Farklı Fikirlere Ihtiyacim Var. ..

Bence bu basit bir karar degil. Iyi dusunmeniz gereken ve saglam bir sekilde vermeniz gereken bir karar. Kendinizi tamamen hazir hissetmezseniz pisman olacaginiz ve sonrasindada hayatinizi alt ust edebilecek bir karar. Cocuk cok guzel bir sey ama gercekten isteyene tabi. Siz once buna emin olun bence. Esinizin bir bebek istemesi bana normal geldi acikcasi. Masallah bu kadar mutlu bir evlilikte sizin bu tedirginliginizin psikolojik oldugunu dusunuyorum. Bence uygun gordugunuz bir doktordan profrsyonel yardim alin. Ve emin olun. Bence tabi :)

Tabi ki düşünmelisiniz ikinizden bir meyve. Çok normal böyle birşey istemesi ayrıca kıyaslamayın girmeyin eski eşiniz için allah rahmet eylesin ama o defter bi nevi kapandı. Şimdi eşiniz yanınızda kızınız yanınızda anlaşmanız iyi yasantiniz güzel mutlusunuz da, o yüzden hiç geçmişe takılmayın. Kimse ortada kalmaz. Bide yaş geçmeden 1 tane fena olmaz çok da tatlı olur

Siz onun sevdigi kadinsiniz sizden cocuk sahibi olmak istemesi bence en dogal hakkı. Sizde haklisiniz yasadiklariniz zor o korku hep vardir ama hsyat birsekilde deva, ediyor.

Maddi ve manevi yonden bir sakinca yok gibi gorunuyor. Bence bi cocuk yapmanin vakti gelmis.
3- 5 yil sonra cocuk dogurmak icin is isten gecmis olabilir. Yani yas ilerledikce risk artiyor. Gerci ben 20 yasinda olmama ragmen cocuk sahibi olamiyorum...

bu şu meseleye döndü bekara karı boşamak kolay gelirmiş. Bu sorunun cevabı sizde bizim dediklerimizle olacak bir besele dert değil bu.

Siz onun sevdigi kadinsiniz sizden cocuk sahibi olmak istemesi bence en dogal hakkı. Sizde haklisiniz yasadiklariniz zor o korku hep vardir ama hsyat birsekilde deva, ediyor.
Sevdiği kadın ....çok güzel geliyor kulağa. ..haklısınız doğal bir hak. Teşekkür ediyorum olumlu tavrınız için. ..

bu şu meseleye döndü bekara karı boşamak kolay gelirmiş. Bu sorunun cevabı sizde bizim dediklerimizle olacak bir besele dert değil bu.
Evet değil ama çok etkili inanın yoksa ilk defa buraya konu açmazdim ki gerçekten değişik fikre ihtiyacım olduğu için. ..yine de sağolun. ..

Maddi ve manevi yonden bir sakinca yok gibi gorunuyor. Bence bi cocuk yapmanin vakti gelmis.
3- 5 yil sonra cocuk dogurmak icin is isten gecmis olabilir. Yani yas ilerledikce risk artiyor. Gerci ben 20 yasinda olmama ragmen cocuk sahibi olamiyorum...
Rabbim isteyen herkese versin...hayırlı analar babalar olalım inşallah. ..Tek sorunum da bu ya ilerde yapmadım diye pişman olursam ve dediginiz gibi iş işten geçmiş olursa. ...teşekkür ediyorum olumlu fikriniz için. ..

böyle bir adama bir çocuk yapılır ama tabi sizin kararınız, büyütecek olan sizsinizama adam tertemiz adam anlattığınıza göre ve baba olmayı gerçekten hak ediyor

ben böyle bir adama bir çocuk yapılır ama tabi sizin kararınız, büyütecek olan sizsinizama adam tertemiz adam anlattığınıza göre ve baba olmayı gerçekten hak ediyor
Gerçekten tertemiz. ..Harika bir kocam var ve sanırım haklisiniz fazlasıyla hakediyor. ..olumlu desteginize teşekkür ederim. ..

Eğer eşiniz ve ailesi gerçekten anlattığınız gibiyse, 1 değil daha fazla çocuk yapın.
Bu kadar sevgi dolu olan insanların, daha fazla çocuk yapıp toplumumuza katkı sağlamasından yanayım.

Eğer eşiniz ve ailesi gerçekten anlattığınız gibiyse, 1 değil daha fazla çocuk yapın.
Bu kadar sevgi dolu olan insanların, daha fazla çocuk yapıp toplumumuza katkı sağlamasından yanayım.
Evet aynen anlattığım gibi fazlası var eksiği yok...İnanın. .çok teşekkür ediyorum olumlu tavır ve kelimelerinize. ..bir tane ye cesaret edebilsem :))sevgiler. ..sağolun. ..

Hayat boyu bu korkularla yaşayamazsınız.. Belki de bir bebek ile tum bunları atlatmanizi sağlar..
Öyle mi dersiniz. ...belki de...sanırım deneyip göreceğiz. ..Eşim çok istekli ve onu üzmek istemiyorum. .Bu platform cesaret verdi inanın. ..size de çok teşekkür ediyorum. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…