Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

esmer şeker ,hayırlara vesile olsun ben bir rüya gördüm ,bir tren kazası gibi kucağımda bir erkek bebek,hadi uyan teyzecim diyorum,derken annesi geliyor,kucağında bir kız bebek,elini uzatıyor,bebeğini alıyor..hayrolsun....nasıl bir rüya avcaba..

ya tuhaf bi rüya gördüm ben.merak ettim nası yorumlucanız.rüyamda bir canta görüyorum ve satıcı kız bu cok farklı bi canta dıyo 750 tl diyo giyebiliyosun yeni cantalar böyle yeni üretildi diyo bana cantayı bana mont gibi giydirdi giydim ellerimi cebime soktum cantanın gözüymüş onlar.dizime kadar geliyodu boyu ama bıldıgın mont cantaymıs o.yelek gibi işte giydim yanı cok kaba dıyodum ama yeşildi rengi tek renkti.deriiydi.aklıma takıldı cok degısık bi rüyadı ne demek sizce.

canım kafanda düşündüğün biri var hayatının tam ortasında bu düşünce..bildiğim için demiyorum falda direk çıkmış:)
ama bak temiz sonu hep diyorum bunu zamanı var
sen bir yola gidiyosun bu adamı görmeye gidiyosun bir kaç kere görüşüyosunuz.
sonra sarılmanız var bence sonu iyi yani o yüzden.
bu sarılma 2 faldır çıkıyo çünkü.
bu sefer falın sıkıntılı çıkmamış hayreet:)
canım bu olay bu erkekle ilgili yani biraz sıkabilir seni hani tam olucakken olmayabilir biraz yıpranabilirsin yada yıpranıyosun zaten ama oluyo hiç merak etme o yüzden.
bak bi kadın var saçı tepeden toplu orta boylu.bu hep sizi izliyo.kocanla seni yani.bu durumun sonucunun güzel olmasınıda istemiyo aslında ama sana istiyomuş gibi davranıyo.bu akrabalarından biri ki bence kocanın tarafından.
bu kadının nazarı ve kötülüğü o kadar büyük ki zamanında büyük bi kötülük yapmış biri bu.
kocan için gidiceğin bu yolda 4 haberin var.2si peşpeşe gelicek.biri kocandan kalp var yani diğeri bu istediğin büyük bir haber.
saçı yine toplu ama hafif tombul bir bayandan çok yakında göreceğin bir yardım var resmen yardım eli uzatıyo sana iyi biri için rahat olsun.
bu kadın çok ağladığın bi zamanda yardım edicek sana bu sıralar ağlama krizine girebilirsin.
aile içinde dedikodu çok fazla.ağzı olan konuşuyo derler ya o tarz.hiçbirini takmamalısın bence boş laf çoğu.
bu erkek için bi yola gidiceksin dedim ya ilk sefer üzülerek dönebilirsin bak zaten istediğin gibi başta olamayabilir dedim de yine gördüm söyliyim dedim.sonrası güzel olucak öyle geliyo bana

sıkıntılarınız varsa kısa süre sonra atlatacağınıza, yeni güzel bir haber alacağınızı işaret eder.
Allah hayırlara çıkarsın

canım bu dediğini anlamadım, onun yanından üzülerek mi döneceğim yoksa onun için uğraştığım şeyler içinmi?
zaten çok sıkıntılıyım ağlayıp duruyorum.
birde o kötülük yapan kadın bana yine bir zararı olacak mı

bu sana zarar vermiş ama izliyo hala seni canım.
baya büyük bir zarar hatta.
sen ilk üzülüceksin bu konuda uğraştığın şeylerden yanına gidişin konuşmalarınız var ve üzülerek dönmen var.bunu bir sonuçtan ötürü hissetmedim ben genel olarak öyle olur ya hani o bakımdan.
ama bir süre sonra sarılmanız var sizin.bu bir gidiş yani sık sık görüşmeler var.
olucak sen sabret

ne yani yine zararmı verecek kız anlamadım desene şunu :S

Son düzenleme:
sağol canım çok teşekkür ederim :)

ni demek.
iyi bakamam ama olsun az buçuk görüyorum:)
sıkıldın mı ekle sen karşılıklı olmak zorunda değil canım biliyosun
ben sıkıldım mı sarıyorum sana mesaj atıyorum fal bak diye yalvarıyorum hahahha.
öptüm çok seni yatayım ben bugünkü online falımdan sonra beynim dinlensin:)))

ne yani yine zararmı verecek kız anlamadım desene şunu :S

hayıııııııır bu zarar vermiş sana canım ve zararını izliyo uzaktan.
hep takip ediyo seni vallahi.
bu kadın başkasına yada artık sana konuşuyosan yaptıklarının tersine konuşuyo
mesela bi iş için bütün kötülükleri yapar sonrada inşallah o iş olur der ya bazıları buda öyle 180 derece dönmüş gibi kpnuşuyo ama sakıın kanma böyle konuşmasına duyuyosanda eğer
iyi biri değil bu kadın ve ne zararı dokunduysa hala daha çok dokunsa keşke diye içinden geçiriyo.

hem teşekkür hem soru aynı anda olmayınca sildim kuzu yanlış anlama

çok teşekkür ederim tatlım, yat sen yoruldun. öpüyorum bende seni

vardı çekememezlik kestirip görüşmeyi attım Allah'ından bulsun öyle insanlar.Rabbim bilsin herşeyi.

seni yordum tatlım kusura bakma,gönlüne göre olsun herşey

vardı çekememezlik kestirip görüşmeyi attım Allah'ından bulsun öyle insanlar.Rabbim bilsin herşeyi.

seni yordum tatlım kusura bakma,gönlüne göre olsun herşey

kız olur mu öyle şey ne yorması saçmalamaaa:)
öpüyorum çok bende sor sor tarot kartları mı alsam bende
aslında akrep burcuyum hislerim kuvvetlide bu falı pek beceremiyorum henüz.

kız olur mu öyle şey ne yorması saçmalamaaa:)
öpüyorum çok bende sor sor tarot kartları mı alsam bende
aslında akrep burcuyum hislerim kuvvetlide bu falı pek beceremiyorum henüz.

senin hislerin güçlü, sen al ben sana öğretirim ne olcak kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…