Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

Son düzenleme:

canıım görmemişim kusura bakma.
sen yine aşırı sıkmışsın kendini çevrende buna sebep oluyo canım dinleme şu insanları boşver bi ya gerçekten..
dileğin olucak dileğin bir erkekle ilgili:KK34:
kavuşma var merak etme hiç sen.sabret biraz sıkmadan canını olur mu?
bir yolun var o yoldan sonra kavuşma.bu yola sen o kadar sıkılarak o kadar olumsuz gidiceksin ki ama sonu olumlu.
küçük küçük haberlerin var geçmişten beklediğin haberler..bazısı iyi bazısı kötü
bak çok fazla dedikodu dönüyo canım.ailende de dönüyo bunlar senin arkandan da senlede konuşan o kadar insan var ki..takma kimseyi
aileden birinin senden özür dilemesi var.zamanında sana kötülük yapmış biri içine oturmuş bişey.yakın zamanda bu özür.bi bayan gibi geldi bana ama tam bilemedim.karşısında o kadar diksin ki maşallah:)
herşey inşallah güzel olur canım benim

canıım görmemişim kusura bakma.
sen yine aşırı sıkmışsın kendini çevrende buna sebep oluyo canım dinleme şu insanları boşver bi ya gerçekten..
dileğin olucak dileğin bir erkekle ilgili:KK34:
kavuşma var merak etme hiç sen.sabret biraz sıkmadan canını olur mu?
bir yolun var o yoldan sonra kavuşma.bu yola sen o kadar sıkılarak o kadar olumsuz gidiceksin ki ama sonu olumlu.
küçük küçük haberlerin var geçmişten beklediğin haberler..bazısı iyi bazısı kötü
bak çok fazla dedikodu dönüyo canım.ailende de dönüyo bunlar senin arkandan da senlede konuşan o kadar insan var ki..takma kimseyi
aileden birinin senden özür dilemesi var.zamanında sana kötülük yapmış biri içine oturmuş bişey.yakın zamanda bu özür.bi bayan gibi geldi bana ama tam bilemedim.karşısında o kadar diksin ki maşallah:)
herşey inşallah güzel olur canım benim

bu kavuşma normal görüşmemi yoksa tamamen gelmesimi. o küs olduğum kişi onun tarafında olabilirmi?
bide zaman gördünmü kavuşmanın :KK43:

Son düzenleme:
bu kavuşma normal görüşmemi yoksa tamamen gelmesimi. o küs olduğum kişi onun tarafında olabilirmi?
bide zaman gördünmü kavuşmanın :KK43:

yok gerçek kavuşma sarılma var.zaman göremedim canım ama dileğin sanki bu ve hızlı oluyo çıkmış. ben hiç zamana göremem canım
evet akrabalardan biri bu canım onun tarafından:KK34:

bende bir tarot isteyebilirmiyim.ayrıldıgım toprak burcu sevgilimle tekrar görüşme bulusma imkanımız olacakmı beni arayacak mı ilerisi için neler söyleyebilirsin.onunla evlenmek istiyorum mümkün görünüyormu ? çok merak ediyorum neler görünüyor neler hissediyorsun.

bakarsan cok sevınırım sımdıden teekkurler

Son düzenleme:
banada bakarmısın rıca etsem bebegım olcakmı dıye bırde 13 gun once 9 hatalık bebgımı kaybettım karnımda öldu bu hafta bır ruyamde bebgım olmus cok guzel bıbebek emzırıyorum onu bana bakıp gulumsuyo dun gece ruyamda hastanede dogum yapıyorum ıkız bebk doguruyorum ama olu doguyolar anlamı nedır acaba tesekkur ederım

canım merhaba yeni gördüm mesajını çok teşekkür ederim :)
ben erkek arkadaşımla genel olarak baktırmak istemiştim tarot..
söz, nişan vs. ne zaman olur merak edeiyorum..
eğer gerekiyorsa benim başak onun terazi burçlar :)

Son düzenleme:
canım merhaba yeni gördüm mesajını çok teşekkür ederim :)
ben erkek arkadaşımla genel olarak baktırmak istemiştim tarot..
söz, nişan vs. ne zaman olur merak edeiyorum..
eğer gerekiyorsa benim başak onun terazi burçlar :)

:) canım bir süredir tarot bakmıyorum bir süre daha bakmayacağım.

kahvenin resimlerini koy bakarım ben :KK16:

X