin demi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…