- 21 Kasım 2017
- 27.621
- 120.936
Biz iyiyiz abla çok şükür. Bursa’ya geldik.Halecim sen nasılsın sizlerdede bişi yoltur umarım.
İyi olunda yeter ki,evde hasar filan yoktur inşallah.Biz iyiyiz abla çok şükür. Bursa’ya geldik.
Binaya az hasarlı raporu çıktı. Bizim daire en üst kat olduğu için daha şiddetli hissettik, devrilip kırılan eşyalar var maalesef. Ama şu durumda düşüneceğimiz son şey.İyi olunda yeter ki,evde hasar filan yoktur inşallah.
Kesinlikle sizler iyi olunda yeter ki.Binaya az hasarlı raporu çıktı. Bizim daire en üst kat olduğu için daha şiddetli hissettik, devrilip kırılan eşyalar var maalesef. Ama şu durumda düşüneceğimiz son şey.
İyiyim diyemiyeceğim
İnşallah şu zor günlerden ferahlığa çıkarsınız, çıkarız hep birlikteİyiyim diyemiyeceğim
İnşallahİnşallah şu zor günlerden ferahlığa çıkarsınız, çıkarız hep birlikte
Hersey yoluna girsin ablacim insallahİyiyim diyemiyeceğim
sen nasilsin ablacimKesinlikle sizler iyi olunda yeter ki.
Rabbim yardım etsin canım bir daha yasatmasin inşallahEvim ağır hasarlı çıktı
AminRabbim yardım etsin canım bir daha yasatmasin inşallah
üzüldümEvim ağır hasarlı çıktı
Hiç bilmiyorum canımüzüldümşimdi eşyalarınızı almanıza da izin vermezler değil mi? zaten riskli de olur ağır hasarlıysa
Abla bence alabilirsiniz ya.Hiç bilmiyorum canım
Tekrar kontrol edilecekmiş
Bende nasıl olayım tv seyrederken bile boğazım düğüm düğüm oluyor,sıcak bişi içerken kendimden utanıyorum kahroluyorum resmen.sen nasilsin ablacim
Bulca sen nasılsın durumlr nasıl orda iyisiniz demi.Rabbim yardım etsin canım bir daha yasatmasin inşallah
Bina girileek gibiyse eşya alımı için belki izinde verebilirler belki.Hiç bilmiyorum canım
Tekrar kontrol edilecekmiş
Söyleyecek bşy bulamıyorum Allah yardımcınız olsun abla çok üzgünümEvim ağır hasarlı çıktı
Kaldıysa bir şey alırız.Abla bence alabilirsiniz ya.
Yok abla ağır hasar doğru ise tehlikeli olabilirBina girileek gibiyse eşya alımı için belki izinde verebilirler belki.