esmercim ben bir rüya gördüm yorumlarsan sevinirim canım ama karışık biraz..
rüyamda kendimi kalabalık bir alanda buluyorum..insanlar aralarında bir şeyler konuşuyorlar..
ama benden gizli iyi bir şey olduğunu hissediyorum gülüyorlar aralarında bana bakarak..
ama insanların yanına gititiğmde susuyorlar ya da sus geldi diyorlar..
kankamı da görüyorum bu insanlar içinde ve eski çıktığımın kuzenini de soruyorum ne oluyor diye bir şey yok diyorlar..
ama biliyorum ki var neyse bende etrafta insanlara bakarak olup bitenleri anlamaya çalışıyorum..sonra müzisyenleri görüyorum neden geldiniz diyorum..parti falan mı var ne bu böyle diyorum kimse bana bir şey demiyor..eski çıktığımı bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum..
etrafım çok kalabalık herkez bir işin ucundan tutmaya çalışmış bir şeyler yapmaya çalışıyor..
pasta falan görüyorum bu ne diyorum yine cevap yok..sonra bir ayna buluyorum aynanın karşısına geçtiğimde üstümde pemne renkte bir elbise giymiş olarak görüyorum..saçlarımda
süslü falan değil ama saçlarım parlıyor ve çok sağlıklı görünüyor .saçımada bir taç takıyorum pembe kurdeleli bir taç. bu seferde kendimi babannemim evinde buluyorum..insanlar yine benden gizli bir şeyler yapmaya çalışıyor..4 tane küçük çocuk görüyorum erkek onlardan yardım istiyorum.bir tanesi bana yardım ediyor..ama içlerinden bir taneside merdivenlerde düşüyor.ama biraz başı kanıyor sonra kendisini topluyor..kankamın telefonunu buluyorum alıyorum acaba diyorum eski çıktığımla konuşmuştur bakıyorum mesajlarına bir şey yok bulamıyorum..kankam eksi çıktığımı tanıyorda o yüzden bakıyorum telefonuna ama beni yakalıyor telefonuna bakarken kızmıyor bu seferde bir yüzük görüyorum demirden ucunda inci tanesi var .öyle uyanıyorum çok uzun oldu biliyorum ama çok karışıktı bu toplamış halim..
not:kankamla aram bozuk konuşmuyoruz pek ama rüyamda onuda görüyorum