-
- Konu Sahibi Cardialgia
Şimdiki sevgilimle bana evlilik görünüyor mu, teşekkürler.
arkadaşlar geçen rüyamda fare gördüm hem de kendi renginde değil leopar desenliydiler. ben korktum filan sonra bunlar durup dururken kayboldular koltuğun altına filan girdiler. tabiri ne acaba merak ettim:)
teşekkür ederim.. evliliğim 1,5 yıllık..... 3 aylık bebeğim var.
canım konuştuk.özür diledi ve tabi bir şans istedi. ben de şuanda verdim o şansı amaEşin senin bildiğini biliyormu?Onunla konuştunmu bu meseleyi?3 aylık minik yavrunuz için oturup konuşmalısınız bence.Allah yardımcınız olsun...
canım konuştuk.özür diledi ve tabi bir şans istedi. ben de şuanda verdim o şansı ama
unutamıyorum, kafamdan atamıyorum.. bir derdim var bölümünde paylatım konuyu.
bu arada eser şekerim nerdesin.. canımsabırsızlıkla yollarını bekliyorum.
Ayyyyyyyy
seni bulmak çok güzel
uzunca bir süre öteki topikten takip etmiştim seni
benim tek derim var o da bebiş
Dert bitmez istemediğim kadar var
ama benim kafama taktığım tek dert bu
İster bi kahve iç bak,ister bir tart aç bak,istersen sadece hisset
ama bana bi cevaap yaaaayoksa bu haldeyim haberin olsuun
Herkse merhaba.
Benim rüyalarım karışıktı.Gece kızım güzel uyuduğundan hiç uyanmadığım için uykumda bölünmeler olmadı ama rüyalarım bölündü sanki.Birinde topraklı bir yolda bir cafede tamda yolun bitimine denk gelen masada oturup köfte ekmek,yaprak sarma,ayran,tost vs yemekler yedim.Cebimde 10 lira vardı yetmeyecek diye korkrken oranın çalışanları ve sahibi beni tanıdıkları için sonra alacaklarını söylediler.
En etkileyen rüya ise bir hastanede annemin hasta olduğu düşüncesine kapılıp ağlamaktan bayılmamdı.Gerçek gibiydi kendimi kaybetmiştim.Bu rüyamın bilinçaltı korkularım olduğuna eminim.