Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
İşte sıcak sıcak yiyorsun sen bir dilimi yiyene kadar diğeri oluyor bende katı meyve sıkacağı da var , narenciye de ,ama kullanıyoruz biz

Benim duruyordu. Katı meyve sıkacağını özellikle havuç sıkmak için çok kullandım.

O hele bizim evde demirbaş onsuz bir hayat düşünemiyorum, ekmeği ilk aldığın gün taze taze yiyorsun, ertesi güne kalan ekmeği kızartacaksın tabi bayat mı yiyeceksin
Bu kadar mı seviyorsun hayatı Pörl? Şu Smeg ürünlerini çok beğeniyorum. Dedim ki parasını verip kardeşime falan aldırayım yurt dışından. Baktım hiç işime yarar bir makinesi yok. Filtre kahve, ekmek kızartma, kettle falan. Sonuç: Almaya değer bulamadım.

Benimde vardı. Biri vitrinde diğeri bazanın içinde duruyorduÇocuklar küçükken katı meyve sıkacağını çok kullandım. Ama diğerine çok ihtiyacım olmadı.
Bizim de çocuklar için kullanılıyor genelde dediğin gibi, çocuklar büyüyünce pek kullanılmaz bizde de heralde

Tost makinesi, kahve makinesi, rondo dışında diğerleri gereksizAlıp evi dolduruyoruz. Kıyma makinesi vardı. En son Antep'te kullanmıştım

Kullanacağın şeyi alacaksın tabi, iyi yapmışsın, gereksiz alınıp kenara atılan şeyleri hiç almam ben de, ama hayatımı kolaylaştıran ürünleri almayı ve kullanmayı seviyorum

Tost makinesi, kahve makinesi, rondo dışında diğerleri gereksizAlıp evi dolduruyoruz. Kıyma makinesi vardı. En son Antep'te kullanmıştım
Şu bizim şefin kıyma aparatını ben kullanıyorum ya. Çünkü Antep’te yaşıyorum sjjsjsjs. Hatta memnun kaldığım için anneler gününde anneme de aldık aynı şeften.

Şu bizim şefin kıyma aparatını ben kullanıyorum ya. Çünkü Antep’te yaşıyorum sjjsjsjs. Hatta memnun kaldığım için anneler gününde anneme de aldık aynı şeften.
Şeften memnunum ya
Eşim son iki parçasınıda bulup getirdi.
Şimdi en değerli eşyam oÇünkü başka yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…