Fal sorunu

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
6.808
17.713
248
27
Merhaba hanımlar aylar önce buraya konu açmıştım dalgasına arkadaş ortamında fal bakıyordum ama gözlem gücü çok yüksek biri olduğum için geçmişe yönelik aşırı isabetli ve doğru yorumlar yapıyorum geleceği de tahmin yoluyla tutturuyorum bazen de çok spesifik şeyler söylememe rağmen tutuyor mesela arkadaşımın babasının annesinin intihar ettiğini falan bildim ama sallıyorum öyle sihirli güçlerim falan yok fal mal muhabbetlerine de inanmayın kesinlikle. Neyse işte bu iş çok uzayınca ben sıkıldım artık bakamıyorum enerjim çekiliyor göremiyorum deyip geçiyorum herkese. Çok yakın bir arkadaşım var ve 5 aylık bir ilişkisi var evliliği aşırı istiyor bu yüzden de bana ilişkisi için hep fal baktırırdı ben bakmadığımı söyedikten sonra akşam evlere dağıldık bana upuzun mesaj yazmış bilerek bakmadın altı üstü bir fal kendini naza çekiyorsun ortamlarda ilgi toplamak için vırt zırt çok üzüldüm. Diğer bir arkadaşım da herkese benim fal baktığımı söyleyip duruyor ne zaman evlerine gitsem annesinden ablasına hatta abisine kadar bana fal baktırmaya çalışıyor yok deyince yüzleri düşüyor deli olmaya başladım artık bizim insanımız bu kadar cahil mi yahu? Faldan ağzımdan çıkacak laftan medet umuyorlar tamam eğlence amaçlı baktım bitti yüzleri düşünce sinir oluyorum ne yapmalıyım nasıl savuşturacağım bu durumu? Hadi tek kendileri olsa neyse sınıfındakilere bile söylemişler başım şişti artık fal için mi görüşüyorlar diye şüphelenmeye başladım.

Rüyamda ak sakallı dede gördügünüzü fal bakmayı bırakmazsan senin ve baktıgın insanlarla ugraşırız diyip gitti
Çok korkuyorum diyin.

Ciddiyim ben.
Falın eglencesi sonradan inanmaya vayy sen söyledin oldulara gidip olmayıncada hıı zaten gelecegi bilmiyorsun tribine dayanıyor.

Fala inanmıyorum

Bu arkadaşlardan kurtulun onların fal isteklerinden nasıl sıvışacaklarını düşüneceğinize. Aynı ortamda bulunmak bile iq nu düşürür ilgi toplamak için fal bakmıyorsun bana neden fal bakmıyorsun diye çemkiren bir arkadasım olacak ve hala arkadaşım kalacak

İster istemez arkadaşlarımdan da soğuyorum dalgasına baktırsalar neyse ama inandıklarını görmek tiksintiye sebep oluyor

Yemin et bir daha bakmayacagina ve bakma. Herkese de "Benim yeminim var bozamam" de bakma

Zamanında bende bu durumla karşılaştım. Hiç hoş değil. Sıkıyorlar insanı yani ne gerek var. Herkes işine baksın.

Benim de basima geldi benzeri. Turk kahvesi sevdigim icin, geyik olsun diye bakmaya basladim. Kimi arkadaslar fazla ciddiye aldi, sikbogaz etmeye basladilar. Telefondan fotograf falan bile gonderiyorlardi uzak olunca. Artik istemiyorum, bunaldim dedim acik acik. Onlar beni bunaltmaya cekinmiyor da ben hayir demeye mi cekinicem... Annem de kotu bir sey gorurum diye korkuyorum diye bakmiyor. Cok morali bozuluyormus o zaman. :)

Aynı şeyleri yaşadım ben de çok güzel tuttururdum ama yoruldum. Bakamıyorum korktum rahatsız oldum dedim. Bir iki mık ettiler fincanı elime tutuşturdular yine. A yol var kedi var köpek var. Baksana internetten ne demekmiş falan diyorum artık kimse baktırmuyor

Offff offf offff zorla fal baktırmaya çalışan insanlardan nefret ediyorum. Bakamıyorum başım ağrıyo rahatsız oluyorum diyorum noooluuurrr noluuurrrr bi fal noooluuurrr nolcak baksan nooooolurrr diyip duruyolar bi de. Fal baktıklarıma gece karabasan geliyo benim de

Fal uygulamaları var oralara atsınlar güzel hikaye yazıyor adamlar. Bu kadar sık boğaz etmeyi yanlış buluyorum çünkü hassas bi konu. Millet sizin eğlenceniz için uğraşamaz yani. Kesin bir dille tersleyin daha da isteyen olmaz sanıyorum

Evet! Çoğu insan fal baktığınız için çevrenizde, farkındasınız. Çünkü bazı insanlar o ağzınızdan çıkan 2 cümleye inanacak kadar kendilerini koyvermişler.

En iyisi ‘büyük yemin ettim sevdiklerimin üzerine artık rahatsız oluyorum’ diyin... Faladdine yollasınlar, destan yazıyor Hem güzel sözlerle gururlarını da okşar.

Onu da söyledim takmıyorlar ki gidip kahveyi yapıp kapatıyorlar fincanı bir de deli gibi hevesleniyorlar sorsak müslümandırlar dedim ki fal günah değil mi neden yapıyoruz bunu aman nolucak senin yaptığın sevap ehehe diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…