Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

herkese iyi geceler arkadaşlar,biliyorum beklettim ama sözümü unutmadım da...
lakin işlerim vardı halletmem gereken,kafamı birşeye veremiyordum.
bu hafta herkese bakmaya çalışacağım...

NOT:ayrıca bir kez baktığıma bir daha bakmam....aradan çok uzun zaman geçmesi gerekiyor,başka başka sorularla gelmeyin lütfen,dikkate almam...

size bakmıştım.aradan uzun bir zaman geçmeden bakamam kimsenin hakkına saldırı olmasın...

Hisleri kuvvetli ablalarım bana da bi yorum yapar mısınız?

Birkaç hafta önce gördüğüm rüyam:
Ben gelinliğimi giymişim üstündeki boncuklar teker teker düşüyor. Gelinliğim çamur oluyor. Çok üzüldüm.
Sizce nasıl bir yorumu olabilir?
Bu arada 2 ay sonra evlenyorum.

Canım hayırlısı olsun sen işlerini hallet döndüğünde kafan rahat olsun yeterki herkesle ilgileneceğine eminim.

Selam
Bende sıraya girmek isterim. Bana bebek görünüyor mu yani çocugum olacak mı ve na zaman?
Bakarsan sevinirim

esmer sekerim dün sabaha karşı rüyamda eşim ben oğlum(2.5 yaşında) koltukta oturuyoruz hepimizde çok mutluyuz çünkü benim kucağımda erkek bir bebek var ama 2-3 aylık falan birde biz ailece hepimiz sarışınız ama bu bebek güzel fakat simsiyah saçları var hiç bize benzemiyor...kafama çok takıldı bu rüyayı yorumlarsan sevinirim canım

esmer şekerim bana tarot bakana kadar ben hamile kalıcam heralde

tarot torumu istiyorum...

[/COLOR]Fakat sorularımızı burdan mı yazıcaz... Sıra gelmeden önce özelden atarmsınız eksik bilgilerimizi tamamlayalım... Doğum tarihini ve doğum yerini özelden atarım o yüzden özelden haber verirseniz mutlu oluruz.
sırada kaç kişi var birde :d

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…