- 4 Şubat 2012
- 137
- 1
-
- Konu Sahibi Cardialgia
♥gözyaşı♥;32063735 .!.:Oldum olası meraklıyımdır fal baktırmaya ama bir defa bile adam akıllı böyle bir girişimim olmadı
Yani hani derler ya fala inanma falsız da kalma diye :)
Garip bir durum ama isterdim şöyle bir baksınlar neyse halim çıksın falım gibi :)
hadi bakalım tutturabilecekmiyim
canım sen bir projeyle ilgili birisiyle anlaşma yaptın mı bu projede sana haksızlık mı yapıldı.sende bu işten çaktırmadan sıyrılmaya çalışıyorsun.canım senin bir ilişkin yada düşündüğün biri mi var bu ilişkiye umutsuz bakıyorsun.su grubundan genç bir erkek.duygusal anlamda kafası karışmış.bu yüzden ilişkin varsa sorun yaşamışsınız bu günlerde.inatçı,dirençli birisin.yakın zamanda yine bir mücadele içine girebilirsin.bunlar zaten hayatın bir parçası olan şeyler ama seni yoruyor fakat senin yorulmanın bir sebebi de kendinsin.kendi içinde çözmen gereken bir problemin var.canım sen hayatında bazı değişiklikler yapmak istiyorsun.bu eğitim yada çalışıyorsan işinle ilgili olabilir ama bunun için şimdi uygun zaman değil biraz sabretmen gerek.etrafındakiler senin kararsız ve ilişkin varsa ilişkinin seni mutsuz ettiğini düşünüyorlar.canım senin burcun ne su grubundan mısın.senin bazı sıkıntıların olabilir eğer söylediğin su grubundan bir erkek arkadaşın varsa bundan kaynaklı ilerde sorun yaşayabilirsin ona dikkat et varsa tabi
Merhaba, Rüyamda kiskardesimi sebebini bilmedigim bir nedenden dolayi tekerlekli sandalyede sürerken kocaman bir kus gelior kiskardesimin direk yüzüne saldirio, kiskardesim hereket edemior öylece duruor, agzi yüzü kan icindeydi, ne anlama gelior bu
kardeşinizin herhangi bir engeli varmı? yoksa sadece rüyandamı engelli gördün?
Sadece Rüyamda engelli gördüm
kardeşinizin herhangi bir engeli varmı? yoksa sadece rüyandamı engelli gördün?
kardeşin sıkıntılı dönemden geçebilir, üzülebilir.
etrafında farkına varmadığı onun iyiliğini istemeyen insanlar var. birilerinin hainliğini görebilir.
lakin bunları kısa sürede atlatacak.
ve kardeşine söyle bol bol dua etmesi gerekiyor.
alıntıları neden göremiyorum ki
Canım canım canım nerdesin
bakamayacağım, canım çok sıkıldı oysaki kendi falımın bile fotolarını çekmiştim.
kusura bakma emi başka zaman
bakamayacağım, canım çok sıkıldı oysaki kendi falımın bile fotolarını çekmiştim.
kusura bakma emi başka zaman