- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.821
- 60
Canım nasılsınBaşsağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlar
Çok şükür canım, iyiyim biraz daha,sen nasılsın?Canım nasılsın
Günaydın aşkomGünaydın
Yaaa jennoss ben kaçırdım galiba nolduBaşsağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlar
Eltim vefat etti canım .Yaaa jennoss ben kaçırdım galiba noldu
Yaaaa hastamıydıEltim vefat etti canım .
Evet,kanser teşhisi vardı 5 senedir falan,son 1 senemiz zor geçti, Amin Allah razı olsun canımYaaaa hastamıydı
Rabbimm mekanı cennet eylesin inşaallahh
Zor zorEvet,kanser teşhisi vardı 5 senedir falan,son 1 senemiz zor geçti, Amin Allah razı olsun canım
Çok zor ,hala algilayamiyorum zaten olanları ,mekani cennet olsun ki öyledir, harika bir insandi .Zor zor
Hepte harika bi insanlar sevdiğimiz insanlar gidiyoya jennoossÇok zor ,hala algilayamiyorum zaten olanları ,mekani cennet olsun ki öyledir, harika bir insandi .
Allah bu dünyada acı çekmesinler diye erkenden yanına alıyor muhtemelenHepte harika bi insanlar sevdiğimiz insanlar gidiyoya jennooss
İyidir aşkom sağ olÇok şükür canım, iyiyim biraz daha,sen nasılsın?
Ben cuma yapacağımBugun davuklar gelecehmii aceppp yohsa bizim davuk yoldan çıkmıssss abbooovvvv
Mekanı cennet olsunÇok zor ,hala algilayamiyorum zaten olanları ,mekani cennet olsun ki öyledir, harika bir insandi .
Sabırsızlıkla bekliyoreeeeeeBen cuma yapacağım
Sen nasılsın şimdi kolay değil elbette.Başsağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlar
Günaydın nevoşcumGünaydın