Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Ona ihtiyaç duymamışım demek 🤣 bak sende de o varmış 🤣
Antepli her kızın çeyizinde oluyormuş bu. Öğrenince ben şok. Kasap mıyım ben ya, niye alayım kıyma makinesi demiştim sjsjsjsj. Ama sık sık lahmacun yaptırıyoruz, Kilis tava gibi yemeklerde de iyi oluyor. Bir de yazın onunla domates biber çekip kışlık konserve yaptım, pratik oldu. Ayrı bir makine olsa yine almazdım da bu mutfak şefinin sadece bir aparatı. 😁

İyi bari canım, çok sevindim bulunmasına 😊 eviniz noldu sahi canım, aynı haliyle duruyor mu 🙁
Ev ağır hasarlı canım..
Eşyalar hep kırık🤷
Burası bizim çıktığımız oda🤷Oğlumun odası.
Eşim ufak tefek topladı. Kırılmayan şeyleri. Ama ilk zamanlar alelacele toparladı. Her şeyi bir yerlere basmış.
Çok eşya yok. Henüz evden çıkarmadı, koyacak pek yerde yok.
Halı, perde, yatak, yorgan, yastık falan toparladı.
Ne olacak bizde bilmiyoruz.
Evimiz, bir arada yaşamayı çok özledim 🥺
IMG_20230515_221414.jpg
IMG_20230515_221332.jpg

Canım ağır hasarlı evden eşya çıkarmak zor🥺Can korkusuyla girip çıkıyor. Adam yine iyi toparladı🥺
Birde dediğin gibi beceremiyor. Söylesem bile eksik alıyor😁
O işin şakası. Ama öyle bir durumda elime rondo geçse bıçağı yoksa almam bile ben olsam. 😁 Erkekler o kadar anlamıyor ki o haliyle işe yarar sanıyor herhalde. Yine iyi toparlamış eşyaları. Burada bazı ağır hasarlı evlere girip pimapenleri bile sökmüşler. 🥹

Ev ağır hasarlı canım..
Eşyalar hep kırık🤷
Burası bizim çıktığımız oda🤷Oğlumun odası.
Eşim ufak tefek topladı. Kırılmayan şeyleri. Ama ilk zamanlar alelacele toparladı. Her şeyi bir yerlere basmış.
Çok eşya yok. Henüz evden çıkarmadı, koyacak pek yerde yok.
Halı, perde, yatak, yorgan, yastık falan toparladı.
Ne olacak bizde bilmiyoruz.
Evimiz, bir arada yaşamayı çok özledim 🥺
Eki Görüntüle 3248090
Allah yardımcınız olmuş bu evden sağ salim çıkabilmişsiniz canım 😔 insanın evini böyle görmesi çok üzücü, çok zor ama hayatta olmak, sağlıklı olmak ve ailendeki en yakın kişilerin de yanında olması en büyük şükür sebebi 🙏 Allah bir daha yaşatmasın, en kısa sürede de yine bütün aile bir araya gelirsiniz inşallah canım benim 🙏

O işin şakası. Ama öyle bir durumda elime rondo geçse bıçağı yoksa almam bile ben olsam. 😁 Erkekler o kadar anlamıyor ki o haliyle işe yarar sanıyor herhalde. Yine iyi toparlamış eşyaları. Burada bazı ağır hasarlı evlere girip pimapenleri bile sökmüşler. 🥹
Aynen canım söküyorlar. Ama evleri sürekli gelip inceliyorlar. Orta hasara falan geçer denildi. Biz ondan hiç dokunmadık.Umarım hırsız girmez anılarımızı taşıyabiliriz.

Allah yardımcınız olmuş bu evden sağ salim çıkabilmişsiniz canım 😔 insanın evini böyle görmesi çok üzücü, çok zor ama hayatta olmak, sağlıklı olmak ve ailendeki en yakın kişilerin de yanında olması en büyük şükür sebebi 🙏 Allah bir daha yaşatmasın, en kısa sürede de yine bütün aile bir araya gelirsiniz inşallah canım benim 🙏
İnşallah canım Allah razı olsun 🤲
Rabbim kimseye yaşatmasın 🤲 🥰

Evet canim gül goncam yine baharlar geldi çok şükür 🤩😍🥰🫶🫶🫶🍒🍒🍒🍒🍒😘
Bide diğer baharlar gelse keşke tam bahar havası yaşarız ne güzel olur :KK200::KK200::KK200:
Dün gece ex eltim vefat etti ,bir süre gelemeyeceğim, çok üzgünüm çünkü, görüşürüz inşallah
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun
Yeni yeni icatlar yahu koy tencereye cezveye ala alaaa fokur fokur fokurdasin🤣🤣 iyi pişiriyormu👀
Süper pişiyor tavsiye ederim vaktten tasarruf bide.
İyi pişiriyormuş, istediğin kıvamda. Pratik bir şey gerçekten ama ben de almam. Ablamın kullanması çok sevimli geliyor bana. Yumurta pişirici nedir yaa 🤩
Bak bi kullansan çok mennun kalırsında ohhh misler gibiii :KK53:
Hayatımda hiç yumurta pişirme makinesi kullanan birini görmemiştim, ne bileyim. Meğer ne çok sevdalısı varmış. 😁
Ben ilk oldum herhaldeeee :KK53::KK53:
Ben varlığından bile habersizdim😁
Nasılll bilmiyonn nevoş yaaaa sen ki mutfakların pirisin yanii Hoppa
Yumurtayı sadece kayısı yiyebildiği için dakika sayanlar için de güzel bir şey olsa gerek 🥲
Kesinlikle kayısı kıvam için harika oluyor

X