Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

Meraba canım..

Ya ben daha 17 yaşındayım.. Fakat şöyle bişey var ki rüyalarımda hep bilinç altımdakileri görüyorum. Yani o gün ne yaşadıysam ne konuştuysam onları görüyorm.. Onun dışında farklı hiçbir şey görmüyorum.. Bazende rüyamda kimi gördüysem öbür gün o kişiyle ilgili bir konuşma geçiyor farkında olmadan okadar. Ama neden böyle oluyor hep bilinç altı...?

Birde tarot falıma baktırmak istiyorum.. Ne tür bilgiler istiyorsun, söylersen hemen söyleyebilirim ve sorularımıda yöneltirim.. İlgilenirsen cok sevinirim şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
kızlar herkese merhaba,

yarın için 2 kişi alacağım....

sonra haftaya kadar yokum bilginize...

sadece 1 soru sorabilirsiniz! lütfen neyle ilgili olduğunu açıkça belirtin. örn: evli, bekar, eş, sevgili, iş, vs...

Merhaba,

sanırım kafana fazlaca takıyorsun, yoğun yaşıyorsun duygularını....

biraz rahatlat kendini, bu aşırılık seni bir zamandan sonra bunaltır...

6. hissin kuvvetli sanırım bence bir gözden geçir

Son düzenleme:
Canım ya gerçekten bi cümleyle içimi okudun. Evet herşeyi çok yoğun yaşıyorum ve en ufacık şeyi kafama cok takıyorum..

Bu arada tarot falıda baktırmak istiyorum ben... Sorumda şu; 17 yaşındayım ve 1,5 yıllık bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz. İleriye dönük olarak neler yaşayacağız, birlikteliğimiz ne kadar sürecek yani ilişkimiz hakkında ileriye dönük neler olacak.. ? eğer bakarsan cok ama cok sevinirm. Şimdiden teşekkürler canım

canım ben yazayım
erkek arkadaşımla ilgili geleceğimiz nolcak

bende istiyoruum
20 yaşındayım 20 temmuz doğumluyum
aşk hayatımı merak ediyorum daha doğrusu olmayan aşk hayatımda beni neler bekliyor :))

merhaba canım,

ilişkinde huzursuzluklar yaşamışsın bir dönem ayrılıklar gördüm kısa dönemli, olmamışsa da olabilir.
çevrenizden fazlasıyla etkileniyor, olmadık şeylere sıkılıyorsunuz.
sizin ayrılmanızı isteyecek olan insanlar olacak biraz mücadeleden sonra dönüşler, pişmanlıklar ve afettmeler var. bu olayların ardından yüzükle ilgili bir gelişmeler yaşanacak.

geleceğe yönelik maddi açıdan bir güç gördüm, resmi bir yerle ilgili (okul, mahkeme, vs..) bir yerden yaşayacağın olumlu gelişme ailen ve senin aranda bir sevince yol açacak...

ilişkinde baskılardan ve tedirginliklerinden kaçman senin için ve aşkın için daha hayırlı olacak gibi gözüküyor...

herşey gönlünce olsun...

Evet gerçekten %80 'ini bildin canım.. Kısa süreli ayrılıklar, sıkıntılar gerçekten yaşadık hemde en sonuncusu yaklaşık 1 hafta önce yaşandı ve hep ufak tefek sorunlar ve başka insanlarda etkiliyor tabi. Bu aralar okulda para sıkıntım cok bide çok saol canım gerçekten şaşırdım yüreğine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…