- 7 Aralık 2018
- 6.808
- 17.713
- 248
- 27
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bakmıyorum deyince bile triplenen adamlara bunu desem taşlarlar herhalde hem dedim zaten ama şaka sandılar ciddiye almadılarücreti mukabilinde bakarım diyin en temizi :)
at ortaya bi 100lük diyin, bi daha sormazlar
Bu arkadaşlardan kurtulun onların fal isteklerinden nasıl sıvışacaklarını düşüneceğinize. Aynı ortamda bulunmak bile iq nu düşürürilgi toplamak için fal bakmıyorsun bana neden fal bakmıyorsun diye çemkiren bir arkadasım olacak ve hala arkadaşım kalacak
E yok artık..Aaa süper bana da baksana
Merhaba hanımlar aylar önce buraya konu açmıştım dalgasına arkadaş ortamında fal bakıyordum ama gözlem gücü çok yüksek biri olduğum için geçmişe yönelik aşırı isabetli ve doğru yorumlar yapıyorum geleceği de tahmin yoluyla tutturuyorum bazen de çok spesifik şeyler söylememe rağmen tutuyor mesela arkadaşımın babasının annesinin intihar ettiğini falan bildim ama sallıyorum öyle sihirli güçlerim falan yok fal mal muhabbetlerine de inanmayın kesinlikle. Neyse işte bu iş çok uzayınca ben sıkıldım artık bakamıyorum enerjim çekiliyor göremiyorum deyip geçiyorum herkese. Çok yakın bir arkadaşım var ve 5 aylık bir ilişkisi var evliliği aşırı istiyor bu yüzden de bana ilişkisi için hep fal baktırırdı ben bakmadığımı söyedikten sonra akşam evlere dağıldık bana upuzun mesaj yazmış bilerek bakmadın altı üstü bir fal kendini naza çekiyorsun ortamlarda ilgi toplamak için vırt zırt çok üzüldüm. Diğer bir arkadaşım da herkese benim fal baktığımı söyleyip duruyor ne zaman evlerine gitsem annesinden ablasına hatta abisine kadar bana fal baktırmaya çalışıyor yok deyince yüzleri düşüyor deli olmaya başladım artık bizim insanımız bu kadar cahil mi yahu? Faldan ağzımdan çıkacak laftan medet umuyorlar tamam eğlence amaçlı baktım bitti yüzleri düşünce sinir oluyorum ne yapmalıyım nasıl savuşturacağım bu durumu? Hadi tek kendileri olsa neyse sınıfındakilere bile söylemişler başım şişti artık fal için mi görüşüyorlar diye şüphelenmeye başladım.
[/QUOTE rahatsız ettiler de bence
Onu da söyledim takmıyorlar ki gidip kahveyi yapıp kapatıyorlar fincanı bir de deli gibi hevesleniyorlar sorsak müslümandırlar dedim ki fal günah değil mi neden yapıyoruz bunu aman nolucak senin yaptığın sevap ehehe diyorlarFal uygulamaları var oralara atsınlar güzel hikaye yazıyor adamlar. Bu kadar sık boğaz etmeyi yanlış buluyorum çünkü hassas bi konu. Millet sizin eğlenceniz için uğraşamaz yani. Kesin bir dille tersleyin daha da isteyen olmaz sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?