Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

Biliyorum çok geciktim ama iyi değilim arkadaşlar kusura bakmayın.biraz sabredin lütfen.bu ruh halinde bakamam,size yardımcı olamam.bilirim anlarsınız beni :KK14:

Canım uzun süredir seni görmeyince güzel bir yoğunluk içindesindir diye düşünmüştüm.Her ne kadar üzülme desemde fayda etmeyecektir.Mutlak bundada vardır bir hayır.Şimdiki üzüntülerin gelecekteki mutlulukların olacaktır inş.Kendine dikkat et....Burayada ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman gel.Öpüyoruz seni

Bugunki ruyam cok enteresandi, bi ciftlikteyiz, sonra tarlaya gidiyoruz her taraf yesil salkim salkim verim var ve ortasindan geciyormusuz, sonra ne hikmetse birisi (tarlada calisanlardan biri sanirim) peynir asmis, ve gidip aa cok acikmistim zaten bana kismetmis biraz ucundan aliyim diyorum ve agzima atiyorum bi parca :) derken yanina bakiyorum bir suru yumurta.. annemlerede sey diyorum o esnada, ben bundan yedim ama parasini birakiyim, yanlis anlamasinlar, adamlarin erzaklari sanirim diyip ordan uzaklasiyoruz.

iyiyim cok mersi,siz?Bu ara takip etmeye calisiyorum ama yoksunuz,sanirim..Nedenini tam anlamasamda ruhunuza bol mutluluk dilerim..saka biyana kisa sürede kendinize gelirisniz insl..

iyi dileklerin için teşekkürler cilekk en kısa zamanda bakımlara başlayacağım elimden geldiğince....

Son düzenleme:
:KK71:
simdi ben son bir kac haftadir hep birbirine cok benzer rüyalar görüyorum üzerinden biraz zaman gecenleri yüzeysel anlatabilirim cünkü untuyorum hepsini ;
bi keresine rüyamda hamileymisim ama hamile oldugumu hic bilmiyorum üzerimde beyaz bi elbise varmis sanki gecelik gibi biseydi yanimda birileri var ama kim bilmiyorum oturdugum yerden kalkiyorum bi bakiyorum karnimda islak islak kanlar var karnim kaniyo aaa diyorum ben düsük yapiyorum galiba ( burda sunu duydum kan rüyayi bozuyormus galiba pek önemsememistim)
ikincisi ise yine hamileyim bi bebegim oluyo sarisin mavi gözlü bi bebek ayy cok tatliymis diyorum onu cok seviyorum
3. sünde ise yine hamileyim 5.5 aylikmis bi bakiyorum doguruyorum icimden yasamayacak kesin diyorum cok erken dogdu Allahim yardim et diyorum ve cook üzülüyorum
bu tekrarlanan bi rüya gibi geldi bilmiyorum cocuk düsünmüyoruz 2 tane var allah bagislarsa,
gecen gördügüm bi rüya da da
biz büyük ve genis bi apartmandaymisiz balkonlarida öyleymis, balkondayiz bi bakiyorum herkes balkonuna saksilara domates bilmem ne ekmis aaa diyorum bizde yapalim yapiyorum bide asagiya inip bahceyede ekmek istiyorum kayin validemde yanimda anne diyorum buranin capalanmasi lazim capa varsa bi getirirmisin diyorum oda gerek yok diyo yine israr ediyorum sonra bana kiziyo sanki kalbi rahatsizlaniyo kalbini tutuyo hastaneye gidiyo öyle gördüm
bakalim ne diyiceksiniz bu arada gecmis olsun canim :KK71:

ESMER SEKER aramıza donecegın haberını aldım cok sevındım
okadar ıhtıyacım varkı... ıı olmana ayrıca sevındım.sımdıden hosgeldın..

Merhaba
bende tesadüfen bugün gördüm burayı
ve iki rüya var yazmak istediğim
birisini kendim gördüm bu gece

rüyamda hayrolsun inşallah Bangladeşteymişim
bana sorsanız haritada yerini bilmem:KK1:
ama rüyamda oradaymışım ne alakaysa
neyse orada trene binip bir yere gitmem gerekiyormuş ve biniyorum
tren o kadar hızlıydı ki bi yan yatıyo bi düz gidiyo
çok tuhaf yerlerden geçti ve karanlıktı
kocaman mağaraların içinden geçtik gittik
çok korkmuştum ama sonunda trenden sağ sağlim indim