Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

Şimdiki sevgilimle bana evlilik görünüyor mu, teşekkürler.

Herkese merhaba,
Benim için de tarot açarmısınız? Sorum eski erkek arkadaşımla barışacakmıyım ve bu yıl söz,nişan olacak mı?

arkadaşlar geçen rüyamda fare gördüm hem de kendi renginde değil leopar desenliydiler. ben korktum filan sonra bunlar durup dururken kayboldular koltuğun altına filan girdiler. tabiri ne acaba merak ettim:)

Aynen bende bugün çok garip leopar desenli kanatlı ama minik uçan bir şey gördüm rüyamda sonra kayboldu.Birde biri kırmızı diğer gri daha önce hiç görmediği böcek işaret parmağımın ucundaydılar resmen kollarını ve bacaklarını çektim parmağımdan ve öldüler.

teşekkür ederim.. evliliğim 1,5 yıllık..... 3 aylık bebeğim var.

Eşin senin bildiğini biliyormu?Onunla konuştunmu bu meseleyi?3 aylık minik yavrunuz için oturup konuşmalısınız bence.Allah yardımcınız olsun...

Herkse merhaba.
Benim rüyalarım karışıktı.Gece kızım güzel uyuduğundan hiç uyanmadığım için uykumda bölünmeler olmadı ama rüyalarım bölündü sanki.Birinde topraklı bir yolda bir cafede tamda yolun bitimine denk gelen masada oturup köfte ekmek,yaprak sarma,ayran,tost vs yemekler yedim.Cebimde 10 lira vardı yetmeyecek diye korkrken oranın çalışanları ve sahibi beni tanıdıkları için sonra alacaklarını söylediler.
En etkileyen rüya ise bir hastanede annemin hasta olduğu düşüncesine kapılıp ağlamaktan bayılmamdı.Gerçek gibiydi kendimi kaybetmiştim.Bu rüyamın bilinçaltı korkularım olduğuna eminim.

4.sınıf olmama rağmen kpss.yi o kadar düşünmüyorum ama rüyama girdi..
sınava giriyordum çanta,bozuk para,kalem her ne varsa bırakıyorduk ama ben orda bulduğum bir bavula soktum hepsini..
sonra kağıtlar dağıtılacağında masada su şişesi kalemler kalem traş silgi ve 25 kuruş görüyorum..
diyorum bunu mnibüs parası olarak vermiş olsalar burda 1 lira minibüsler diyorum :)
sonra kağıtta aynen şunlar yazıyor..
bugün :
iyi ki doğdun :

bugün kısmına 11.10.2011 yazdım nedense
iyi ki doğdun kısmına da doğum tarihimizi yazacakmışız..

tuhaf bir rüyaydı soruları göremeden uyandım :) :)

yorumlarsanız sevinirim..
ayrıca tarot listesine de alınırsam sevinirim..
mezuniyetim ve iş durumumla ilgili bakılacaktı

Bende dün gece rüyamda, beyaz bir kağıda kelime-i şahadet'i yazmışım ve anlamını açıklamaya çalışıyormuşum. Lisedeymişim ve bütün bunları tarih sınavına hazırlık için yapıyormuşum. Sonra içeriye tarih kitabımı aramaya gidiyorum, o sırada bana ders vermeye iki öğretmen geliyo, ben onları görmüyorum ama ikiside erkekmiş, kapıdan girerken aa ne güzel bebek diyorlar. Bende bebek ne alaka ya, heralde yeğenimin eşyalarını gördüler diye düşünüyorum, öyle uyanıyorum.

Çok saçma bi rüya ama kelime-i şahadet'i yazdığımı çok net gördüm ve çok etkilendim. Bana yorumlar mısınııııızzz???
:44:

bana tarot bakarsan sevinirim.evlilik ne zaman tarih verebiliyormusunuz?birde ben sürekli elimde bir zarfın içinde yada bir kitap arasında çok para görüyorum.dolar ve türk lirası karışık..teşekkürler.

bende tarot kart rca ediyorum.benim çalışmam hakkımda hayırlımı?bana iş var mı?katipliğe çalışıyorum.olacakmı?teşekkürler şimdiden

selam esmer şeker..
canım ruyamda hamıle oldugumu gordum ama karnım yanlardan yanı basenlerden buyuyordu yanı kızmış guyaa.. hanı kız bebeklerde oyle buyurmuş ya karın o bakımdan
ne dımek acep
ben kızım olmasını cok ıstıyorum kafaya takmışlıgmdan cıkan bır sonuc olabılır mı kü :) :44:
opuyoree senı

Ayyyyyyyy
seni bulmak çok güzel
uzunca bir süre öteki topikten takip etmiştim seni

benim tek derim var o da bebiş
Dert bitmez istemediğim kadar var
ama benim kafama taktığım tek dert bu
İster bi kahve iç bak,ister bir tart aç bak,istersen sadece hisset

ama bana bi cevaap yaaaa yoksa bu haldeyim haberin olsuun

Eşin senin bildiğini biliyormu?Onunla konuştunmu bu meseleyi?3 aylık minik yavrunuz için oturup konuşmalısınız bence.Allah yardımcınız olsun...
canım konuştuk.özür diledi ve tabi bir şans istedi. ben de şuanda verdim o şansı ama
unutamıyorum, kafamdan atamıyorum.. bir derdim var bölümünde paylatım konuyu.

bu arada eser şekerim nerdesin.. canımsabırsızlıkla yollarını bekliyorum.

Bunları hissetmekte güvensizlik yaşamakta çok haklısın.Desemki unutacaksın hayır ama zamanla dahada az acıtacak ve bir gün bakacaksn hiç aklına gelmez olacak tüm bunlar.Şimdi yaşıyorsun bu duygu yoğunluğunu bu nedenle çok sıkıntıdasın.Yakınlarınla fazla paylaşmamaya özen gösterirsen ileride daha az üzülürsn.Senin affedip unuttuğun bu meseleyi onlar unutmuyor çünkü.Rabbim sizi korusun ....

Ayy alemsiniz yaaa... Bir de kahve içip sizin yerinize bakacaktı.
Yok artık.

bizim tarotlara n'oldu aceba??esmer şeker amannn sizlenmi uğaşıcamm yaa diyip vaz mı geçti bize tarot falı bakmaktan:2:

esmer şekerr gelmenii saırsızlıkla bekleyenler arasındayım...

sıraya girmişim neysekii

bu rüyanın aslını aslında sen neden gördüğünü biliyosunn kankaaa.........

herşey güzel olcak..inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…