- 30 Kasım 2009
- 1.155
- 68
-
- Konu Sahibi Cardialgia
merhaba chloes, özelde bulamadım mesajını tekrar atarsan sevinirim.
kızlar kusura bakmayın ayağımı burktum ve şuan bayağı sancı çekiyorum. bugün 2 kişiye bakacağım.
geçmişolsun canım................
esmer bende bekliyorum:86: sabırsızlıkla..........:84:
kızlar kusura bakmayın ayağımı burktum ve şuan bayağı sancı çekiyorum. bugün 2 kişiye bakacağım.
merhaba ikiz, hayalini kurduğun ve gerçekleştirmek istediğin bir takım gereklilikler var. 1 kişiden alacağın destekle bir hayalini gerçekleştireceksin.
alacağın sevinçli haber seni çok mutlu edecek, bazı konularda kararsız kalsan da sonuç senin için iyi olacak. çevrende bir olaya karşı sessiz kalmışsın.
bir araba, eşya ( maliyeti büyük) gördüm. para yönünden rahatlayacağın bir döneme girecek. beklediğin haberleri kısa zamanda olumlu bir şekilde alacaksın.
herşey gönlünce olsun...
ailenizde sıkıldığınız bazı konulardan feraha çıkacak. iş ve beklentilerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayacaksınız, bu konuda birisinden destek görebilirsiniz. bu duruma ailenizde sevinecek.
hayırlı olsun.
Ben de sıraya girmek istiyorum. Özelden bilgilerimi atıyorum şimdi.
adım handan. 20.03.77 doğumlyum. aşk hayatım için bakarmısın..bekarım..
bende tarot için sıraya girdim.. sormak istediğimi özelden gönderdim..
Bir çok kişi istiyor ama esmer buna rağmen baştan savma bakmıyor tarota.. o yüzden kendisine kocaman bir alkış
kimse alınmasın darılmasın sitem etmesin kızcağıza
esmer_ şekerim bende sıraya girmek istiyorum ..8 senedir evliyim bebek özlemi çekiyorum bebeğim olacakmı çok merak ediyorumadım nurcan ,15.05.1984 doğumluyum
şimdiden yorumun için teşekkürler
canım bende sıraya girmek istiyorummm. 2 senedir evliyim eşimle sürekli kavga ediyorum 2 kere kadın hastalıklarından ameliyat oldum bebeğim olacak mı acaba şimdiden çok teşekkür ederimmm
esmersekerim müsaitsen bana cvp yazabilirmisin herzaman burda olamıorumdaaa
özelden bilgileri atıyorumm bendee
anneee iyi olacak hastanin ayagina doktor gelirmisbende istiyorum bende :90:ben cok zor bi sinav maratonun icerisindeyim acaba basarabilcekmiyim diye sorcaktim hepsi sinavlairmi alip mezun olabilcekmiyim bu yil temmuz sonuna kdr hersey bitecek mi eylule kalmadan:)9 ekim 1986 dogumluyum (bulgaristan)( ayy cok heyecanlandimm kesin kotu biseyler cikcak falimdaa ) ve boyle bi topik actigin icin cok tesekkurler
bende hala bekliorummmm nezaman sıra bize gelceeek
çok guzel bır konu arkadasım emegıne saglık.....benımde su sıralar saglık problemlerım var ve ne olacagını merak edıyorum bana da fal bakabılırmısın canım....
Canım banada bakarmısın tarot
ya birde ben rüyamda çok kedi görüyorum manası ne acaba.bugece annemle yemek yiyoduk.kediler içeri girdi.annem hepsini kovdu
bende bende bende
sizden sonra da ben vardımmmm bendee bekliyorummmm
Geçmiş olsun banada torot bakarmısın
aaaa bende istiorummm lütfenn napmam gerekiyo bi bilgi felan veriyomuyuzzz :26:
Esmercim beni atlamışın amaşuan karşında hemiş bi bayan var:) mümkünse bi cinsiyet tahmini alsam:))
canım bilgilerimi yazmıştımm şuan tatildeyim yokluyorum burayı sürekli ve merakla bekliyorum.
bende baktırmak istiyorum tarot ne yapmam gerekiyor acaba
esmer şekerim kusura bakma rahatsız ediyorum tekrar..ama benim babam biraz rahatsız,4-5 aydır yatıyor...dün gece rüyasında emekli olduğu işyerine gitmiş..vede orda bir sürü et görmüş(hayvan) vede ordaki arkadaşları ordaki etlerin bir kısmıyla lahmacun falan yaptırmışlar..ama çok fazla et görmüş........yorumlarsan sevinirim....yoksa canın sağolsun......