- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
-
- Konu Sahibi Cardialgia
Bende bu geceki rüyamdan bahsetmek istiyorum. Rüyamda eski sözlümü gördüm. Tekrar annesiyle babasiyla beni istemeye gelmisler. Ailemi ikna etmisler ama ben istememedim sonra gittiler ve biz onlari ugurladik ve bana bakisi kizgin ve kirgindi. Hatirlayabildigim bu kadarcik...Seni seviyorum esmer_sekerim
merhaba canım, babanın biraz daha sıkıntısı devam edebilir ama geçecek. bir hayır işleyin babanın hayrı olsun bu.
Allah acil şifalar versin...
merhaba canım, babanın biraz daha sıkıntısı devam edebilir ama geçecek. bir hayır işleyin babanın hayrı olsun bu.
Allah acil şifalar versin...
esmer şekerim ne zaman bakmaya başlayacaksın canım çok merak ediyorummm:26:
bu akşam bakacağım canım... kızlar lütfen yanlış anlamayın inanın iyi değilim, naz yada başka birşey yapmıyorum. :85:
bu akşam bakacağım canım... kızlar lütfen yanlış anlamayın inanın iyi değilim, naz yada başka birşey yapmıyorum. :85:
bende seni seviyorum birtanem, akşama bunu msn'de sesli olarak yanıtlayacağım....
kızlar kusura bakmayın ayağımı burktum ve şuan bayağı sancı çekiyorum. bugün 2 kişiye bakacağım.
Canım ben ablam için baktırıcam onun adına yazıyorum;
Canım tarot falıma baktırmak istiyorum. 03.12.1984 doğumluyum, ismim Semra. 7 Aylık evliyim.. Evlilik hayatımla ilgili olumlu,olumsuz yaşanılacak şeyler hakkında senden bilgiler almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim.