Sağ ol canımSöyleyecek bşy bulamıyorum Allah yardımcınız olsun abla çok üzgünüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canımSöyleyecek bşy bulamıyorum Allah yardımcınız olsun abla çok üzgünüm
Yaa Hakkınızda hayırlısı olsun.Kaldıysa bir şey alırız.
Az evvel açıklama yapıldı canım, girmeyin. İlk etap yardımlar da hesaplarınıza yatmış.Yok abla ağır hasar doğru ise tehlikeli olabilir
Ağır hasarlı ise girmeyin Nevoş. Bizim bir tanıdık ilaçlarımı alayım diye girmiş 2.depreme yakalanmış. Ağır hasarlıysa artçı bile tehlikeli olabilir.Yok abla ağır hasar doğru ise tehlikeli olabilir
Bizde iyi binanın durumu tünel kalıp dedikleri bişey var 99 depreminde filan hasar görmemiş evler.HanimKelesimiGetir abla sizin bina durumu nasıl ,bana bazen İstanbul ‘dan taşınma fikri geliyor bu ara
Kesin bilgimi ağır hasar diye ona göre hareket edersiniz sizde.Yok abla ağır hasar doğru ise tehlikeli olabilir
Herkese Günaydın
Bizimki 99 öncesi bina yaşı bilemiyorum herkes farklı birşey söylüyor sağlamlığı hakkında .Bizde iyi binanın durumu tünel kalıp dedikleri bişey var 99 depreminde filan hasar görmemiş evler.
Düşüncemiz bizimde öyle ege tarafları filan ama oralarda riskli artık ne yapacağız bilmiyoruz bizde.
Bizim bir tanıdık girmiş. Ev çökmüş ve enkaza 3-4 gün sonra bakıldıAğır hasarlı ise girmeyin Nevoş. Bizim bir tanıdık ilaçlarımı alayım diye girmiş 2.depreme yakalanmış. Ağır hasarlıysa artçı bile tehlikeli olabilir.
Evet uzmanlar öyle dediler.Kesin bilgimi ağır hasar diye ona göre hareket edersiniz sizde.
Allah korusunBizim bir tanıdık girmiş. Ev çökmüş ve enkaza 3-4 gün sonra bakıldı
Girme nevoşum en iyisi öyle olacak baksana artçılar da sürüyor ,Allah korusunBizim bir tanıdık girmiş. Ev çökmüş ve enkaza 3-4 gün sonra bakıldı
Bizim burası büyük bir site zaten yapan aile şirketi bir çok inşaat işleri var.Bizimki 99 öncesi bina yaşı bilemiyorum herkes farklı birşey söylüyor sağlamlığı hakkında .
Ben de Edirne ‘yi düşünüyorum bu ara oradan müstakil bir ev ,üniversite de var ,çocuklar için iyi olur gibi geliyor ama bilmiyorum
O zaman hiç girmeyin eve nevoş tehkileye maruz kalmayın sonra.Evet uzmanlar öyle dediler.
Allah esirgesin canım, girmeyin.Bizim bir tanıdık girmiş. Ev çökmüş ve enkaza 3-4 gün sonra bakıldı
Zaten bir ay yasak canımGirme nevoşum en iyisi öyle olacak baksana artçılar da sürüyor ,Allah korusun