Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

Meraba acaba rica etsem bwnim tarot falima bakabilirmisin ben esimlen ayriyim ne olcak durumumiz

hahaha yakalandım mı tüüüh:))
affettireyim kendimi diyet ve falımla:)) fallarımda çıksa keşke de bi işe yarasam:)

istemem kırdın kalbimi, benim gururum var :2:
kuzu sana birşey danışacağım ben 2 si bir arada kahveleri çok seviyorum içiyorum bir zararı olurmu

şimdi falına bakıyorum

istemem kırdın kalbimi, benim gururum var :2:
kuzu sana birşey danışacağım ben 2 si bir arada kahveleri çok seviyorum içiyorum bir zararı olurmu

şimdi falına bakıyorum

canım günde 2 fincanı geçirme olur mu?
tek zararı kafein onların bağımlılık yapar çok içersen çarpıntı yapar kalbinde.

çok soruyorum ama kilo yapmaz dimi birde demin karnım çok acıktı yine şimdi yeşil elma yiyiyorum olurmu :26:

sor tabikicanım.kilo yapmaz tek sorunu çarpıntı yapması kafeini:)
hatta bazılarında metabolizmayı hızlandırır kahve:) genelde hatta bazıısı demiyim:)
ye canım ama yanında yoğurtta ye tok tutar.yulaf koy azıcıkta hatta mis:)

hep laf çıkmış kafanda kurmuşsun. gelinlik hayali kurmuşsun kabarık birşey bu bir dileğin yerine gelmesine çok az kalmış .
güneş gözlüğü bu , takan bir erkekten bir haber alacaksın.
kuzum sen bir yürek oynaması yapacaksın ama güzel bir olay için aşk bu, önce sıkılacak gibi olacaksın ama büyük bir yük atacaksın üzerinden.
sen okulun yada mesleğinle ilgili bir yükselme yaşayacaksın. bir başarı tutuyorsun elinde. maddi yönde çok rahatlayacaksın.
ayrıldığın kişiye sıkılmışsın ama yüzyüze bir görüşmeniz var az bekle tatlım, o şu sıralar çok sıkılıyor ve üzüntülü.

senden hoşlanan biri daha var ya duymuşsun yada duyabilirsin.
senin bir kız arkadaşın seni çok çekemiyor sanki , çok sır verme.

kalbin resmen ikiye ayrılmış. yüreğin 2 vadeye kadar ferahlama yapacak. 2014 sana beklemediğin olayları getirecek kendini fazlasıyla yenileyeceksin.

kafan karışacak aşk konusunda, sen geri dönmek konusunda bayağı tereddütlü olabilirsin bu çocukla.

kendi ailendeki bazı sorunları aşacaksınız, mal ile ilgili durumlarınız söz konusu yada para.

biri rahatsızlanabilir akraba veya aileden ama ufak birşey geçici.

bir yol yapmak istemişsin ama kararsızsın.

evinizde bir kalabalık olacak, gelenleriniz var .

2 niyetin var ikiside aynı anda olacak. sana bir yüzük gördüm lakin zamanı var uzun boylu biri var hemen yanında

sormak istediğin varsa yaz tatlım kafan çok karışık çünkü.

oof evet canım çok karışık düşünmekten resmen hasta oldum.
bu eskisiyle ilgili tereddütlerim var ama çok fazlada barışalım istiyorum.
araması mı var canım bana yüz yüze konuşmadan önce?
bide yakın zamanda mı
bu arada sen 4lü bir vvakitte haber alıcaksın demişsin ayın 4ünde biz karşılaşmıştık o gün olan oldu zaten özelden anlatmıştım sana

evet önce haberleşeceksiniz. 2 vadeye kadar ama süresi az bunun.
dedim ya tereddütlerin var ama adım atacaksınız birbirinize.
çok karamsarlığa kapılıp güzel olayların önünü kesiyorsun senin öyle bir enerjin var yapma sakın.

bu aralar karışık rüyalar görüyorsun sıkıntından dolayı ama atlatmana az kalmış.

benim falda ellerinden öper senin

ay evet canım rüyalarım çok tuhaf ve ben kalkınca hatırlamam pek ama çok kötü uyanıyorum.
hadi ekle falını kız bekliyoruuum:)
ha bide bişey daha sorucam şimdi özelden sana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…