- 17 Nisan 2016
- 1.028
- 2.627
Görümcemin durumu çok kötüydü geldiği gün duş aldıktan sonra karnına kasıklarına hep ağrı girdi sancılandı.Biz gittiğimiz yerde bakacağız. Psikologa gitmemiz şart.
Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun nevosumEşimin halasının oğlu, kızı ve ikinci eşi ve onun kızıda enkaz altında kalmışlardı. Vefat etmişler
Çok geçmişler olsun yasocum,şimdinasıllar iyilermi.Rabbim sabır ve güç kuvvet versin. Kelimelerle ifade edilebilecek gibi değil.
Halamın oğlu ve ailesi 2. gün ancak çıkarılmış, bana söylememişler. Çok şükür yaralı da olsa iyiler.
Rabbim bir daha yaşatmasın diyoruz ama, bu bu coğrafyanın bir gerçeği.
Çok geçmiş olsun kolay değil bunları yaşayıpta atlatabilmek.Görümcemin durumu çok kötüydü geldiği gün duş aldıktan sonra karnına kasıklarına hep ağrı girdi sancılandı.
5 gün sandalye tepesinde oturmak ne demek.Ayakları çıplak karda kalmış.Hem üşüme hem korkma.Biraz dün bugün açıldı.Ayaklarına sıcak su koydum hep.Biz terliyoruz o battaniye arasına yatıyor üstüne yorgan çekiyor.
Şimdide oradan kopamıyor sürekli elinde telefon videolar izliyor sürekli anlatıyor.Merdivenleri tek başına inip çıkamıyor,tek yatamıyor,duşa tek giremiyor.İlk gün bişey sordu banyoda abla al istersen dedim.Şimdi deprem olursa orada yalnızken devrilirse bina neyse bende atlarım apartmandan dış duvara bakıyor nasıl olsa gibi bişey dedi.
Kayınvalidem inşallah kalıcı bişey olmaz diyor.Biz yanında olmamıza rağmen benim ailemde gelsin oturalım istiyor.
Allahım hepimize güç,kuvvet,şifa versin inşallah.
Yeğenimin ayakları kırıkmış, onun haricinde doku travması varmış kuzenimde falan. İyiler ablam, Elazığ’a geçmişler.Çok geçmişler olsun yasocum,şimdinasıllar iyilermi.
Çok geçmiş olsun kolay değil bunları yaşayıpta atlatabilmek.
Evet merkez .Aynen abla evde yuruyemedik evin için hepimiz aynı yere toplandık emekleyerek gittik ilk aklimiza gelen o oldu Allah korusun yıkılma olursa hepimiz aynı yerde olalım dedik ilk aklimiza bu geldi o an hani birimiz diğer oda da digerimiz farklı oda da olmasın diye düşündük bilmiyorum ne kadar doğru .İyi olmanıza sevindim, çok sallamış demi orasıda kızımda oradaya koridorda zor gittik dedi.
Çok acı üzücü birşey başınız sağ olsun sizlerinde,sen merkezdesin demi.
Çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yasatmasin.Görümcemin durumu çok kötüydü geldiği gün duş aldıktan sonra karnına kasıklarına hep ağrı girdi sancılandı.
5 gün sandalye tepesinde oturmak ne demek.Ayakları çıplak karda kalmış.Hem üşüme hem korkma.Biraz dün bugün açıldı.Ayaklarına sıcak su koydum hep.Biz terliyoruz o battaniye arasına yatıyor üstüne yorgan çekiyor.
Şimdide oradan kopamıyor sürekli elinde telefon videolar izliyor sürekli anlatıyor.Merdivenleri tek başına inip çıkamıyor,tek yatamıyor,duşa tek giremiyor.İlk gün bişey sordu banyoda abla al istersen dedim.Şimdi deprem olursa orada yalnızken devrilirse bina neyse bende atlarım apartmandan dış duvara bakıyor nasıl olsa gibi bişey dedi.
Kayınvalidem inşallah kalıcı bişey olmaz diyor.Biz yanında olmamıza rağmen benim ailemde gelsin oturalım istiyor.
Çok geçmiş olsun onlarada,en azından hafif atlatmışlar,bir daha yaşamayalım bu üzücü durumları inşallah.Yeğenimin ayakları kırıkmış, onun haricinde doku travması varmış kuzenimde falan. İyiler ablam, Elazığ’a geçmişler.
Kızımda merkezde sahile yakın,oda aynını dedi torun uykudayken birde kapanmışlar hemen,sonra gene olunca iyice korkmuşlar.Evet merkez .Aynen abla evde yuruyemedik evin için hepimiz aynı yere toplandık emekleyerek gittik ilk aklimiza gelen o oldu Allah korusun yıkılma olursa hepimiz aynı yerde olalım dedik ilk aklimiza bu geldi o an hani birimiz diğer oda da digerimiz farklı oda da olmasın diye düşündük bilmiyorum ne kadar doğru .
Kızınız ilçede mi .
Allah rahmet eylesin,başınız sağ olsun.Eşimin halasının oğlu, kızı ve ikinci eşi ve onun kızıda enkaz altında kalmışlardı. Vefat etmişler
Geçmiş olsun.Rabbim sabır ve güç kuvvet versin. Kelimelerle ifade edilebilecek gibi değil.
Halamın oğlu ve ailesi 2. gün ancak çıkarılmış, bana söylememişler. Çok şükür yaralı da olsa iyiler.
Çok geçmiş olsun yasocan rabbim daha büyük acılar göstermesinYeğenimin ayakları kırıkmış, onun haricinde doku travması varmış kuzenimde falan. İyiler ablam, Elazığ’a geçmişler.
Girmeyin abla Allah'ım korusunBizim bir tanıdık girmiş. Ev çökmüş ve enkaza 3-4 gün sonra bakıldı
Çok geçmiş olsun kuzumRabbim sabır ve güç kuvvet versin. Kelimelerle ifade edilebilecek gibi değil.
Söylüyoruz ama kopamıyor bir türlü.Çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yasatmasin.
Keşke sürekli video filan izlemese psikolojisi daha da kötü olur .
hepimiz oyleyiz abla hepimizin akli yuregi ordaBende nasıl olayım tv seyrederken bile boğazım düğüm düğüm oluyor,sıcak bişi içerken kendimden utanıyorum kahroluyorum resmen.
Rabbim yardımcısı olsun. Bizde yüksek yani ikinci üçüncü kat evlere nasıl çıkacağız bilmemGörümcemin durumu çok kötüydü geldiği gün duş aldıktan sonra karnına kasıklarına hep ağrı girdi sancılandı.
Sağ ol canımAllah rahmet eylesin, başınız sağ olsun nevosum
Girmiyoruz zaten canımGirmeyin abla Allah'ım korusunherşey gelir yerine ama can gelmiyor işte girmeyin
hayırlısı olsun abla. Allah gönlünüze göre versin.