Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

selam rüyamı anlatayım rüyamda eski sevgilimin evinin önündeyim müstakil sarı bir bina binanın bahçesi var ama yol ağzına yakın ve aşağı uzanan dümdüz bir yol var evin sağ tarafında çağdaş kuaför varmış 3 tane numarası yazıyor çoğunlukla 6 9 3 rakamları yazıyor nonun içlerinde beyaz kepeng var çok az indirmişler yuvarlak bir yer tabelaya bakınca içini görüyorum kırmızı koltuklar var lüx beyaz boyalı içi aynalar süper dükkanın iç dizaynı ama öyle bi bakıyorum ki sanki daha önce ordaymışım gibi bi his geliyor içime.
elimde büyükçe bir gri bavul kaçıp gitmişim onlara ve haberleri yok. eve giriyorum kapı açık ananesi beni karşılıyor çok şeker bi hanım saçları siyah gibi kabarık dalgalı omzuna kadar yüzü bembeyaz ışıktan gözükmüyor elleri incecik pamuk gibi teni bembeyaz üzerinde gri desenli bir tşört ve siyah uzun etek var bana kızmıyor sadece sessizce bakıyor hemen girdiğim gibi onun yatağı önümde yanında çalışma masası var dağınık gibi kitaplar siyah bir kazak var masada, yatağın dibinde kalorifer var yatağında onun kokusunu arıyorum yastığı kaldırıyorum bulammıyorum yatağın üzerinde örtülü olan pikeyi kaldırmıyorum ama sadece açıyorum yatak çarşafını yastığı ve onun giysilerini kokluyorum koku yok arıyorum sürekli sonra o geliyor aniden kusura bakma evindeyim ama dayanamadım geldim yapamadım çok çabaladım ama olmadı diyorum hiç bir şey demiyor ve sadece şaşkın şaşkın bakıyor kolumu tutarak elini çenesine götürüyor ağzını bıçak açmıyor ben hep aynı lafları söylüyorum o düşünüyor aynı şekilde. anlamı nedir acaba ?yorumlarsaanız sevinirim

Oldum olası meraklıyımdır fal baktırmaya ama bir defa bile adam akıllı böyle bir girişimim olmadı :KK70:
Yani hani derler ya fala inanma falsız da kalma diye :)
Garip bir durum ama isterdim şöyle bir baksınlar neyse halim çıksın falım gibi :)

hadi bakalım tutturabilecekmiyim :KK1:
canım sen bir projeyle ilgili birisiyle anlaşma yaptın mı bu projede sana haksızlık mı yapıldı.sende bu işten çaktırmadan sıyrılmaya çalışıyorsun.canım senin bir ilişkin yada düşündüğün biri mi var bu ilişkiye umutsuz bakıyorsun.su grubundan genç bir erkek.duygusal anlamda kafası karışmış.bu yüzden ilişkin varsa sorun yaşamışsınız bu günlerde.inatçı,dirençli birisin.yakın zamanda yine bir mücadele içine girebilirsin.bunlar zaten hayatın bir parçası olan şeyler ama seni yoruyor fakat senin yorulmanın bir sebebi de kendinsin.kendi içinde çözmen gereken bir problemin var.canım sen hayatında bazı değişiklikler yapmak istiyorsun.bu eğitim yada çalışıyorsan işinle ilgili olabilir ama bunun için şimdi uygun zaman değil biraz sabretmen gerek.etrafındakiler senin kararsız ve ilişkin varsa ilişkinin seni mutsuz ettiğini düşünüyorlar.canım senin burcun ne su grubundan mısın.senin bazı sıkıntıların olabilir eğer söylediğin su grubundan bir erkek arkadaşın varsa bundan kaynaklı ilerde sorun yaşayabilirsin ona dikkat et varsa tabi:KK16:

♥gözyaşı♥;32063735 .!.:
Oldum olası meraklıyımdır fal baktırmaya ama bir defa bile adam akıllı böyle bir girişimim olmadı :KK70:
Yani hani derler ya fala inanma falsız da kalma diye :)
Garip bir durum ama isterdim şöyle bir baksınlar neyse halim çıksın falım gibi :)

hadi bakalım tutturabilecekmiyim :KK1:
canım sen bir projeyle ilgili birisiyle anlaşma yaptın mı bu projede sana haksızlık mı yapıldı.sende bu işten çaktırmadan sıyrılmaya çalışıyorsun.canım senin bir ilişkin yada düşündüğün biri mi var bu ilişkiye umutsuz bakıyorsun.su grubundan genç bir erkek.duygusal anlamda kafası karışmış.bu yüzden ilişkin varsa sorun yaşamışsınız bu günlerde.inatçı,dirençli birisin.yakın zamanda yine bir mücadele içine girebilirsin.bunlar zaten hayatın bir parçası olan şeyler ama seni yoruyor fakat senin yorulmanın bir sebebi de kendinsin.kendi içinde çözmen gereken bir problemin var.canım sen hayatında bazı değişiklikler yapmak istiyorsun.bu eğitim yada çalışıyorsan işinle ilgili olabilir ama bunun için şimdi uygun zaman değil biraz sabretmen gerek.etrafındakiler senin kararsız ve ilişkin varsa ilişkinin seni mutsuz ettiğini düşünüyorlar.canım senin burcun ne su grubundan mısın.senin bazı sıkıntıların olabilir eğer söylediğin su grubundan bir erkek arkadaşın varsa bundan kaynaklı ilerde sorun yaşayabilirsin ona dikkat et varsa tabi:KK16:

Proje değilde iş yerimde bana çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum,
Yazılım elemanıyım ama bu tarafımı genellikle gizlemeye çalışıyorum ki daha fazla iş yüklemesinler diye..
Eşim başak burcu geçtiğimiz günlerde ben evliliğimize çok umutsuz bakmaya başlamıştım ama sonra ciddi anlamda bir sorun yaşadık ve ben bundan olumsuz etkilendim ve bütün ailem bana onu unut dedi..
Onun beni sevmediğini düşündüler ama öyle değil şimdilik sorunumuzu çözdük ve iyiyiz. Rabbim bozmasın inşaALLAH..
Evet iş değiştirmeyi istiyorum ama yakın zamanda mümkün değil çünkü buradan aldığım parayı kolay kolay başka işten alamam.
Evet mücadele benim hayatımın parçası ve özellikle bu aralar çook yorulduğumu hissediyorum ama her şeyin güzel olacağını umut ediyorum.
Evet kendi içimde bir problemim var bunu kafamdan atmam gerek zira gereksiz yere kendime endişe ve yük ediyorum...
Kova burcu su gurubu mu onu bilmiyorum ama ben kovayım, eşim başak.
Eşimin şuan için bana karşı değil ama kendine karşı sinir problemi var ama oda bunu aşmak istiyor ve şimdilik çok iyi başarıyor..

Süper bir yorum yapmışsın rapisa, :KK9: benim için harcadığın emeğe ve zamana çook teşekkür ederim.
Çok başarılı olmuş gerçekten. :KK9:
Benim ilerim için hep ışık gör tamam mı :KK54:
Sevgiler canım.. :KK3:

merhaba, bakarsanız sevinirim.. :)

$IMG_8405.jpg $IMG_8406.jpg $IMG_8408.jpg $IMG_8409.jpg $IMG_8410.jpg

Merhaba, Rüyamda kiskardesimi sebebini bilmedigim bir nedenden dolayi tekerlekli sandalyede sürerken kocaman bir kus gelior kiskardesimin direk yüzüne saldirio, kiskardesim hereket edemior öylece duruor, agzi yüzü kan icindeydi :KK43:, ne anlama gelior bu

Son düzenleme:
Merhaba, Rüyamda kiskardesimi sebebini bilmedigim bir nedenden dolayi tekerlekli sandalyede sürerken kocaman bir kus gelior kiskardesimin direk yüzüne saldirio, kiskardesim hereket edemior öylece duruor, agzi yüzü kan icindeydi :KK43:, ne anlama gelior bu

kardeşinizin herhangi bir engeli varmı? yoksa sadece rüyandamı engelli gördün?

merhaba rica etsem benim tarot falıma bakabilir misin? merak ettiğim şey şuanda birlikteliğimi sürdürdüğüm erkek arkadaşımla mutlu sona ulaşabilecek miyiz.:26:

Sadece Rüyamda engelli gördüm

kardeşin sıkıntılı dönemden geçebilir, üzülebilir.
etrafında farkına varmadığı onun iyiliğini istemeyen insanlar var. birilerinin hainliğini görebilir.
lakin bunları kısa sürede atlatacak.
ve kardeşine söyle bol bol dua etmesi gerekiyor.

kardeşin sıkıntılı dönemden geçebilir, üzülebilir.
etrafında farkına varmadığı onun iyiliğini istemeyen insanlar var. birilerinin hainliğini görebilir.
lakin bunları kısa sürede atlatacak.
ve kardeşine söyle bol bol dua etmesi gerekiyor.

Canım canım canım nerdesin:KK43:

Bir arkadaşımın benim için gçrdüğü rüyarı anlatmak istiyorum, çok etkisinde kalmış ve bana hemen anlattı.
Evleneceğim insanı, adına soyadına, tipine, kaşına, gözüne, giyimine, işine gücüne kadar her şeyi görmüş.
Gördüğü adam "ben maviyi çok seviyorum, zor ikna ettim benimle evlenmesi için" demiş ona.
Her ayrıntıyı hatırlıyor, çok net görmüş. Gördüğü ismi arattık ama bir şey bulamadık :KK1:
Yorumlayacak olan var mı:21:

bakamayacağım, canım çok sıkıldı oysaki kendi falımın bile fotolarını çekmiştim.
kusura bakma emi başka zaman :KK14:

esmer maillerde gordum bana ozel mesaj atmaya calısmışsın ama mesaj kutum doluymuş bı sıkıntın yoktur inşallah(mesaj kutumu bosalttım):26:

X