Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

Arkadaslar ben cok garip bir fal turu kesvettim. Henuz test etmedim ama en yakin zamanda kisa vadede olabilicek seyi sorup denemek istiyorum, ama gariptirki cok etkilendim bu olaydan :)

Elinize bir pecete aliyorsunuz, sigara kulune basmadan once bu peceteyi sorunuzu soruyorsunuz. Beni beni ne zaman arayacagini sordum. Ne gariptirki benimkine benzeyen bir yuz ortaya cikti ve kardeside ona cok benzedigi icin ikisi yan yana cikti. Kalbin yaninda bir zarf (mesaj yada mail yoluyla bir mesaj gondericek) Tarih olarak belirgin 13 ve saat 3'u veren bi zaman gordum.. ben evdeyken alicagim bir mesaj bu buyuk olasilikla. Isiyle alakali bir gelisemeyide beraberinde benimle paylasacagini gordum. Ayrica ben uzaktayken bu mesaji aliyorum kizlar, zaten bu tarihte Istanbul'da degilim.

Cok heyecanlandim ve umarim bu fal ise yarar :p

teşekkürler, elimdeki liste bitince yeni grubu alacağım...
kafanıza takılan birşeyi sorabilirsiniz ama unutmayınız 1 soru sorabilirsiniz.

ben yaklasık 1 ayonce bıten ılıskımle ılgılı ayrılık kararının dogrumu oldugunu sormak ıstıyorum.
ayrılan taraf bendım.ama sankı o karsıma cıkabılecek en ıı ınsandı.ılıskımız dısında olusan sorunlarla ayrıldık yardımcı olursanız cok sevınırım..
buarada ayrıldıktan sonra cok fazla onu ruyamda gordum hep ruyanın bıyerlerı alyansa baglanıyodu.bılınc altımın bı oyunumu varmı bı anlamı bılemıyorum.sımdıden cok cok tsk ederımmm

BUNLARI YAZMISTIM.
sımdı 4 ayı gectı
o boğa ben yengec burcuyum.3.5 yıl cıktık cıkmaya basladıgımız tarıh 12.08.07
ıkımızde 86 lıyız bızım gelecegımız varmı? bakarmısın cok bekledım ve cok ıhtıyacım var

esmer_sekerim ben soru sormak istiyorum benimkisi istanbula yerleşebilecek mi? ilişkimiz ilerleyen zamanda nasıl bir boyut gösterecek?

Bende istiyorum esmer şekerim.....:KK59:........çok sıkıntılı bir bekleme sürecindeyim.:KK14:..benim içinde birşeyler söyleyebilirmisin?:26:ne istiyorsun bilgi olarak?:KK34:

bende tarot için sıraya girdim.. sormak istediğimi özelden gönderdim..

Bir çok kişi istiyor ama esmer buna rağmen baştan savma bakmıyor tarota.. o yüzden kendisine kocaman bir alkış :KK19:

kimse alınmasın darılmasın sitem etmesin kızcağıza :KK69:

esmer_ şekerim bende sıraya girmek istiyorum ..8 senedir evliyim bebek özlemi çekiyorum bebeğim olacakmı çok merak ediyorum :KK49:adım nurcan ,15.05.1984 doğumluyum
şimdiden yorumun için teşekkürler :KK16: :KK16: :KK16:

Son düzenleme:
canım bende sıraya girmek istiyorummm. 2 senedir evliyim eşimle sürekli kavga ediyorum 2 kere kadın hastalıklarından ameliyat oldum bebeğim olacak mı acaba şimdiden çok teşekkür ederimmm:KK17::KK17::KK17::KK16::KK16::KK16::KK16:

Arkadaslar ben cok garip bir fal turu kesvettim. Henuz test etmedim ama en yakin zamanda kisa vadede olabilicek seyi sorup denemek istiyorum, ama gariptirki cok etkilendim bu olaydan :)

Elinize bir pecete aliyorsunuz, sigara kulune basmadan once bu peceteyi sorunuzu soruyorsunuz. Beni beni ne zaman arayacagini sordum. Ne gariptirki benimkine benzeyen bir yuz ortaya cikti ve kardeside ona cok benzedigi icin ikisi yan yana cikti. Kalbin yaninda bir zarf (mesaj yada mail yoluyla bir mesaj gondericek) Tarih olarak belirgin 13 ve saat 3'u veren bi zaman gordum.. ben evdeyken alicagim bir mesaj bu buyuk olasilikla. Isiyle alakali bir gelisemeyide beraberinde benimle paylasacagini gordum. Ayrica ben uzaktayken bu mesaji aliyorum kizlar, zaten bu tarihte Istanbul'da degilim.

Cok heyecanlandim ve umarim bu fal ise yarar :p

ilk defa duyuyorum nedir bu falın kaynağı biliyormusunuz? :26:

canım ben yazayım
erkek arkadaşımla ilgili geleceğimiz nolcak

bende istiorum.......:KK66:

bende istiyoruum :KK64:
20 yaşındayım 20 temmuz doğumluyum
aşk hayatımı merak ediyorum daha doğrusu olmayan aşk hayatımda beni neler bekliyor :))

Ben de sıraya girmek istiyorum. Özelden bilgilerimi atıyorum şimdi.

uygun olursan benide sıraya al
bebek sahibi olacak mıyız?
ben beklerim

BUNLARI YAZMISTIM.
sımdı 4 ayı gectı
o boğa ben yengec burcuyum.3.5 yıl cıktık cıkmaya basladıgımız tarıh 12.08.07
ıkımızde 86 lıyız bızım gelecegımız varmı? bakarmısın cok bekledım ve cok ıhtıyacım var

esmer_sekerim ben soru sormak istiyorum benimkisi istanbula yerleşebilecek mi? ilişkimiz ilerleyen zamanda nasıl bir boyut gösterecek?

Bende istiyorum esmer şekerim.....:KK59:........çok sıkıntılı bir bekleme sürecindeyim.:KK14:..benim içinde birşeyler söyleyebilirmisin?:26:ne istiyorsun bilgi olarak?:KK34:

bende tarot için sıraya girdim.. sormak istediğimi özelden gönderdim..

Bir çok kişi istiyor ama esmer buna rağmen baştan savma bakmıyor tarota.. o yüzden kendisine kocaman bir alkış :KK19:

kimse alınmasın darılmasın sitem etmesin kızcağıza :KK69:

esmer_ şekerim bende sıraya girmek istiyorum ..8 senedir evliyim bebek özlemi çekiyorum bebeğim olacakmı çok merak ediyorum :KK49:adım nurcan ,15.05.1984 doğumluyum
şimdiden yorumun için teşekkürler :KK16: :KK16: :KK16:

canım bende sıraya girmek istiyorummm. 2 senedir evliyim eşimle sürekli kavga ediyorum 2 kere kadın hastalıklarından ameliyat oldum bebeğim olacak mı acaba şimdiden çok teşekkür ederimmm:KK17::KK17::KK17::KK16::KK16::KK16::KK16:

sıradakiler bitsin öyle alacağım gelenleri... unutmayın 1 soru !!! çünkü kendi sitemde bakımlarımı ihmal edemem :KK71:

Son düzenleme:
esmerşekerim ilk yazanlar arasındayım arada kaynamayayım :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
tamam canım geri dönüp bakacağım...

yanlız hepinize aynı anda bakamam, dedim ya kendi bakımlarım var buradan ayrı onlara genel ve daha detaycı yorumlar yapıyorum.
bu yüzden buraya çok zaman ayıramıyorum.

Son düzenleme:
canım ben yazayım
erkek arkadaşımla ilgili geleceğimiz nolcak

merhaba juno, erkek arkadaşınla aranızda büyük sorunlar görmedim. evliliğe yürüyen bir beraberliğiniz var. erkek arkadaşında bir başarı söz konusu okul veya iş... bazı dönemle gereksiz sıkıntılara düşebiliyorsun çok düşünmekten kendini. tercihlerin var ve karamsarlıkların. sevgilinle arada ufak sürtüşmeleriniz var lakin ilerleyen zamanlar da kısa bir ayrılık bile diyemeyeceğim bir durum yaşayabilirsin,geçici ama... maddi açıdan rahatlamalar var... :KK31: herşey gönlünce olsun...

X