- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
İşte sıcak sıcak yiyorsunO kızartma makinesinde -genelde ikili oluyor- tüm aile kızarmış ekmek yiyene kadar ohooo iki saat geçiyor. Şerefimle gider tost yaparım. Katı meyve sıkacağı vardı bir de, koca makine. Annem çeyizime almış. Hiç kullanmadan ikinci el sitesinde sattım.
Benim duruyordu. Katı meyve sıkacağını özellikle havuç sıkmak için çok kullandım.O kızartma makinesinde -genelde ikili oluyor- tüm aile kızarmış ekmek yiyene kadar ohooo iki saat geçiyor. Şerefimle gider tost yaparım. Katı meyve sıkacağı vardı bir de, koca makine. Annem çeyizime almış. Hiç kullanmadan ikinci el sitesinde sattım.
Bu kadar mı seviyorsun hayatı Pörl? Şu Smeg ürünlerini çok beğeniyorum. Dedim ki parasını verip kardeşime falan aldırayım yurt dışından. Baktım hiç işime yarar bir makinesi yok. Filtre kahve, ekmek kızartma, kettle falan.O hele bizim evde demirbaşonsuz bir hayat düşünemiyorum, ekmeği ilk aldığın gün taze taze yiyorsun, ertesi güne kalan ekmeği kızartacaksın tabi bayat mı yiyeceksin
Bizim de çocuklar için kullanılıyor genelde dediğin gibi, çocuklar büyüyünce pek kullanılmaz bizde de heraldeBenimde vardı. Biri vitrinde diğeri bazanın içinde duruyorduÇocuklar küçükken katı meyve sıkacağını çok kullandım. Ama diğerine çok ihtiyacım olmadı.
Tost makinesi, kahve makinesi, rondo dışında diğerleri gereksizBu kadar mı seviyorsun hayatı Pörl? Şu Smeg ürünlerini çok beğeniyorum. Dedim ki parasını verip kardeşime falan aldırayım yurt dışından. Baktım hiç işime yarar bir makinesi yok. Filtre kahve, ekmek kızartma, kettle falan.Sonuç: Almaya değer bulamadım.
Aynen büyüyünce ihtiyaç olmuyor.Bizim de çocuklar için kullanılıyor genelde dediğin gibi, çocuklar büyüyünce pek kullanılmaz bizde de heralde
Küçük bebeli halimle hiç kullanmamış olduğum gerçeği…Bizim de çocuklar için kullanılıyor genelde dediğin gibi, çocuklar büyüyünce pek kullanılmaz bizde de heralde
Temizlemesi zorKüçük bebeli halimle hiç kullanmamış olduğum gerçeği…
Kullanacağın şeyi alacaksın tabi, iyi yapmışsın, gereksiz alınıp kenara atılan şeyleri hiç almam ben de, ama hayatımı kolaylaştıran ürünleri almayı ve kullanmayı seviyorumBu kadar mı seviyorsun hayatı Pörl? Şu Smeg ürünlerini çok beğeniyorum. Dedim ki parasını verip kardeşime falan aldırayım yurt dışından. Baktım hiç işime yarar bir makinesi yok. Filtre kahve, ekmek kızartma, kettle falan.Sonuç: Almaya değer bulamadım.
Şu bizim şefin kıyma aparatını ben kullanıyorum ya. Çünkü Antep’te yaşıyorum sjjsjsjs. Hatta memnun kaldığım için anneler gününde anneme de aldık aynı şeften.Tost makinesi, kahve makinesi, rondo dışında diğerleri gereksizAlıp evi dolduruyoruz. Kıyma makinesi vardı. En son Antep'te kullanmıştım
O yok bende neysekiTost makinesi, kahve makinesi, rondo dışında diğerleri gereksizAlıp evi dolduruyoruz. Kıyma makinesi vardı. En son Antep'te kullanmıştım
Nasıl olmazzzzzzzzzzO yok bende neyseki
Şeften memnunum yaŞu bizim şefin kıyma aparatını ben kullanıyorum ya. Çünkü Antep’te yaşıyorum sjjsjsjs. Hatta memnun kaldığım için anneler gününde anneme de aldık aynı şeften.
Aman gerekte yokO yok bende neyseki
Ona ihtiyaç duymamışım demekNasıl olmazzzzzzzzzz
İçin rahatladı bak ona. Sen deyince demiştim eve girse de alsa bari. O aparatlar ayrı da satılmıyor malum.Şeften memnunum ya
Eşim son iki parçasınıda bulup getirdi.
Şimdi en değerli eşyam oÇünkü başka yok
İyi bari canım, çok sevindim bulunmasınaŞeften memnunum ya
Eşim son iki parçasınıda bulup getirdi.
Şimdi en değerli eşyam oÇünkü başka yok
En çok kullandığım parçayı bırakmıştı.İçin rahatladı bak ona. Sen deyince demiştim eve girse de alsa bari. O aparatlar ayrı da satılmıyor malum.
Haklısın canım daha çok yeni yaşananlar, çok normal hissettiklerinEvimi çok özledimKonu yine buraya geldi