Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

Özelden yazarak uyanıklık yapanların eli boş kalır haberiniz olsun.:KK53::KK53:
Esmer de belirtmişti bunu ama okunmuyor herhalde bazı şeyler. :KK53::KK53:
Buraya yazacaksınız.

Ayrıca 2. liste bitmeden yenilere bakılmayacak.

Başlık hayırlı olsun. :)
Benim de bir sorum olacaktı.:kk77:
Soracağımız soru illa ki Evet/Hayır ya da hayırlı mı değil mi diye cevaplanabilecek bir soru mu olmalı yoksa örneğin ''ne zaman evleneceğim'' ya da ''evliliğim nasıl olacak'' diye sorabiliyor muyuz?

Herhangi biri olabilir, size kalmış.

tryamorcum ilk listenin tarotlarına ne zaman bakılır acaba :26:

sevgilimle tekrar biraraya gelecekmiyiz?? Tarot istiyorum cnm

Son düzenleme:
esmer şekerim rüyamda büyüklü küçüklü havuzlar gördüm.içleri değişik değişik ,büyüklü küçüklü balık doluydu.yorumlarsan sevinirim......................

arkadaşlar geçen rüyamda fare gördüm hem de kendi renginde değil leopar desenliydiler. ben korktum filan sonra bunlar durup dururken kayboldular koltuğun altına filan girdiler. tabiri ne acaba merak ettim:)

esmercim ben bir rüya gördüm yorumlarsan sevinirim canım ama karışık biraz..

rüyamda kendimi kalabalık bir alanda buluyorum..insanlar aralarında bir şeyler konuşuyorlar..
ama benden gizli iyi bir şey olduğunu hissediyorum gülüyorlar aralarında bana bakarak..
ama insanların yanına gititiğmde susuyorlar ya da sus geldi diyorlar..
kankamı da görüyorum bu insanlar içinde ve eski çıktığımın kuzenini de soruyorum ne oluyor diye bir şey yok diyorlar..
ama biliyorum ki var neyse bende etrafta insanlara bakarak olup bitenleri anlamaya çalışıyorum..sonra müzisyenleri görüyorum neden geldiniz diyorum..parti falan mı var ne bu böyle diyorum kimse bana bir şey demiyor..eski çıktığımı bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum..
etrafım çok kalabalık herkez bir işin ucundan tutmaya çalışmış bir şeyler yapmaya çalışıyor..
pasta falan görüyorum bu ne diyorum yine cevap yok..sonra bir ayna buluyorum aynanın karşısına geçtiğimde üstümde pemne renkte bir elbise giymiş olarak görüyorum..saçlarımda
süslü falan değil ama saçlarım parlıyor ve çok sağlıklı görünüyor .saçımada bir taç takıyorum pembe kurdeleli bir taç. bu seferde kendimi babannemim evinde buluyorum..insanlar yine benden gizli bir şeyler yapmaya çalışıyor..4 tane küçük çocuk görüyorum erkek onlardan yardım istiyorum.bir tanesi bana yardım ediyor..ama içlerinden bir taneside merdivenlerde düşüyor.ama biraz başı kanıyor sonra kendisini topluyor..kankamın telefonunu buluyorum alıyorum acaba diyorum eski çıktığımla konuşmuştur bakıyorum mesajlarına bir şey yok bulamıyorum..kankam eksi çıktığımı tanıyorda o yüzden bakıyorum telefonuna ama beni yakalıyor telefonuna bakarken kızmıyor bu seferde bir yüzük görüyorum demirden ucunda inci tanesi var .öyle uyanıyorum çok uzun oldu biliyorum ama çok karışıktı bu toplamış halim..:KK17:

not:kankamla aram bozuk konuşmuyoruz pek ama rüyamda onuda görüyorum

Son düzenleme:
LİSTEYE girmiş oldugum için çok sevindimm...tryamour ve esmer şekerr teşkerülerr arkdşalrr

sorumu burdan mı yazacagım tarot için...............baktımaka istedgim şey evligim nasıl geçeçek yada çoçuk görünüyormu ilerde baannaa..

yorumunu sabırıszlıkla beklicemmm......:KK71:

Arkadaşım benim rüyam biraz ilginç olacak ama inşallah yorumlayabilirsin.

Ben 6 yaşındayken gördüğüm rüyayı hala hatırlıyorum ve halada etkisindeyim.

Rüyamda apartmanımızın giriş kapısında küçücük krem rengi bir kutu vardı.Ve ben bu kutuya elimle bastırıyordumki kanlar fışkırıyordu etrafa.Sonradan anlıyorumki kutunun içinde babam varmış babamın kanları fışkırıyormuş.korkarakda uyanmştım hala hatırlarım o rüyayı o kutuyu..

Ben de ilginç bir rüya gördüm bugün. Çok geniş bir yolda yürüyordum, yerler ıslak.
Yağmur yağmış o yüzden öyle. Hatta hafif çiseliyordu ben yoldayken de sanırım.
Neyse işte yürürken sağ tarafta bir ara yer var. Genç erkekler toplanmış.
Hepsi siyah renk ağırlıklı giyinmişti. Çeteymiş bunlar diye düşünüyorum onları
gördüğümde çünkü bazıları da yüzlerini bereyle örtmüş, kapüşonlu bir şeyler
giymişler, şapka takmışlar vs. Ve en önemlisi de birkaçının elinde büyük silahlar
olmasıydı. Yolda benim dışımda kimse olmadığı için korktum o an.
Beni görüp de peşimden gelirlerse falan diye.
En iyisi hızla uzaklaşayım dedim ve koşmaya başladım.
Hava ılık ve hafif yağmurluydu. Etrafta yeşillikler vardı biraz.
Huzur içinde koşuyordum. Ama nasıl koşmak. Bir adım atıyorum sanki 10 adım
atmış gibi ilerliyorum. Çoookkkk ama çooookkk hızlı geçip gittim oralardan.

Bir de yine bu rüya içinde tuvalete gidiyorum, işiyorum söylemesi ayıptır. :p Annem de yanımdaymış, bana diyor ki 'kızım tuvaletini yapınca çok ses çıkıyor dikkat etsene.' ben de 'ee zaten tuvaletteyiz, işeme sesi çıksa nolur sanki, bu gayet normal' diyorum. Annem de 'doğru diyorsun.' deyip onaylıyor beni.

Vee bir olay yüzünden kahkahalar atıyordum. Komik bir şey olmuş.
Çok gülüyordum kahkahalarla.

Bunları yorumlarsan sevinirim. =))

bu rüyayı göreli biras oluyo,karışık bi rüya ama ilk defa böyle bi rüya görüyorm o yüzden aklımda kaldı yorumlarsan sevinirim
almanyaya gitmişim ki hiç alakamız yoktur almanyayla hiç dil falan bilmiyorum,orda bi kaç kişi beni aralarına alıyo bi kız çok yakınlık gösteriyo ben sana öğretirim almanca diyo çalışıyoruz falan işte..sora birileri benim sol elime kına yakıyo,kına gecesi varmış benimkinede yakıyolar diyorum sağa yakmayın ben kokusundan rahatsız oluyorm sola yakın...sora benim yaşadığım şehirde deniz yok ama rüyamda gelip bana diyolar ki deniz var burda sen bilmiyo musun hadi gidelim denize diyolarböle karışık rüyalardı ordan oraya ama sanki bağlantılı gibiydi..

Son düzenleme:
X