Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

Merhaba. Ne güzel bir topicmiş yeni gördüm. Karşılıksız yardım,Allah gönlünüze göre versin yahu :)
Ben de rüyamı yazayım,dün gece gördüm. Fırsat bulunca yorumlarsanız sevinirim.

Rüyamda başbakan(pek de haz etmem halbuki kendisinden :)) bize kız istemeye gelmiş. Arkasında bir sürü insan. Sakallı,cübbeli adamlar var. Kimi istemeye geldiklerini hatırlamıyorum(boşta kız da yok aslında) son derece hürmet gösteriyorum,bizi onurlandırdınız diyorum ancak içeri alamıyorum. Onlar bekleyeceklermiş biz annemle akşama kadar hazırlık yapacakmışız. Kapının önünde bırakıyorum onu ve arkasında ki bir sürü insanı..

Benim rüyalarımdan roman olur,bu da böyle işte :))

merhaba juno, erkek arkadaşınla aranızda büyük sorunlar görmedim. evliliğe yürüyen bir beraberliğiniz var. erkek arkadaşında bir başarı söz konusu okul veya iş... bazı dönemle gereksiz sıkıntılara düşebiliyorsun çok düşünmekten kendini. tercihlerin var ve karamsarlıkların. sevgilinle arada ufak sürtüşmeleriniz var lakin ilerleyen zamanlar da kısa bir ayrılık bile diyemeyeceğim bir durum yaşayabilirsin,geçici ama... maddi açıdan rahatlamalar var... :KK31: herşey gönlünce olsun...

esmerim şekerim çok teşekkür edeerim canımmmm :KK54::KK54::KK54::KK54:

elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum. kendimce sorunlarım var. kusura bakmayın bazen tam olarak veremiyorum kendimi. tekrar başlayacağım bakmaya.

çok guzel bır konu arkadasım emegıne saglık.....benımde su sıralar saglık problemlerım var ve ne olacagını merak edıyorum bana da fal bakabılırmısın canım....:KK71:

Canım banada bakarmısın tarot

ya birde ben rüyamda çok kedi görüyorum manası ne acaba.bugece annemle yemek yiyoduk.kediler içeri girdi.annem hepsini kovdu

anlıorum esmerşekerim.bakıcaın zaman hangi bilgilere ihtiacın olduğunu sölersen sewnirm..epeydirde bekliorumm umarrrım en kısa sürede bakabilrsin

Merhaba. Ne güzel bir topicmiş yeni gördüm. Karşılıksız yardım,Allah gönlünüze göre versin yahu :)
Ben de rüyamı yazayım,dün gece gördüm. Fırsat bulunca yorumlarsanız sevinirim.

Rüyamda başbakan(pek de haz etmem halbuki kendisinden :)) bize kız istemeye gelmiş. Arkasında bir sürü insan. Sakallı,cübbeli adamlar var. Kimi istemeye geldiklerini hatırlamıyorum(boşta kız da yok aslında) son derece hürmet gösteriyorum,bizi onurlandırdınız diyorum ancak içeri alamıyorum. Onlar bekleyeceklermiş biz annemle akşama kadar hazırlık yapacakmışız. Kapının önünde bırakıyorum onu ve arkasında ki bir sürü insanı..

Benim rüyalarımdan roman olur,bu da böyle işte :))

ailenizde sıkıldığınız bazı konulardan feraha çıkacak. iş ve beklentilerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayacaksınız, bu konuda birisinden destek görebilirsiniz. bu duruma ailenizde sevinecek.
hayırlı olsun.

:KK70:

rüyamda lacivert-gece mavisi çok güzel bir elbise giymişim ve ben ben değildim sanki ama çok hoş görünüyordum yüzüm bana benzemesede.

X