- 20 Mart 2009
- 5.905
- 38
-
- Konu Sahibi Cardialgia
seni burada görmek ne güzel,çok sevindim...güzel kızın iyidir umarım,her zaman gel lütfen.bu güzel dileklerinin seninlede olmasını dilerim.
çok teşekkürler canım,bende minik kızını ve seni öpüyorum...
teşekkürler, elimdeki liste bitince yeni grubu alacağım...
kafanıza takılan birşeyi sorabilirsiniz ama unutmayınız 1 soru sorabilirsiniz.
Bitince haberdar eder misin,sürekli takip edemeyebilirim,mümkünse sıraya girmek isterim
esmer
seni yolarımbende istiyorum
ya şimdi ne sorucam ben :26: tamam buldum
erkek arkadaşımla aramız bozuk ayrıldık ama hala iletişim halindeyiz şimdi ne olucak bizim sonumuz birbirimizi seviyoruz
esmer_şekerim banada uygun olduğun bir vakit bakabilir misin..
sorum ise : aşk hayatım şu anda sevdiğim biri var onunla tekrardan olucak mı ve bana karşı gerçekten dürüst mü... şimdiden teşekkür ederim...
selam esmer şekerim. nasılsın canım. sana dün özel mesaj yollamıştım ama mesaj sayım 100 olmadığı için iletilmemiş
canım senden ricam bana tarot bakar mısın?
konu: evliliğim... evliliğimin devamı olacak mı? yardımcı olursan sevinirim ikilemler içindeyim.
eğer fırsat bulursan bana da tarot bakar mısın ? anne olacak mıyım?
öncelikle topiginiz hayırlı olsun diyorum.
ve mumkunse banada bir tarot yada kahve bakabilirmisiniz bu ara cok sıkıntılı bir dönem geciriyorum.napcagımı sasırdım kafam cok karısık acaba sız ne hıssedıceksınız bılmek ısterım. sımdıden cok tskkler emegınıze saglık ...
ha bi de eşimin işinden dolayı şehir değişikliğimiz olacak mı diye bi kart cekersen cok sevinirim
Bana da tarot falı bakarmısınız? Hoşlandığım biri var. Onunla aramızda bişeyler olucak mı merak ediyorum
topıgın hayırlı olsun bende tarot ıstıyorum ne yapmam gerekıyor.. nasıl bır sıralama var...
topiğin hayırlı olsunnnbende tarot baktırmak istiyorumm..canımmm listemi varr....
neler yapmak lazım..:44:
selamlar hanımlar.. esmer topic hayırlı olsun.. sanırım sırada baya kişi var ..
sıramı beklemeye razıyım, banada tarot açmanı rica edeceğim sıra geldiğinde..
sorum şu: sorunlu bir nişanlılık dönemi geçiriyorum ve nişanlımı seviyor olmama rağmen evlilikten ve gelecek günlerden bu yaşananlardan ötürü korkuyorum. evliliğim hayırlı mı olacak?bu kişi doğru insan mı?
şimdiden çooook teşekkür ederim.
Cok ilginc bir fikir:81:
benim sorum : okudum ve diplomasini aldigim meslegi yapmak istemedigimi farkettim liseden beri hayalim olan bir meslek alanina yonelecegim bu secim benim icin hayirli mi?
Senden önce yaklaşık 15 kişi var sırada yalnız.
Cok ilginc bir fikir:81:
benim sorum : okudum ve diplomasini aldigim meslegi yapmak istemedigimi farkettim liseden beri hayalim olan bir meslek alanina yonelecegim bu secim benim icin hayirli mi?
Senden önce yaklaşık 15 kişi var sırada yalnız.
Süpermiş burası
Ben de şunu sormak istiyorum sıra bana gelicek mi
teşekkürler, elimdeki liste bitince yeni grubu alacağım...
kafanıza takılan birşeyi sorabilirsiniz ama unutmayınız 1 soru sorabilirsiniz.
ben yaklasık 1 ayonce bıten ılıskımle ılgılı ayrılık kararının dogrumu oldugunu sormak ıstıyorum.
ayrılan taraf bendım.ama sankı o karsıma cıkabılecek en ıı ınsandı.ılıskımız dısında olusan sorunlarla ayrıldık yardımcı olursanız cok sevınırım..
buarada ayrıldıktan sonra cok fazla onu ruyamda gordum hep ruyanın bıyerlerı alyansa baglanıyodu.bılınc altımın bı oyunumu varmı bı anlamı bılemıyorum.sımdıden cok cok tsk ederımmm
bu üçüncü liste mi? listede olduğuma sevindim. tarot için bir detay vermem gerekiyor. evliliğimin gidişatıyla ilgili bakmanızı istemiştim. söylemesi acı ama aldatıldığımı öğrendim, psikolojim çok bozuldu. eşim hata olduğunu bir daha olmayacağını söyledi ama ben hala kuşkularımdan kurtulamıyorum. esmer melek kafamdaki şüphelerden kurtulmak istiyorum. yardımcı olursan sevinirim canım.
bu üçüncü liste mi? listede olduğuma sevindim. tarot için bir detay vermem gerekiyor. evliliğimin gidişatıyla ilgili bakmanızı istemiştim. söylemesi acı ama aldatıldığımı öğrendim, psikolojim çok bozuldu. eşim hata olduğunu bir daha olmayacağını söyledi ama ben hala kuşkularımdan kurtulamıyorum. esmer melek kafamdaki şüphelerden kurtulmak istiyorum. yardımcı olursan sevinirim canım.
Süpermiş burası
Ben de şunu sormak istiyorum sıra bana gelicek mi
Tryamor yardımların için teşekkür ederim,sana yazdığım şeyleri bence aklından çıkarma