Farklı Fikirlere Ihtiyacim Var. ..

Öyle mi dersiniz. ...belki de...sanırım deneyip göreceğiz. ..Eşim çok istekli ve onu üzmek istemiyorum. .Bu platform cesaret verdi inanın. ..size de çok teşekkür ediyorum. ..
Travmatik zor zamanlar atlatmışsınız.. Zor az kalır hatta.. Iz bırakması çok doğal. Benim de ablamla aramda çok yaş farkı var annem sürekli iyi ki doğurmuşum seni diyor

Niye ki maddi durum varsa bir yardimci alirsin olur biter.esini cok seviyosun oda seni seviyor karekterli bir esin var.cocuk neden mutsuzluk getirsin ki.ben 36 yim ve ikinciye 4 aylik hamisim 6 yil olmadi nasip simdiymis.bir kizim var 23 aylik olacak.kizimiz bizim herseyimiz babasinin kizi.insanin sevdigi adamdan cocugu olmaso harika birsey.ikinizin bir parcasi olsun istiyor.sizin ki biraz psikolojik.ölum korkusu tek kalma korkusunu tasiyosunuz.ama bu her insan icin gecerli.kimse bir saniye sonrayi bilemez ki.rahat olun ve takdiri ilahi deyip rahatlayin.bence bir bebeginiz olsun tabi karar sizin artik o yaslar normal oldu inanin.esinizi kirmayin bence..

Benim annem de 10sene üzerine doğurmuştu hiçbir zaman da pişman olmadı. Zaten makul bir ailesi eşi olup çocuk yapıp pişman olanını görmedim. Hep iyi ki diyenleri duydum. Bence geç kalmayın, anlattığınız gibi bir evliliğiniz varsa bir bebiş bu tabloya çok yakışacaktır :)

O gelecek olan bebiş büyüye büyü katar aşkınıza meşk olurr derimm

Canım benim ya şimdi uyanır uyanmaz okudum ve sanırım birkaç kere daha okuyacağım epeyi olumlu ve gerçek çünkü yazdığınız. ..sanırım yine çocukla tek kalmak korkusu ,dediginiz gibi...ama kim neyi bilebilir ki değil mi Rabbim den başka. ..teşekkür ediyorum lutfedip yazıp destek verdiniz. ..Sağolun. ..sevgiler. .

Günaydın. ..sanırım bu sabah itibariyle daha olumlu daha az korkuluyum. ..çok teşekkür ediyorum olumlu kelimeleriniz için. ..sevgiler size...

Ben yapmazdim.
Zaten esinizin kizlari varmis sizinde var.
Yani evlat duygusunu ikinizde tatmissiniz.
Kendimi yerinize koyuyorum evet bende bu ölüm korkusuyla cesaret edemezdim..
Esinizi cok güzel anlatmissiniz ama dunya hali bu ne olacagi belli olmaz.
Daha 2 yıllık evlisiniz.esiniz hakkında bu kadar olumlu yaklasmak icin daha cok erken.degisir demiyorum ama ne olur ne olmaz riske atmazdim ben olsam.zira onceligim kızım olur.sizde bence bir süre gozlemleyin eger cok istiyorsanız.

Günaydın...
Öyle dolu dolu gözlerle okudum ki...
İnşallah hep çok mutlu olursunuz.
Yerinizde olsam şansımı denerdim,Rabbim verirse ne mutlu,vermezse de vardır bir hayır.

Merhaba,
ben olsam yapardım. maşallah güzel bir evliliğiniz var ve evin içinde bir kardeş daha kızınıza da iyi gelecektir.

Çok net olmuş ..isteyip istememek içsel bir konu ben tarafsız dış göz arıyorum. ..

bunun cevabı çok net aslında zaten. önemli olan senin isteğin o bu şu bahane.. istiyorsan yapmalısın istemiyorsan yapmamalısın. herhangi bir yorum olumlu veya olumsuz da olsa seni geri götürür içinden geleni dinlemelisin.

Eşiniz maddi olarak üç çocuğun giderlerini karşılayabilecek mi? (Sizin kızınızı katmadım, onu da katarsam 4 çocuk)

Yerinizde olsaydım bir yardımcı alarak gönül rahatlığıyla çocuk yapardım, daha geç değil... Psikolojik destek de alınır gerekirse. Mutlu bir evlilik ortak bir meyveyi daha hakediyor bence

Eşiniz çok istiyor sanırım.
Ve bu istek karşısında tepki alabilir bence.
Kendinizde o gücü kuvveti görüyorsanız hiç geç kalmayın derim.

Şuan eşinizle toplamda 3 çocuğunuz zaten var. Onların masrafları da cabası. Yaş olmuş 38. Hamile kalma, hamilelik, doğum derken yaş 40 olacak. Sürekli gece kalkmalar,yürüdüğünde peşinde koşmalar, parka götürmesi, okula başladığında 45- 50li yaşlarda bir anne olmak vs beni zorlardı diye düşünüyorum.

Günaydın...
Öyle dolu dolu gözlerle okudum ki...
İnşallah hep çok mutlu olursunuz.
Yerinizde olsam şansımı denerdim,Rabbim verirse ne mutlu,vermezse de vardır bir hayır.
Günaydın. ..hiç tanımadan dolu gözle okumak zaten yüksek bir kalp ister ..işte böyle gözle bakan kalplerin kelimelerine ihtiyacım vardı Allah sizden razı olsun...can-i gonulden teşekkür ediyorum size...İnanın ilk defa bir konu acmamla beraber cesaret de aldım. ..çok çok sağolun. ..minnetle. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…