Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

ben ilk listedeydim ama hala bekliyorum ne zaman bakılacağını söylesenizde bizde beklemesek keşke

topik artık kapandımıı kimse açıklama yapmıyorkii

uamrım herşey yolundadırrr....:44:

rüyamda şuandaki evlenmeyi düşündüğüm yanibir süredir birlikte olduğum kişinin evine giderken gördüm kendinmi.ablamda vardı yanımda
.yürüyorduk.giderken ablam bir köprü gösterdive ordan gidelim dedi. çok ince uzun ve sağlam değildi.dere akıyordu altından.geçmek istemedim ve geçmedik.evlerine gittik.kalabalıktı ev.benm akrabalarım falanda vardı.orda bir odada annemin bana yap die bıraktığı hamuru yoğurdum.çok azdı kocaman oldu hamur.ama yoğuramadm dönüp dönüp denedm sonunda yoğuruldu.en sonda erkek arkadaşımın babası yada annesi bana yatak hazırlamş odaya.tertemizdi ama yastık küçüktü.ve birde erkek arkadaşımı görmedim hiç rüyamda.sonra uyandım.yorumlarsanız sevinirim

ben de tarot falı istiyorum lütfen lütfen lütfen lütfen ....
zamanı önemli değil, sen kafanı topla kendini iyi hisset, ben beklerim....

Selam,topiklere bakarken rastladim size.Rica etsem benide listeye alip tarot bakarmisiniz?Genel istiyorum özel bisi yok yani,simdiden tsk,ler.tarot icin tek soru sorulabiliyormus,ben ikinci bebek düsünüyorum cinsiyetine ne zaman gelicegine filan bakarmisiniz?

Son düzenleme:
esmer_sekerim bana tarotta demiştin ki 'sıkıntılı biten bir ilişkiden bir şeyler duyabilir, haber alabilirsin.' Ve hiç ummadığım anda o eski sıkıntılı ilişkimden haber aldım. Daha doğrusu ilişkimden değil ilişkiyi yaşadığım çocuktan. :86::86: Hem de hiç ummadığım bir anda. Çok mutlu olmuştum yeeaaa... Bu olay birkaç hafta önce oldu sen dedikten kısa süre sonra. Şimdi yaziim dedim.

Son düzenleme:
Biliyorum çok geciktim ama iyi değilim arkadaşlar kusura bakmayın.biraz sabredin lütfen.bu ruh halinde bakamam,size yardımcı olamam.bilirim anlarsınız beni

Biliyorum çok geciktim ama iyi değilim arkadaşlar kusura bakmayın.biraz sabredin lütfen.bu ruh halinde bakamam,size yardımcı olamam.bilirim anlarsınız beni

Hic kusura bakmayiz bakmak istemen bile cok guzeldi zaten...ben hep arada topige geldim yeni bisi var mi fal bakilmis mi diye degil seni merak ettigim icin , evet hic birimiz birbirimizi tanimiyoruz ama olsun bu birbirimize yardimci olmak istememize ,birbirimizin hakkinda ensilenmemize engel degil. Umarim en kisa zamanda kendini daha iyi hissedersin canim , fallara gelince Allah en mukemmel senaryolari yazacaktir sen endiselenme hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

Tarot falı baktırmak istiyorum. müsait olduğunuzda bana da bakarsanız çok memnun kalırım. şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…