Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

bende istiyoruum
20 yaşındayım 20 temmuz doğumluyum
aşk hayatımı merak ediyorum daha doğrusu olmayan aşk hayatımda beni neler bekliyor :))

merhaba ilkay, geçmişte bazı sıkıntılar yaşamış ve bazı pişmanlıkların bu kendinle alakalı birşey yaşadıklarında olabilir. içinde yarattığın sıkıntıların nedenini bazen çözemiyor kaoslar yaşıyorsun.

ben kısa bir zaman sonra aşk gördüm falında, bu aşk seni çok değiştirecek ve bu aşkla yüzük mevzuları oturup konuşulacak.

şuan sıkındığın bir kaç konuda yakın bir zaman içerisinde bir ferahlık yaşayacak ailenlede bunu paylaşacaksın.

herşey gönlünce olsun...

Son düzenleme:
bende istiyorum.. iş ve bebişle ilgili.. bir işim ve bebişim olacak mı??? çook teşekkür ederim..

uygun olursan benide sıraya al
bebek sahibi olacak mıyız?
ben beklerim

merhaba menekse, falın öyle güzel çıktık ki :) şuan içinde yaşadığın üzüntüler,çevrenden etkileşimlerin, içinde yaşattıkların kısa bir zaman sonra son bulacak.

yapacağın bir yolculuk sana çok iyi gelecek... zamana bıraktığın ve ümitsizliğe kapıldığın herşeyde bir sevinç ve huzur yaşayacaksın.

bebek gördüm, biraz zaman sonra ama bu bebekle evinizde bir bereket ve aşk var. eşinle aranda ki bağ daha da güçlenecek, maddi anlamda güzel gelişmeler yaşayacaksınız.

güneş sizin için doğacak, herşey gönlünce olsun

32.sayfadayım esmerim. ilk sıradaydım..bakarmısın..20.03.77liym.bekarım. biryle tanılacakmıyım. evlilik varmı bakarmısın...

Merhaba esmer şekerim, vakit ayırıp ilgilendiğin için çok teşekkür ederim
yüreğine ve ağzına sağlık

geçmişte yaptığım bir hata var evet yani hata değilde pişmalığını yaşadığım ve her aklıma geldiğinde keşke demeseydim dediğim bir olay var ,evet her defasında çok pişman oluyorum

arada sırada dediğin gibi içime bir hüzün çöker sebebini bilmem
ama oturup ağlatır beni

şuanda görüştüğüm biri var sevgilim değil ama yüzük meselesini bile konuştuk yani bildin hakikaten :)

yakında sınava giricem üniversite sınavına
inşallah hayırlısıyla iyi bir haber veririm aileme

tekrar tekrar teşekkür ediyorum

anneee iyi olacak hastanin ayagina doktor gelirmis bende istiyorum bende :90:ben cok zor bi sinav maratonun icerisindeyim acaba basarabilcekmiyim diye sorcaktim hepsi sinavlairmi alip mezun olabilcekmiyim bu yil temmuz sonuna kdr hersey bitecek mi eylule kalmadan:)9 ekim 1986 dogumluyum (bulgaristan)( ayy cok heyecanlandimm kesin kotu biseyler cikcak falimdaa ) ve boyle bi topik actigin icin cok tesekkurler

Son düzenleme:

ELİNE DILINE YUREGINE SAGLIKKKK
hıc beklemedıgım seylerı yazmıssın.ıcımı ısıttı yazdıkların çok çok çok tşk ederım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…