Farklı Fikirlere Ihtiyacim Var. ..

Şuan eşinizle toplamda 3 çocuğunuz zaten var. Onların masrafları da cabası. Yaş olmuş 38. Hamile kalma, hamilelik, doğum derken yaş 40 olacak. Sürekli gece kalkmalar,yürüdüğünde peşinde koşmalar, parka götürmesi, okula başladığında 45- 50li yaşlarda bir anne olmak vs beni zorlardı diye düşünüyorum.
Sadece siz bu gözle ve negatif baktiniz yine de bir farklı bakış teşekkür ederim ama asıl ne istediğimi anlama konusunda gayet iyi oldu...ki sizin kattiginiz "tuz" da tadını almamda yardimci oldu. ..

Merhaba arkadaşlar. ..Yıllardır yorum yaparım şimdi de sıra bana gelmiş demek ki. .kısaca özet geçeyim;
Ege'de güzel bir yerde yaşıyorum..Üniversite yi Denizli'de okudum ve direkt de evlendim mutlu bir hayatım vardı;kızım la taclanan ama 29 yaşındayken kızımın babasini kaybettim. ..çok zor zamanlardan geçtim maddi manevî. ..7 yıl kızım la yaşadık ve ben tekrar aşık olup çok da mutlu oldum. ..Eşim ile dört yıllık harika bir iliskimiz iki yıllık da evliligimiz var..aktif bir bayanim. .maddi bir sorunum yok Hamdolsun. ..evliligim ile ilgili de..her evde olabilecek,sarilinca geciveren tartışma olur en fazla. ..ölümü ve mutsuzlugu dibine kadar yaşadığım için ;Sevdiğin hayatta iken kıymet bilmeli diye yaşarım çünkü. ..şimdi sorum ve gerçekten fikre ihtiyacım olan yer şu ki;
Eşim bir bebeğimiz olsun istiyor ..kızım artık 11 yaşında ..ben 38 ...Dr a gidip tüm tahlillerimi yaptırdım bir sorun görünmüyor. ..Ama Cesaretim Yok...Geçmişte yaşadığım ölüm ve çocukla tek başına kalakalma korkusu mu;büyünün bozulma korkusu mu bilmiyorum. .Eşim dürüst doğru sadık ve Aşık bir adam...kızım dolu dolu babam der o derece sevdirdi kendini. ..öyle bir erkektir ki;benim ailemden dolayi rezidans şeklinde havuzlu falan süper luks evimde oturmayi kabul etmedi kiraya çıktık !Kızımın babasından maaşına asla el uzatmaz ki ...eşim evlendikten sonra çok daha iyi bir erkek oldu ...seviyorum ..seviliyorum. .kayinvalidem kayinpederim saçımi oksarken gözleri dolan sevgiyle davranan insanlar. ..Ama ben artık iki yıldan beri tereddüt ediyorum ve eşim son konuşmayı yaptı korunmayi bırakıp biran evvel ortak çocuğumuz olsun diye. ..(eşim 6-7 yıl evvel boşanmış iki kızımız da ordan var yani )Şimdi sizlerin akil fikirlerinizi almak istiyorum;Hiç rahatini bozma uykusuz kalma mi dersiniz yoksa elini çabuk tut mu?Şimdiden teşekkür ederim. ..
Ben esinize hak verdim. Seviyor sizi ve ortak bir çocuğunuz da olsun istiyor.. Bence korkmayın aynı şeyler başınıza gelecek diye bir şey yok.

Ben esinize hak verdim. Seviyor sizi ve ortak bir çocuğunuz da olsun istiyor.. Bence korkmayın aynı şeyler başınıza gelecek diye bir şey yok.
Çok çok teşekkür ederim sanırım destekler ile cesaret aldım. .Genel kanı bu ..Bir kişi hariç. . Demek ki aklın yolu bir...yaşım çok da geçmemiş :))çok sağolun. ..sevgiler

Çok çok teşekkür ederim sanırım destekler ile cesaret aldım. .Genel kanı bu ..Bir kişi hariç. . Demek ki aklın yolu bir...yaşım çok da geçmemiş :))çok sağolun. ..sevgiler
Rica ederim ne demek. Bence yaşınız da hiç bir şey yok. Artık sizin yaşınızda millet daha yeni evlenip yeni çocuk sahibi oluyor.

Bence olabilir.cunku maddi manevi bir cocuga bakabilecek sevgi dolu ise kalbiniz zaten neden olmasin.ben de nasib olursa 2.cocugumu o yaslarda dusunuyorum.kiziniz da esiniz de yardimci olur size.

cogu kisi evet demis ama ben de hayir diyen azinliktayim. su an gelecek hazirlanmasi gereken halihazirda 3 cocuk var. esinizin cocugu olmasaydi cevabim kesinlikle evet olurdu. siz yasiniza biraz takilmissiniz ama bence daha detayli dusunulmesi gereken noktalar var. mesela eski esten olan cocuklar size geliyorlar mi, geldiklerinde ne kadar kaliyorlar, psikolojileri ne durumda? sizin kizinizin esinizle arasi cok iyi tamam ama diger cocuklar bu konuda ne dusunup hissediyorlar? cocuklar ergenlik cagina girdiler mi? ruh dunyalari calkantili olur bu zamanlarda yeni bi bebegi kaldirabilecekler mi? eski esle ayrilma sureci medenice mi
olmus? eski es kizlarina, babanizin cocugu oldu artik sizi hic gozu gormez der mi mesela ( bizzat sahit oldugum bir ornek )?

bebek sadece sizin ve esinizin degil bir suru kisinin hayatini degistirecek. esiniz cocuk istiyor ama bu detaylari dusunebilecek olgunlukta mi? sizin ve cocuklarin arasinda dengeyi ve esitligi saglayabilecek mi? bu sorulari daha da detaylandirabilirim ama ana fikri anlamissinizdir diye uzatmayacagim.

karariniz ne olursa olsun umarim icinize siner ve sonucundan mutlu olursunuz.

Sadece siz bu gözle ve negatif baktiniz yine de bir farklı bakış teşekkür ederim ama asıl ne istediğimi anlama konusunda gayet iyi oldu...ki sizin kattiginiz "tuz" da tadını almamda yardimci oldu. ..

Başlık farklı fikir istiyorum ve ben samimi olarak, empati yaparak kendi fikrimi yazdım. Ama sanırım sizin duymak istediğiniz ben hala gencim, yumurtalarım coşuyor, rahmim kopuyor filan vs. Bu yüzden yorumum negatif algılandı. Halbuki gerçekleri yazdım.

Başlık farklı fikir istiyorum ve ben samimi olarak, empati yaparak kendi fikrimi yazdım. Ama sanırım sizin duymak istediğiniz ben hala gencim, yumurtalarım coşuyor, rahmim kopuyor filan vs. Bu yüzden yorumum negatif algılandı. Halbuki gerçekleri yazdım.
Valla yumurtalarım cosmuyor yaş itibari ile...rahmim kopuyor ne demek onu da bilmiyorum çünkü amiyane bir tabir..duymak istediğim özel bir şey olsa iki yıldır bizzat eşimden gece gündüz dinliyorum zaten. ..ama Testide ne varsa dışına o sizar. ..sizin fikriniz elbet yine de sağolun vakit ayırıp cevap vermissiniz. ..

Ben olsam yapmazdım herhalde.
Kızım için çok üzülürdüm bir kardeşi olmasını çok isterdim ama diğer yandan da
2. çocuğum ergenliğe girdiğinde ben orta yaşları çoktan bitirmiş olacağım.
Aramızda çok ciddi bir kuşak farkı olacak.
Bırakın ergenliği ilk okul çağından ne kadar verimli olabileceksiniz?
Enerjiniz buna yetecek mi?
Çok istiyor olmama rağmen herhalde yapamazdım.

Fotoğrafta görünen aile çok güzel
İnsanlar maddi ve manevi imkansizliklardan dolayı olumsuz görebilir fakat sizin bu konularda söylediğiniz kadarıyla olumsuz bir durum yok
Benim teyzem 40 yaşında 4. Çocuğunu dünyaya getirdi
Ne zaman hastaneye gitsem çalışanlar siz o heyecanlı babanın akrabasiniz demi diyordu :KK66:baba ise 45 li yaslarda
Bana evliliğiniz bunu hak ediyor gibi geldi

Maşallah diyeyim öncelikle. Yerinizde olsam yapardım, siz zaten kayıplardan sonra en büyük cesareti gösterip yeniden yuva kurmuşsunuz, birde meyvesi olsa fena mı olur.

Güzel aydın 'ıma hayırlı bir evlat daha gelir inşallah

Sevdiğin aşık olduğun adamdan çocuğun olmasını neden istemeyesin ki:KK22: Sunduğun sebeplerin hesi psikolojik önce terapiste gidip yardım almalısın ve sonra hemen çocuk :oops:

aaaaaaaaaaaayyy ne tatlı çiftsiniz maşallah..

ben böyle bı adamı kıramazdım asla..

ve sızde cok sevıyorsunuz.bence aile üyenizi artıırmalısınızzzz

Fotoğrafta görünen aile çok güzel
İnsanlar maddi ve manevi imkansizliklardan dolayı olumsuz görebilir fakat sizin bu konularda söylediğiniz kadarıyla olumsuz bir durum yok
Benim teyzem 40 yaşında 4. Çocuğunu dünyaya getirdi
Ne zaman hastaneye gitsem çalışanlar siz o heyecanlı babanın akrabasiniz demi diyordu :KK66:baba ise 45 li yaslarda
Bana evliliğiniz bunu hak ediyor gibi geldi
Canım benim teşekkür ederim evet fotoğraf taki aile benim ailem Rabbim e şükürler olsun...ben yaşımdan tereddüt ediyordum ve de işte geçmişte yaşadığım acılar sanırım beni korkutan. ..ama sizin gibi kalbi güzel bakışı güzel arkadaşlarım sayesinde daha iyi -olumlu yum. ..kalbinize sağlık. ..sevgiler. ..

aaaaaaaaaaaayyy ne tatlı çiftsiniz maşallah..

ben böyle bı adamı kıramazdım asla..

ve sızde cok sevıyorsunuz.bence aile üyenizi artıırmalısınızzzz
Teşekkür ederiiiiim çok sağolun arkadaşım. ..dilerim artık tüm acılar geçmiştir. ..dilerim Rabbim hayırlısıni verir;hepimize. ..

X