Farklı Fikirlere Ihtiyacim Var. ..

whiteroses099

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
1.113
2.152
46
Merhaba arkadaşlar. ..Yıllardır yorum yaparım şimdi de sıra bana gelmiş demek ki. .kısaca özet geçeyim;
Ege'de güzel bir yerde yaşıyorum..Üniversite yi Denizli'de okudum ve direkt de evlendim mutlu bir hayatım vardı;kızım la taclanan ama 29 yaşındayken kızımın babasini kaybettim. ..çok zor zamanlardan geçtim maddi manevî. ..7 yıl kızım la yaşadık ve ben tekrar aşık olup çok da mutlu oldum. ..Eşim ile dört yıllık harika bir iliskimiz iki yıllık da evliligimiz var..aktif bir bayanim. .maddi bir sorunum yok Hamdolsun. ..evliligim ile ilgili de..her evde olabilecek,sarilinca geciveren tartışma olur en fazla. ..ölümü ve mutsuzlugu dibine kadar yaşadığım için ;Sevdiğin hayatta iken kıymet bilmeli diye yaşarım çünkü. ..şimdi sorum ve gerçekten fikre ihtiyacım olan yer şu ki;
Eşim bir bebeğimiz olsun istiyor ..kızım artık 11 yaşında ..ben 38 ...Dr a gidip tüm tahlillerimi yaptırdım bir sorun görünmüyor. ..Ama Cesaretim Yok...Geçmişte yaşadığım ölüm ve çocukla tek başına kalakalma korkusu mu;büyünün bozulma korkusu mu bilmiyorum. .Eşim dürüst doğru sadık ve Aşık bir adam...kızım dolu dolu babam der o derece sevdirdi kendini. ..öyle bir erkektir ki;benim ailemden dolayi rezidans şeklinde havuzlu falan süper luks evimde oturmayi kabul etmedi kiraya çıktık !Kızımın babasından maaşına asla el uzatmaz ki ...eşim evlendikten sonra çok daha iyi bir erkek oldu ...seviyorum ..seviliyorum. .kayinvalidem kayinpederim saçımi oksarken gözleri dolan sevgiyle davranan insanlar. ..Ama ben artık iki yıldan beri tereddüt ediyorum ve eşim son konuşmayı yaptı korunmayi bırakıp biran evvel ortak çocuğumuz olsun diye. ..(eşim 6-7 yıl evvel boşanmış iki kızımız da ordan var yani )Şimdi sizlerin akil fikirlerinizi almak istiyorum;Hiç rahatini bozma uykusuz kalma mi dersiniz yoksa elini çabuk tut mu?Şimdiden teşekkür ederim. ..

Aşk eğer gerçekten yanıbaşındaysa ki öyle görünüyor 4 yıl az bir süre değil neden olmasın ki artık zamanı gelmiş genç bir kadınsın sanırım eşinde öyle olmalı bence çocuk yuvanın mutluluğunu kat ve kat arttırır kızın bir kardeş istemez mi? İlerisini düşün bir derdi sıkıntısı olduğunda dışardan biriyle mi paylaşsın istersin yoksa yanı başındaki kardeşiyle mi?

Ortak istenen bir bebek büyüyü nasıl bozar ki.. sevgi dolu bir çiftin bir evin yeni üyesi sanmıyorum mutsuzluk yaratsin.. önemli olan sizin de istemeniz.. iyi düşünüp karar vermeli..
Teşekkür ederim kelimelerinize. ..doğru aslında ;ortak istemek sanırım asıl büyü. .

Elbette aslında kardeşi olsun isterim. ..zor gelen taraf tam olarak ne onu bile bilmiyorum belli korku belki yaş. ..ama güzel yansitmaniz için teşekkür ederim çok ...sağolun. .

11 yıl aradan sonra tekrar çocuk fikri baya cesaret istiyor rahata alışmış oluyor insan onca geçen zamandan sonra.

Bu tamamen kayıplarınızdan sonra olan psikolojinize bağlı. Bence profesyonel birinden fikir alın. Çocuğu kaldırabilecek bir psikolojiye sahip olmanız çok önemli. Bunu da buradan maalesef ben alayamam.

Bence yapın çünkü eminim çok güzel anne babalar olursunuz, cok da güzel hayatı olur evladinizin. Allah hayırlısıni versin ve umarım mutluluğunuz da upuzun yıllar ebedi şekilde artarak devam eder ♡
Siz ne harikulade birisiniz hiç tanımadan bunca sevgiyle kelime kullanabiliyorsunuz. ..can-i gonulden teşekkür ediyorum size...dilerim dediginiz gibi olur...

Çok net olmuş ..isteyip istememek içsel bir konu ben tarafsız dış göz arıyorum. ..
Tamam iste tarafsız bir dış goz olarak yorum yapıyorum. Bir çocuğunuzun olmasını gercekten istiyorsanız zaten hiç düşünmezsiniz rahatımı bozmayayim uykusuz kalmayayım diye.
Gerçekten istemek ve istememek asil mesele herşeyden once bu olmalı.

Böylesine iyi bir eş kırılmayı haketmiyor. :)
Eş iyi kv kp iyi, maşallah mutluluğunuz daim olsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…