Evettt gerçektende öylee onların nasıla cı çektigini bilemeyiz kanser ağrıları cok kötü ilaç bile işe yaramazdı annemin eski komsusu vardı altımızda oturuyodu kocası vefat ettikten sonra çok etkilendi oğluda bebekti 3 aylık bise kadın 8 senede üzüntüden kanser oldu çok bağırırdı ağrısı oldugund aanne dayanamıyorum derdi annesine hic unutmam o sesi hala kulağımda ensonda o bağrıs sabaha karşı vefst etmis oğlu annesini uyandırmaya gidinceAllah bu dünyada acı çekmesinler diye erkenden yanına alıyor muhtemelen
Allah rahmet eylesin,çok ağrı çekiyorlar maalesef evetEvettt gerçektende öylee onların nasıla cı çektigini bilemeyiz kanser ağrıları cok kötü ilaç bile işe yaramazdı annemin eski komsusu vardı altımızda oturuyodu kocası vefat ettikten sonra çok etkilendi oğluda bebekti 3 aylık bise kadın 8 senede üzüntüden kanser oldu çok bağırırdı ağrısı oldugund aanne dayanamıyorum derdi annesine hic unutmam o sesi hala kulağımda ensonda o bağrıs sabaha karşı vefst etmis oğlu annesini uyandırmaya gidince
Oyle oyleAllah rahmet eylesin,çok ağrı çekiyorlar maalesef evet
Başınız sağ olsun.Başsağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlar
Ne zaman başım sıkışsa yanımda olurdu,alışmak çok zor olacak ,pek iyi değilim tabiiSen nasılsın şimdi kolay değil elbette.
Günaydın nevoşcum
Sağolasin canımBaşınız sağ olsun.
AmiiiiinMekanı cennet olsun
Kolay değil elbette sevdiklerini kaybetmek,ne mutlu ki sana senin yanında olması bile destek vermesi harika.Ne zaman başım sıkışsa yanımda olurdu,alışmak çok zor olacak ,pek iyi değilim tabii
Çok güzel ve çok fazla anılar, iyi günler var ,hafızamda hep güzel kalacak . Sesini unutmaktan korkuyorum ,garip duygular gerçekten .Kolay değil elbette sevdiklerini kaybetmek,ne mutlu ki sana senin yanında olması bile destek vermesi harika.
Güzelve iyi kalması bile çok anlamlı aslında,duygularının öyle olması çok normal buda karşılıklı sevgi ve saygıya dayanıyor burada.Çok güzel ve çok fazla anılar, iyi günler var ,hafızamda hep güzel kalacak . Sesini unutmaktan korkuyorum ,garip duygular gerçekten .
Kesinlikle, o da beni çok severdi,elti olup iyi anlaşan ender insanlardık. Ne mutlu ki tanımışım, hayatıma girmiş bir şekilde.Güzelve iyi kalması bile çok anlamlı aslında,duygularının öyle olması çok normal buda karşılıklı sevgi ve saygıya dayanıyor burada.
Ne mutlu sizlere bunu yaşayaman bir çok kadın var aslında.Kesinlikle, o da beni çok severdi,elti olup iyi anlaşan ender insanlardık. Ne mutlu ki tanımışım, hayatıma girmiş bir şekilde.
Evet,şanslıydıkNe mutlu sizlere bunu yaşayaman bir çok kadın var aslında.
Bizde öyleyiz kaç yıl oldu sorunsuz devam ediyoruz.Evet,şanslıydık
Zaten bana o kıskançlık çok saçma geliyor, ben evliyken de aramızda hiç kıskançlık olmazdı,biz ayrilsak da kız kardeş ilişkimiz son güne kadar devam etti.Bizde öyleyiz kaç yıl oldu sorunsuz devam ediyoruz.
Mahveden kıskançlık değilmi zaten,çekememezlik sıkıntı yapıyor yarış gibi zaten.Zaten bana o kıskançlık çok saçma geliyor, ben evliyken de aramızda hiç kıskançlık olmazdı,biz ayrilsak da kız kardeş ilişkimiz son güne kadar devam etti.
Biz de öyleydim iste ,o kadar çok isterdim ki iyi olsun,olmadı. Size de ne mutlu,normali o zaten ,yarış eder gibi çok doğru, değişik kafalar.Mahveden kıskançlık değilmi zaten,çekememezlik sıkıntı yapıyor yarış gibi zaten.
Bizdede eltim boşandığı halde hala görüşürüz,beraber ailesinin yanına tatile gideriz ikimiz.
Görüşürüz15 dakika müsade bana gelecem sayfadayım.