- 10 Ağustos 2015
- 1.113
- 2.152
- 46
-
- Konu Sahibi whiteroses099
Anladım şimdi. ..onu da yaptım. ..terapi aldım ama bir sorunum yok sadece yaş ve sevdiğini kaybetme korkusu. ..kaldı ki şu hayatta kimin ne garantisi var ki...Rabbim kimselere yasatmasin da inanın çok zor merhalelerden geçtim. ..o sebeple korkularim ama aynı zamanda hayatın geciciligini de çok net bilip yaşadığım için aile mutlulugum ve iç huzurum herseyden evla..sağlık olarak değl bir psikolog ile kaygılarını anlatıp konuşabilirsin. kaybetme korkusu var sende ilk eşinden dolayı.
Ben de böyle düşünüyorum doğrusu bu herhalde. ..teşekkür ediyorum dostça olumlu desteginize. ..sağolun. ..Sevdiğin aşık olduğun adamdan çocuğun olmasını neden istemeyesin kiSunduğun sebeplerin hesi psikolojik önce terapiste gidip yardım almalısın ve sonra hemen çocuk
Ay bir de böyle düşününce gayet sevimli geldi kendi derdim kendime :))teşekkür ediyorum size ve guzel kalbinize. ..Buradaki çoğu derde bakış açım zaten zamanında çok sınava tabiî olusumdan sanırım. ..Desteğiniz için çok teşekkür ediyorum size. ..KK üye olduğumdan beri okuduğum en tatlış dert buMaşallah Bu kadar güzel bir aile bence de çoğalmalı ve tatlı bir meyvesi olmalı
Dilerim sizin de olur. ..neden olmasın? Rabbim Her isteyene hayırlısıni versin dilerim. .Benimde ikinci evliliğim ben 34 yaşındayım oğlum 15 yaşında. Bizde eşimle bir çocuğumuz olsun istiyoruz. 2 yıllık evliyiz ve olmadı. İnşallah bizimde hayırlıysa bir evladımız daha olur.
Valla ordan oyke görünüyor olması ne güzel. ..bugun doktorum da aynini söyledi ;üniversite kariyer derken 35 40 yaslar gayet normal artık diye...sanırım düne nazaran bile daha hazırım. ..teşekkür ediyorum desteginize. ..yaşınızda bişey yok, hayat çok garip bişey, anneannem, 40 yaşında doğurduğu dayımın 50 yaşını gördü.
önemli olan siz istiyor musunuz? gerçekten anne olmaya hzır mısınız?
Ablamın iş ortağı 41 yaşında 1,5 aylık hamile. Üstelik ilk eşinden 18 yaşında kızı var. Çok isteyerek yaptı bebeği. Şimdi eğer eşinizden bir parça olsun hayatınızda isterseniz artık Doğum yaşı ilerledi rahatça düşünün. Baktınız zorlanıyorsunuz çok iyi ve uygun fiyatlı yatılı yabancı uyruklu bir bayan bulabilirsiniz. Hayırlısı olsun...Merhaba arkadaşlar. ..Yıllardır yorum yaparım şimdi de sıra bana gelmiş demek ki. .kısaca özet geçeyim;
Ege'de güzel bir yerde yaşıyorum..Üniversite yi Denizli'de okudum ve direkt de evlendim mutlu bir hayatım vardı;kızım la taclanan ama 29 yaşındayken kızımın babasini kaybettim. ..çok zor zamanlardan geçtim maddi manevî. ..7 yıl kızım la yaşadık ve ben tekrar aşık olup çok da mutlu oldum. ..Eşim ile dört yıllık harika bir iliskimiz iki yıllık da evliligimiz var..aktif bir bayanim. .maddi bir sorunum yok Hamdolsun. ..evliligim ile ilgili de..her evde olabilecek,sarilinca geciveren tartışma olur en fazla. ..ölümü ve mutsuzlugu dibine kadar yaşadığım için ;Sevdiğin hayatta iken kıymet bilmeli diye yaşarım çünkü. ..şimdi sorum ve gerçekten fikre ihtiyacım olan yer şu ki;
Eşim bir bebeğimiz olsun istiyor ..kızım artık 11 yaşında ..ben 38 ...Dr a gidip tüm tahlillerimi yaptırdım bir sorun görünmüyor. ..Ama Cesaretim Yok...Geçmişte yaşadığım ölüm ve çocukla tek başına kalakalma korkusu mu;büyünün bozulma korkusu mu bilmiyorum. .Eşim dürüst doğru sadık ve Aşık bir adam...kızım dolu dolu babam der o derece sevdirdi kendini. ..öyle bir erkektir ki;benim ailemden dolayi rezidans şeklinde havuzlu falan süper luks evimde oturmayi kabul etmedi kiraya çıktık !Kızımın babasından maaşına asla el uzatmaz ki ...eşim evlendikten sonra çok daha iyi bir erkek oldu ...seviyorum ..seviliyorum. .kayinvalidem kayinpederim saçımi oksarken gözleri dolan sevgiyle davranan insanlar. ..Ama ben artık iki yıldan beri tereddüt ediyorum ve eşim son konuşmayı yaptı korunmayi bırakıp biran evvel ortak çocuğumuz olsun diye. ..(eşim 6-7 yıl evvel boşanmış iki kızımız da ordan var yani )Şimdi sizlerin akil fikirlerinizi almak istiyorum;Hiç rahatini bozma uykusuz kalma mi dersiniz yoksa elini çabuk tut mu?Şimdiden teşekkür ederim. ..
Elbette aslında kardeşi olsun isterim. ..zor gelen taraf tam olarak ne onu bile bilmiyorum belli korku belki yaş. ..ama güzel yansitmaniz için teşekkür ederim çok ...sağolun. .