Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

bende seni seviyorum birtanem, akşama bunu msn'de sesli olarak yanıtlayacağım....

merhaba esmer şekerim bende dün gece rüyamda eski sevgilimi gördüm bir mekanda aynı masada 5 6 kişi oturuyorduk onun yanında bir kız vardı ve bu kızla öpüşüyordu bende kalkıp gitmemek için kendimi zor tutuyordum rüyamda onu kıskanıyordum bi anlam veremedim bu rüyaya yorumlarmısın canım?

kızlar kusura bakmayın ayağımı burktum ve şuan bayağı sancı çekiyorum. bugün 2 kişiye bakacağım.

gecmis olsun cnmbana bakmasanda olur ben sinavlara calisirsam alirim biliyorum bana bagli yavas yavas ilerliyorum bakalim final cizgisine kdr kosabilcekmiyim ya da yolun yarisinda nefessiz kalip durcakmiyim:)tekrardan gecmis olsun kib cnm

Son düzenleme:
ben bi kaç gün önce rüyamda tabak gördüm 4 tane tabak vardı elimde 2si yere düşüyordu birinin kırıldıgını gördüm ama diğeri kırılmadı sanıp alırken onunda kırıldıgını farkettim anlamını söyleyebilirmisin acaba esmer şekerim :26: nerde oldugumun bi önemi varmı acaba eski çalıştıgım bi yerdeydim yanımdada tanıdık o evden yaslı babane vardı onemlı degıl falan dıyodu :26:
fal içinde mesaj atmıstım hastaymıssın sanırım çok geçmiş olsun

Merhaba,

Yine rüya yorumu:)) Annem gerçekte rahmetli olan dedeme mangalda et pişirip veriyormuş. Bunun bir anlamı var mıdır acaba?

bende çok garip bi rüya gördüm dün gece nişanlım bana telefon açıyor eski çalıştığı iş merkezinde yangın çıkmış diye bizim evde sözde oranın karşısındaymış bende camdan bakıyorum bi adam yatıyo yerde takım elbiseli sonra beni şahit olarak alıyolar elimde notebook çantası bi de pasta var pasta üç renkli beyaz yeşil ve kırmızı sonra ordan çıkıyorum yürürken notebook çantası düşüyo elimden uçurum gibi bi yere orda da biri varmış bana çantayı uzatıyor aşağısı cok aydınlık ama çok garip bi rüya

Canım ben ablam için baktırıcam onun adına yazıyorum;

Canım tarot falıma baktırmak istiyorum. 03.12.1984 doğumluyum, ismim Semra. 7 Aylık evliyim.. Evlilik hayatımla ilgili olumlu,olumsuz yaşanılacak şeyler hakkında senden bilgiler almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
merhebaaaaaaa bende şimdi
rüya gördüm her açıdan çok kötü bir rüyaydı ayrıca çok saçma
rüyamda düğüne gitmişim düğünde benimkinin düğünü başkasıyla evleniyo
benim üzerimde siyah saten bir ceket var hayatta öyle bir ceket giymem ama rüyamda giymişim annesi ceketimi çok beyeniyo heraldeki nasıl dikilmiş modeli diye ikide bir elimi kolumu kaldırtım şekline falan bakıp modelini anlamaya çalışıyo sonra annesi benim düğünde saçımı yapıyo ama nasıl bir saç iğrenç saçıma siyah saç spreyi skıyo saçımın ortasınada şerit şeklinde kalın beyaz bant şeklinde sprey sıkıyo ben hiç beyenmiyorum beyaz kısmı gizlice siliyorum sonra düğüne uzak bir akrabamız geliyor oturacak yer arıyor bende diyorum gel önüme otur tam bunu derken önümde oturan başka bir akrabam var kim olduğunu söylemeyim onun yanında oturan birisi bana onu işaret ediyo eliyle onu göstererek bak diyo oda aniden yüzünü bana dönüyo yüzünde korkunç yaşlı bayan maskelerinden var çilli bir bayan maskesi bu arada gerçekte annesi çilli biri bunun sonra maskesini çıkartıyo o bana dönmeden öncede piste gelin ve damat geliyo ama gelen damat benimki değil başkası

bu rüyayı yorumlarmısın lütfen bu arada üzerimde büyü vardı bozdurdum hoca büyü yapanı söylememişti ama ben bir rüya görmiştüm
rüyamda bana büyü yapılıyordu ve yapan olarak bu rüyadaki o maskeli kişiydi ben bu rüyanın öylesine olduğunu sanmıştım ama değilmiş
gerçek görmüşüm bu arada annemdede var oda bozduruyor hoca anneme dedi kızın gördü tecrübe edindi dedi ordan anladım gerçeği gördüğümü
17.gün annemde görecekmiş benim şimdi bu rüyayı görmem yine bununla alakalı olabilirmi nasıl bir yorum yaparsın her tarafıyla kötü
bir rüya daha yeni uyandım acayip korktum
bu arada rüyada maske olayına baktım tam beni anlatıyo

canım merhaba
ben de bu sabah bir rüya gördüm genelde rüyalarımı hatırlamam ama hatırladıklarım da çıkar. büyük ihtimal bu rüya da öyle bir rüya olacak fakat anlamını bilmediğimden yorum yapamam şimdi sana rüyamı anlatmak istiyorum rica etsem benimkinide yorumlar mısın
rüyamda ben ve dedemin olduğunu hatırlıyorum mezarlıklarda gömü arıyormuşuz. böyle ellerimle eşeleyerek arıyoruz.ama ben biraz tereddüt ediyorum dedem böyle bi istekle eşeliyor toprakları çeşitli mezarlarda. sonuç olarak gömüyü bulamıyoruz bu arada. sabah internetten baktım direk gömü olarak bi karşılık bulamadım ve mezar kazmak ölüme işaret yazıodu fakat herhalde bahsedilen kazmak kazma kürekle mezarcıların yaptığı tarzdadır diye düşündüm çünkü yaptığımız şey tam olarak kazmak eylemini karşılamıyor. bu nedenle sana özel olarak sormakistedim. çok merak ediyorum yardımcı olursan çok sevineceğim şimdiden teşekkür ederim :)

Canım ayağını burkmuşsun geçmiş olsun.. Sabırsızlıkla bekliyorum bakmanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…