- 10 Ocak 2017
- 73
- 34
-
- Konu Sahibi whiteroses099
Siz onun sevdigi kadinsiniz sizden cocuk sahibi olmak istemesi bence en dogal hakkı. Sizde haklisiniz yasadiklariniz zor o korku hep vardir ama hsyat birsekilde deva, ediyor.Merhaba arkadaşlar. ..Yıllardır yorum yaparım şimdi de sıra bana gelmiş demek ki. .kısaca özet geçeyim;
Ege'de güzel bir yerde yaşıyorum..Üniversite yi Denizli'de okudum ve direkt de evlendim mutlu bir hayatım vardı;kızım la taclanan ama 29 yaşındayken kızımın babasini kaybettim. ..çok zor zamanlardan geçtim maddi manevî. ..7 yıl kızım la yaşadık ve ben tekrar aşık olup çok da mutlu oldum. ..Eşim ile dört yıllık harika bir iliskimiz iki yıllık da evliligimiz var..aktif bir bayanim. .maddi bir sorunum yok Hamdolsun. ..evliligim ile ilgili de..her evde olabilecek,sarilinca geciveren tartışma olur en fazla. ..ölümü ve mutsuzlugu dibine kadar yaşadığım için ;Sevdiğin hayatta iken kıymet bilmeli diye yaşarım çünkü. ..şimdi sorum ve gerçekten fikre ihtiyacım olan yer şu ki;
Eşim bir bebeğimiz olsun istiyor ..kızım artık 11 yaşında ..ben 38 ...Dr a gidip tüm tahlillerimi yaptırdım bir sorun görünmüyor. ..Ama Cesaretim Yok...Geçmişte yaşadığım ölüm ve çocukla tek başına kalakalma korkusu mu;büyünün bozulma korkusu mu bilmiyorum. .Eşim dürüst doğru sadık ve Aşık bir adam...kızım dolu dolu babam der o derece sevdirdi kendini. ..öyle bir erkektir ki;benim ailemden dolayi rezidans şeklinde havuzlu falan süper luks evimde oturmayi kabul etmedi kiraya çıktık !Kızımın babasından maaşına asla el uzatmaz ki ...eşim evlendikten sonra çok daha iyi bir erkek oldu ...seviyorum ..seviliyorum. .kayinvalidem kayinpederim saçımi oksarken gözleri dolan sevgiyle davranan insanlar. ..Ama ben artık iki yıldan beri tereddüt ediyorum ve eşim son konuşmayı yaptı korunmayi bırakıp biran evvel ortak çocuğumuz olsun diye. ..(eşim 6-7 yıl evvel boşanmış iki kızımız da ordan var yani )Şimdi sizlerin akil fikirlerinizi almak istiyorum;Hiç rahatini bozma uykusuz kalma mi dersiniz yoksa elini çabuk tut mu?Şimdiden teşekkür ederim. ..
Çoook teşekkür ediyorum olumlu cevabınız için. ..gönlü güzel arkadaşlarım. ..yüzünü bile bilmeden ne güzel destekler bunlar...sağolun. ..Elini çabuk tut:)))
Bu mutluluk ortak bi çocuk hakediyor sonuna kadar
bu şu meseleye döndü bekara karı boşamak kolay gelirmiş. Bu sorunun cevabı sizde bizim dediklerimizle olacak bir besele dert değil bu.Merhaba arkadaşlar. ..Yıllardır yorum yaparım şimdi de sıra bana gelmiş demek ki. .kısaca özet geçeyim;
Ege'de güzel bir yerde yaşıyorum..Üniversite yi Denizli'de okudum ve direkt de evlendim mutlu bir hayatım vardı;kızım la taclanan ama 29 yaşındayken kızımın babasini kaybettim. ..çok zor zamanlardan geçtim maddi manevî. ..7 yıl kızım la yaşadık ve ben tekrar aşık olup çok da mutlu oldum. ..Eşim ile dört yıllık harika bir iliskimiz iki yıllık da evliligimiz var..aktif bir bayanim. .maddi bir sorunum yok Hamdolsun. ..evliligim ile ilgili de..her evde olabilecek,sarilinca geciveren tartışma olur en fazla. ..ölümü ve mutsuzlugu dibine kadar yaşadığım için ;Sevdiğin hayatta iken kıymet bilmeli diye yaşarım çünkü. ..şimdi sorum ve gerçekten fikre ihtiyacım olan yer şu ki;
Eşim bir bebeğimiz olsun istiyor ..kızım artık 11 yaşında ..ben 38 ...Dr a gidip tüm tahlillerimi yaptırdım bir sorun görünmüyor. ..Ama Cesaretim Yok...Geçmişte yaşadığım ölüm ve çocukla tek başına kalakalma korkusu mu;büyünün bozulma korkusu mu bilmiyorum. .Eşim dürüst doğru sadık ve Aşık bir adam...kızım dolu dolu babam der o derece sevdirdi kendini. ..öyle bir erkektir ki;benim ailemden dolayi rezidans şeklinde havuzlu falan süper luks evimde oturmayi kabul etmedi kiraya çıktık !Kızımın babasından maaşına asla el uzatmaz ki ...eşim evlendikten sonra çok daha iyi bir erkek oldu ...seviyorum ..seviliyorum. .kayinvalidem kayinpederim saçımi oksarken gözleri dolan sevgiyle davranan insanlar. ..Ama ben artık iki yıldan beri tereddüt ediyorum ve eşim son konuşmayı yaptı korunmayi bırakıp biran evvel ortak çocuğumuz olsun diye. ..(eşim 6-7 yıl evvel boşanmış iki kızımız da ordan var yani )Şimdi sizlerin akil fikirlerinizi almak istiyorum;Hiç rahatini bozma uykusuz kalma mi dersiniz yoksa elini çabuk tut mu?Şimdiden teşekkür ederim. ..
Sevdiği kadın ....çok güzel geliyor kulağa. ..haklısınız doğal bir hak. Teşekkür ediyorum olumlu tavrınız için. ..Siz onun sevdigi kadinsiniz sizden cocuk sahibi olmak istemesi bence en dogal hakkı. Sizde haklisiniz yasadiklariniz zor o korku hep vardir ama hsyat birsekilde deva, ediyor.
Evet değil ama çok etkili inanın yoksa ilk defa buraya konu açmazdim ki gerçekten değişik fikre ihtiyacım olduğu için. ..yine de sağolun. ..bu şu meseleye döndü bekara karı boşamak kolay gelirmiş. Bu sorunun cevabı sizde bizim dediklerimizle olacak bir besele dert değil bu.
Rabbim isteyen herkese versin...hayırlı analar babalar olalım inşallah. ..Tek sorunum da bu ya ilerde yapmadım diye pişman olursam ve dediginiz gibi iş işten geçmiş olursa. ...teşekkür ediyorum olumlu fikriniz için. ..Maddi ve manevi yonden bir sakinca yok gibi gorunuyor. Bence bi cocuk yapmanin vakti gelmis.
3- 5 yil sonra cocuk dogurmak icin is isten gecmis olabilir. Yani yas ilerledikce risk artiyor. Gerci ben 20 yasinda olmama ragmen cocuk sahibi olamiyorum...
Evet değil ama çok etkili inanın yoksa ilk defa buraya konu açmazdim ki gerçekten değişik fikre ihtiyacım olduğu için. ..yine de sağolun. ..[/Qtote hakkınızda hayırlı olsun
böyle bir adama bir çocuk yapılır ama tabi sizin kararınız, büyütecek olan sizsinizama adam tertemiz adam anlattığınıza göre ve baba olmayı gerçekten hak ediyorMerhaba arkadaşlar. ..Yıllardır yorum yaparım şimdi de sıra bana gelmiş demek ki. .kısaca özet geçeyim;
Gerçekten tertemiz. ..Harika bir kocam var ve sanırım haklisiniz fazlasıyla hakediyor. ..olumlu desteginize teşekkür ederim. ..ben böyle bir adama bir çocuk yapılır ama tabi sizin kararınız, büyütecek olan sizsinizama adam tertemiz adam anlattığınıza göre ve baba olmayı gerçekten hak ediyor
Evet doğru kelime pekiştirmek galiba....daha olumlu içim şu anda...teşekkür ediyorum desteginize. ..İkinizin ayrı insanlardan olan cocuklari evliliginizi pekistirmez bence zaten sorunlu biri değilse ki değil gibi görünuyor kesinlikle ortak bir bebegi hakkediyor.
Neden peki öğrenmek isterim mumkunse?Ben yapmazdim sanirim.
Evet aynen anlattığım gibi fazlası var eksiği yok...İnanın. .çok teşekkür ediyorum olumlu tavır ve kelimelerinize. ..bir tane ye cesaret edebilsem :))sevgiler. ..sağolun. ..Eğer eşiniz ve ailesi gerçekten anlattığınız gibiyse, 1 değil daha fazla çocuk yapın.
Bu kadar sevgi dolu olan insanların, daha fazla çocuk yapıp toplumumuza katkı sağlamasından yanayım.
Öyle mi dersiniz. ...belki de...sanırım deneyip göreceğiz. ..Eşim çok istekli ve onu üzmek istemiyorum. .Bu platform cesaret verdi inanın. ..size de çok teşekkür ediyorum. ..Hayat boyu bu korkularla yaşayamazsınız.. Belki de bir bebek ile tum bunları atlatmanizi sağlar..