Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

Yorma kendini dikkat et.Bizimde haftaya doğum günümz var teyzesi ilk doğum günümüzolacak nasipse bakalım.Öperim uyanınca senin için...

valla takip ediyorum .tarot için . offff çok sıkıntılıyım.yorumlarının hayraınıyım.arada unutmazsın inşalalh

selamlar hanımlar.. esmer topic hayırlı olsun.. sanırım sırada baya kişi var ..

sıramı beklemeye razıyım, banada tarot açmanı rica edeceğim sıra geldiğinde..

sorum şu: sorunlu bir nişanlılık dönemi geçiriyorum ve nişanlımı seviyor olmama rağmen evlilikten ve gelecek günlerden bu yaşananlardan ötürü korkuyorum. evliliğim hayırlı mı olacak?bu kişi doğru insan mı?
şimdiden çooook teşekkür ederim.

Bitince haberdar eder misin,sürekli takip edemeyebilirim,mümkünse sıraya girmek isterim

esmer
seni yolarımbende istiyorum

ya şimdi ne sorucam ben :26: tamam buldum

erkek arkadaşımla aramız bozuk ayrıldık ama hala iletişim halindeyiz şimdi ne olucak bizim sonumuz birbirimizi seviyoruz

eğer fırsat bulursan bana da tarot bakar mısın ? anne olacak mıyım?

ha bi de eşimin işinden dolayı şehir değişikliğimiz olacak mı diye bi kart cekersen cok sevinirim

Bana da tarot falı bakarmısınız? Hoşlandığım biri var. Onunla aramızda bişeyler olucak mı merak ediyorum

topıgın hayırlı olsun bende tarot ıstıyorum ne yapmam gerekıyor.. nasıl bır sıralama var...

topiğin hayırlı olsunnn bende tarot baktırmak istiyorumm..canımmm listemi varr....

neler yapmak lazım..:44:

Yeni listede yer alan isimler bunlar.

Tarot için sadece bir soru soruyorsunuz ve ona göre bakılıyor.

Bu liste bittikten sonra yenilere geçilecek.

Son düzenleme:
ooo süper .. yeni listeye girebildiğim için çok sevindim..

teşekkürler tryamor :81:

bu üçüncü liste mi? listede olduğuma sevindim. tarot için bir detay vermem gerekiyor. evliliğimin gidişatıyla ilgili bakmanızı istemiştim. söylemesi acı ama aldatıldığımı öğrendim, psikolojim çok bozuldu. eşim hata olduğunu bir daha olmayacağını söyledi ama ben hala kuşkularımdan kurtulamıyorum. esmer melek kafamdaki şüphelerden kurtulmak istiyorum. yardımcı olursan sevinirim canım.

Cok ilginc bir fikir :81:

benim sorum : okudum ve diplomasini aldigim meslegi yapmak istemedigimi farkettim liseden beri hayalim olan bir meslek alanina yonelecegim bu secim benim icin hayirli mi?

Cok ilginc bir fikir :81:

benim sorum : okudum ve diplomasini aldigim meslegi yapmak istemedigimi farkettim liseden beri hayalim olan bir meslek alanina yonelecegim bu secim benim icin hayirli mi?

ilginç olan ne ben anlamadım :26:

Senden önce yaklaşık 15 kişi var sırada yalnız.

Tryamor yardımların için teşekkür ederim,sana yazdığım şeyleri bence aklından çıkarma

Süpermiş burası

Ben de şunu sormak istiyorum sıra bana gelicek mi

gelir gelir

Son düzenleme:

offf cok zor arkadasım.. evlılıgın yenı mı ?
Allah hayurlısı ve mutlu olucagın yol hangısıyse onu versın sana

ayyyy rüya yorumundan sonra iice meraklı olmaya başladım. yeni liste hazırlarsan esmer-şeker beni de ekler misin? şu anki ilişkimle ilgili olarak bakabilir misin?

Bu 2. liste.

Süpermiş burası

Ben de şunu sormak istiyorum sıra bana gelicek mi

Daha 15 kişi falan var. 3 listeye girebilirsin. Bunlar bittikten sonra olacak. Daha var yani 3. listeye. Biraz sabredin.

Tryamor yardımların için teşekkür ederim,sana yazdığım şeyleri bence aklından çıkarma

Ne demek canım benim. Vaktim olduğunda hep yardımcı olacağım bu topikte sana.

Çıkarmam.

Son düzenleme:
Başlık hayırlı olsun. :)
Benim de bir sorum olacaktı.
Soracağımız soru illa ki Evet/Hayır ya da hayırlı mı değil mi diye cevaplanabilecek bir soru mu olmalı yoksa örneğin ''ne zaman evleneceğim'' ya da ''evliliğim nasıl olacak'' diye sorabiliyor muyuz?

birisi seni yolarım yazmış yaa,koptumbende sorayım bari,24 yaşındayım,eşimde 26 yaşında.5 aydır evliyiz.bi bebeğimiz olsun istiyoruz,özellikle ben çok istiyorum.acaba bu sene tez zamanda bi bebeğimiz olacak mı??
benide listeye alın nolulll!!!her ay adet olacammı diye beklemektense 3-5 gün bekler fal sonucunu alırım daha iyi

canım ben sana hep ozelden yazdım gunlerdır bu sayfadan yazmadıgım ıcın sıraya konmamısım ((((( banada bak ne olurrr bak kac gundur ozelden beklıyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…