- 21 Kasım 2017
- 27.579
- 120.608
Antepli her kızın çeyizinde oluyormuş bu. Öğrenince ben şok. Kasap mıyım ben ya, niye alayım kıyma makinesi demiştim sjsjsjsj. Ama sık sık lahmacun yaptırıyoruz, Kilis tava gibi yemeklerde de iyi oluyor. Bir de yazın onunla domates biber çekip kışlık konserve yaptım, pratik oldu. Ayrı bir makine olsa yine almazdım da bu mutfak şefinin sadece bir aparatı.Ona ihtiyaç duymamışım demekbak sende de o varmış
Ev ağır hasarlı canım..İyi bari canım, çok sevindim bulunmasınaeviniz noldu sahi canım, aynı haliyle duruyor mu
Erkek terörü yeminle.En çok kullandığım parçayı bırakmıştı.
Onu geçen gelince getirdi.
Rondoyu getirmiş. Bıçağı yok içinde
Canım ağır hasarlı evden eşya çıkarmak zorErkek terörü yeminle.
O işin şakası. Ama öyle bir durumda elime rondo geçse bıçağı yoksa almam bile ben olsam.Canım ağır hasarlı evden eşya çıkarmak zorCan korkusuyla girip çıkıyor. Adam yine iyi toparladı
Birde dediğin gibi beceremiyor. Söylesem bile eksik alıyor
Ev ağır hasarlı canım..
Eşyalar hep kırık
Burası bizim çıktığımız odaOğlumun odası.
Eşim ufak tefek topladı. Kırılmayan şeyleri. Ama ilk zamanlar alelacele toparladı. Her şeyi bir yerlere basmış.
Çok eşya yok. Henüz evden çıkarmadı, koyacak pek yerde yok.
Halı, perde, yatak, yorgan, yastık falan toparladı.
Ne olacak bizde bilmiyoruz.
Evimiz, bir arada yaşamayı çok özledim
Eki Görüntüle 3248090
Allah yardımcınız olmuş bu evden sağ salim çıkabilmişsiniz canım
Aynen canım söküyorlar. Ama evleri sürekli gelip inceliyorlar. Orta hasara falan geçer denildi. Biz ondan hiç dokunmadık.Umarım hırsız girmez anılarımızı taşıyabiliriz.O işin şakası. Ama öyle bir durumda elime rondo geçse bıçağı yoksa almam bile ben olsam.Erkekler o kadar anlamıyor ki o haliyle işe yarar sanıyor herhalde. Yine iyi toparlamış eşyaları. Burada bazı ağır hasarlı evlere girip pimapenleri bile sökmüşler.
İnşallah canım Allah razı olsunAllah yardımcınız olmuş bu evden sağ salim çıkabilmişsiniz canıminsanın evini böyle görmesi çok üzücü, çok zor ama hayatta olmak, sağlıklı olmak ve ailendeki en yakın kişilerin de yanında olması en büyük şükür sebebi Allah bir daha yaşatmasın, en kısa sürede de yine bütün aile bir araya gelirsiniz inşallah canım benim
Deme abla olumlu ılımlı şeyler söyle birgün olması umuduylan yaşıyorum suanOnu bulmak zor
Hangimiz bulursak atalım aman diyim sende unutmaBabür’ü bilmem mi, Kanal 7 dizisi. Bana da lazım öyle bir robot. Bulursan linkini at ahhahahhadhdh
BendeBen varlığından bile habersizdim
Bide diğer baharlar gelse keşke tam bahar havası yaşarız ne güzel olurEvet canim gül goncam yine baharlar geldi çok şükür
Başınız sağolsun mekanı cennet olsunDün gece ex eltim vefat etti ,bir süre gelemeyeceğim, çok üzgünüm çünkü, görüşürüz inşallah
Süper pişiyor tavsiye ederim vaktten tasarruf bide.Yeni yeni icatlar yahu koy tencereye cezveye ala alaaa fokur fokur fokurdasiniyi pişiriyormu
Bak bi kullansan çok mennun kalırsında ohhh misler gibiiiİyi pişiriyormuş, istediğin kıvamda. Pratik bir şey gerçekten ama ben de almam. Ablamın kullanması çok sevimli geliyor bana. Yumurta pişirici nedir yaa
Ben ilk oldum herhaldeeeeHayatımda hiç yumurta pişirme makinesi kullanan birini görmemiştim, ne bileyim. Meğer ne çok sevdalısı varmış.
Nasılll bilmiyonn nevoş yaaaa sen ki mutfakların pirisin yaniiBen varlığından bile habersizdim
Kesinlikle kayısı kıvam için harika oluyorYumurtayı sadece kayısı yiyebildiği için dakika sayanlar için de güzel bir şey olsa gerek
Oh oh afiyet olsun. Bir gün benim de olursa ben de yaparım kayısı kıvamında yumurtalar.Günaydınlar şekerlerimmm demşn beyime yumurta pişirdim makinemde
Sağol tatlım,sinbonun fiatı uygun validede var kullanıyor ona bak istersenOh oh afiyet olsun. Bir gün benim de olursa ben de yaparım kayısı kıvamında yumurtalar.
Günaydın mavişimGünaydın
Günaydın nevoşcumGünaydın
Yine baharlar gelirBide diğer baharlar gelse keşke tam bahar havası yaşarız ne güzel olur
Gelsin artık sinirler tavan durumda .Yine baharlar gelir
Sorma gül goncamGelsin artık sinirler tavan durumda .