Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Allah bu dünyada acı çekmesinler diye erkenden yanına alıyor muhtemelen
Evettt gerçektende öylee onların nasıla cı çektigini bilemeyiz kanser ağrıları cok kötü ilaç bile işe yaramazdı annemin eski komsusu vardı altımızda oturuyodu kocası vefat ettikten sonra çok etkilendi oğluda bebekti 3 aylık bise kadın 8 senede üzüntüden kanser oldu çok bağırırdı ağrısı oldugund aanne dayanamıyorum derdi annesine hic unutmam o sesi hala kulağımda ensonda o bağrıs sabaha karşı vefst etmis oğlu annesini uyandırmaya gidince

Allah rahmet eylesin,çok ağrı çekiyorlar maalesef evet

Reactions: Jou
Zaten bana o kıskançlık çok saçma geliyor, ben evliyken de aramızda hiç kıskançlık olmazdı,biz ayrilsak da kız kardeş ilişkimiz son güne kadar devam etti.
Mahveden kıskançlık değilmi zaten,çekememezlik sıkıntı yapıyor yarış gibi zaten.
Bizdede eltim boşandığı halde hala görüşürüz,beraber ailesinin yanına tatile gideriz ikimiz.

Mahveden kıskançlık değilmi zaten,çekememezlik sıkıntı yapıyor yarış gibi zaten.
Bizdede eltim boşandığı halde hala görüşürüz,beraber ailesinin yanına tatile gideriz ikimiz.
Biz de öyleydim iste ,o kadar çok isterdim ki iyi olsun,olmadı. Size de ne mutlu,normali o zaten ,yarış eder gibi çok doğru, değişik kafalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…